Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

bazen anlatırsın yüz kere ,bin kere,milyon kere anlatırsın.......

bıkmazsın anlatmaktan.

yeter ki bitsin diye uğraşırsın,hayatında iki kelimeden fazlası olmayan birine bir şeyler anlatmaya çalışmaktan yılarsın.

yine anlamaz yine anlamaz.

boşver anlama!

umudumu kestim artık anlama.o kapasite,o bakış açısı,o kalp,doğru yolu gösteren o içsel duygular yok sende.

ibren belli bir yere takılıp kalmış.ama yeter be artık!

anlama,anlama ama ben yokmuşum gibi davran tek istediğim bu senden.

ben bu hayatta hiç yokmuşum ve olmamışım gibi.

beni tanıma,dinleme,umursama,ben yokmuşcasına sürdür hayatını ama ne olursun bi defol git.toz ol,yok ol!!

ben hiçbir şeyin değilim,olmak da istemiyorum.

bana anlamlar yükleme,bana sarma,benle ilgilenme.

sen yoksun tek bu dünyada,sen bir toz zerresi bile değilsin.ve de ben... o yüzden görmezden gel umursama

çünkü ben öyle yapıyorum.

ben böyle davranmaya çalıştıkça beni tahrik etmeye çalışma,bana saldırma,üzerime gelme.gelmeeeeeeeeee.........

üzgünüm ama bu böyle,sana kızayım mı,acıyım mı,üzüleyim mi napayım ben şaşıp kaldım iyice.

beni ve kendini rahat bırak.!

saldırma,hırslanma yeter artık.

...............

Son düzenleme:
Dengesiz Hasta !!!.............

Son düzenleyen: Moderatör:
bazı insanlar doğuştan mı kötüdür cehennemde yeri olsun diye,yoksa sonradan mı kötüleşir?

yaa şu sayfanın yanındaki zımbırtıların varlık sebebi ne acaba merak ediyorum..hadi sadece üstüne tıklayınca açılsa gene iyi diycem ama ne bişiyi beğenebiliyoruz ne bişi yazabiliyoruz ikidebirde çıkıp duruyor sinir ediyor insanı

yarın yine biricik arkadasımla mağazaların altını üstüne getireceğiz :))
evde meyve,çikolata yemek ve muhabbet etmek gibisi yok :)

Son düzenleme:
harika bir yeni yıl hediyesi aldım kendime : ))
I-pod hoparlörü : ))
ohh mis gibi dinlerim müziğimi : )

Nasıl bir insandır bu!!
Finaller başlıyor ama hala vize notumuzdan bihaber, bekleyişteyiz!!!

Günlerdir gördüğüm parça parça rüyalar ve benim bunların hiç bir kısmını hatırlayamam . .
Acaba bunu mu görmüştüm,gördüğüm kişi bu muydu diye sayıklamalarım. .

Böyle başa, böyle tarak!sizin destekledikleriniz sonuçta...sus,otur aşağıya...

Akşama ne yemek yapsam.evi ne zaman temizlesem..birde görümcemi düşünüyorum hiç aklımdan çıkmıyorki zaten canım benim çıldırtıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…