Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Uykuya teslimiyet..

Bravo doğrusu Gülben Ergene....

12. anaokulunu Manisa 'da açmış...

Umarım diğerlerine örnek teşkil eder.....

Suan resim atölyesine inip tabloma devam etmem lazim, yerimde duramiyorum bitirmek istiyorum tabloyu cok az kaldii :)

ohh sesini de duydum yaaaa çok mutluyum bee

Valla şuan aklımdan mesela diyorum bol bol gezebileceğim rahat bir işim olsa diyorum. Hatta şuan ofisten kapıyı vurup ben gidiyorum diye çıkıp gitmek istiyorum ohooo daha neler neler :)

arkadaslar hepınızın kandılı kutlu olsun.Rabbım herkezın gönlunun muradını versın....suan aklımdan sadece bu gecıyor....butun ıstedıklerımız gercek olsun hepımızın

Canımın içi okulda resim çektirmiş,e-okula girince gördüm.
Ne tatlı ne miniş çıkmış öyle.
Güzel yüzünde güller açmış.
Sisteme giripte notları görünce bir tuhaf oldum.
Daha dün minicikti,şimdi okula gidiyor,notları var.
Ne güzel bir duygu bu böyle.

"Kim bana bir defa salât ü selâm getirirse, bu sebeple Allâh Teâlâ da ona on misli merhamet eder." (Müslim)

"Gerçekten (c.c.) ve melekleri Peygambere (s.a.v) salat ederler.Onu (s.a.v) överler.Ey iman edenler sizde Onu (s.a.v) övün ve Ona (s.a.v) salat ve selam edin.Ona (s.a.v) gönülden teslim olun."(AhzabSuresi -56)

Herkes Okuyabildiği kadar Okusun İnşallah..

belkide o rüya bana bir mesajdı ve ben o mesajı yorumlayıp yapmam gerekeni yaptım.

Allahumme Salli Alâ Seyyidina Muhammedin Ve Alâ Âli Seyyidina Muhammed˙·٠•●♥

Belki bir kaç arkadaşımızın okumasına vasıta olurum..

Millet evleri,eşleri,arabaları,çocukları yarıştırmaktan bıkmadı :)) Yeni bi seçenek eklendi hadi yarıştırın durun kendi dünyanızda...Of,ne kadar küçük dünyaları var. :)) Kasmayın bu kadar,iyi niyetli olun Tanrım gani gani veriyor ,inanın...İstanbul mu bu hale getrimiş onları acaba???

Allah kimseyi azalarından yoksun bırakmasın bununla imtihan etmesin

hele ki gözlerimiz ne kadar da önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…