Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

uyumak ..........

Ya bu insanlar nemlensin, yumuşçuk olsun diye dudaklarına krem, balm, smacker felan sürüyorlar ya işte onu hiç anlamıyorum:44:

Kuruluktan soyulmadığı sürece dudağımın kremsiz kalmasını tercih ederim, mat hali daha iyi oluyor.

Gece gece fena saçmaladım yine

Evet gece boyunca uyumadım, yapmam gereken onca iş varken sırf muhabbet dinlemek için makyaj videosu izledim( gram makyaj yapmayan ben => forever alone stayla)

Ne olacak benim bu akılsızlığım? Sonra yine pişman olucam ya neyse, şimdi akıl başta değil. Yine bir isteksizlik, yine bir sıkıntı.

Ne kada da gececi, bir o kada işsiz.

Peh peh peh peh peh peh peh...

bugün sevgili Barış Manço nun doğum günü..
ölümsüz bir sanatçı O....iyiki doğmuşsunn Barış Mançoo
Ruhun şad olsun,mekanın cennet..

[video=youtube;_jBzHVAofm0]http://www.youtube.com/watch?v=_jBzHVAofm0[/video]

Adetim gecikti:44:
Pek olmaz bana bu ama gun icinde eczaneye gitmeliyim

uyku düzenimi tamamen değiştirdim. gece 3-4 te yatıp öğlen kalkıyordum. şuan her akşam 11 de yatıp sabah 6 da ayağa dikiliyorum. bütün gün evde dolanıyorum böylede zaman geçmiyor. geç yattığımdada böyle hayat olmaz diye kendi kendime kızıyorum. ne yapacağımı bilemedim.

15 günlük parisin eşşiz geceleri ve günlerinden harika noel yılbaşı atmosferinden sonra

tüm gün toplantı yapmak çalışmak çok koydu be:))

Kraliçeden farkım yoktu valla :)) o şatafattan sonra bu sabah şirkette börekle kahvaltı

etmek psikolojimi bozdu :)))

Son düzenleme:
kk sigara misali mubarek nasil bagimlilik yapiyorsun bana.
vizeleri yedik, finallere bari calisayim.kapatiyorum sayfayi, derse donup aninda basimi kaldirip yeni sekme aciyorum --> kk
sonsuz dongu icerisine girdim, kirilsin tum dongu yoksa aksama oturup sizlanip
"bugun de okul icin hic bisi yapmadim" diyecegim ve uyuyup yepyeni bi gune yeni donguyle...
tamam tamam cidden bu kez cikiyorum

[video=youtube;0p6L2fYQgco]http://www.youtube.com/watch?v=0p6L2fYQgco[/video]

birazdan ders çalışma planı hazırlıcam.

en baştan çalışmaya başlıcam..

belki biraz geç ama hızlı tempoyla kapatabilirim inşallah..

soluklanma aralarımda burdayım kk

Akşama tavuk ve tavuk suyuna bulgur pilavı var..Yeter bence..Off hergün yemek yapmak ne sıkıcı..Sihirli bir degnek istiyorummmmmmm

- Hani bana birşey olmazdı..!! Hani ben özeldim..!! - Vay bee ne çok inandırmışım buna kendimi..

bu günde msj atmadın küsücem ama artık

küsersem pis küserim haberin olsun nede olsa akrep kadınıyım

Az önce G..gle'ı açınca Barış Manço logosuyla karşılaşınca mutlu oldum.
Böyle değerlerimizin unutulmaması güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…