Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Erkenden kalktım 4 saatlik uykuyla ayaktaym hala, yatağa girmeye çekiniyorum düşünceler uyutmaz diye ama neymiş ''Gece dünyayı kurtaramam'' sorunları ertelemeliyim düşünmemeliyim böylesi bi süre daha iyi sabah sınavım var beynim sanırım bomboş hakkımda hayırlısı diyorum herşey yoluna girecek. Yarın benim için bir mucize olacak kaybetmedim umudumu

Bi maske olsa yuze sursek beklesek sonra kurusa soysak ve tum makyajı derınlemesıne temizlese:)
Uf hiç sevmiyorum makyaj temizlemeyi allahtan hafıf:)

Zerre uykum yok.Sabahın 6 sında nasıl kalkacağım bakalım :/

Bitirmem gereken 5 ünite var ve ben kk dayım
Yaşasın seçme özgürlüğü
Allah'ım burda ben yardıma ihtiyacı olanlara fikir şey ediyorum senden ricam sınavda beynimde bir ışık patlaması filan yaratman

Ayh biri beni durdursun. Bir ton işim var. Sırf yapmamak için kaç saattir çok biliyormuşum da yaşam stili gurusuymuşum gibi konudan konuya atlayıp tavsiyeler dağıtıyorum millete.

Öğretmenliği küçümseyen beyinsizleri düşünüyorum.
Nasıl böyle bir şey olabilir?!!
Nasıl bu meslek yerin dibine sokulur hale geldi böyle!?!

Henüz, kötü ve çürük meyvelerini daha almaya bile başlamadığımız; sağlık ve eğitim sistemimizin içler acısı hali geçiyor şu an aklımdan...

Ve,

Bir yıldız daha kaymış...

Yıllarca "Sev Kardeşim" le vardın, "Hayat bayram olsa" yla vardın.

Sonra; sevdiğinin ardından sen de kendi kabuğunda mı kaybolmuştun acaba? Ondan mıydı acaba? bir daha şarkı bile söylemeyişin ...

Allah rahmet eylesin. Mekanın Cennet olsun inşallah sevgili Şenay ...

Senin dünyaya bakan penceren kirliyse,benim çiçeklerim sana çamur görünür.

O mangoda beğendiklerimi alsa ıydım ya la?

Sabah sabah en çapaklı halimde aklıma düştü.:44:

Çikolata - muzlu süt bu ikiliden bıkamayacağım herhalde.

Önce 41 kere maşallah diyeyim.

Can dostumu ne kadar çok sevdiğim, onun bana Allahın bir lütfu ve hediyesi olduğu.

Birazdan çıkıp öğleden sonraki sınavıma yetişmeliyim. Ne kadar da hissizim neden böyleyim aklım beynim karma karışık. Sihirli bir değnek diyorum değmeli artık papağan gibi aynı şeyi tekrarlar oldum totem yapayım derken kendimide sıkıyorum sanırım amaaan ne dediğimi bilmiyorum ben yarınıda atlatayım sorunlarımı düşünüp üzülebilirim biraz bencillik yahu biraz bencillik değil mi ama ..

ya hayıır bir pazarım var kar falan yağmasın dışarı çıkacağım sevdiceğimle gezip eğleneceğiz ya..
bu arada aç karnına ekler ne güzel geldi

sesini de duydum
şimdi rahat rahat ders çalışabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…