Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

nasil aciktimmm nasil acikktmmmmmm
su krepler bi olsunnnnnnnn, nasiiiiill yiceem belli degilll

annem şuan yanımda oturuyor ben pc de ara ara bakıyorum ona ..
ah anacım 99 gün sonra evleniyorum ne kadar kavga etsekte ben seni çok özleyeceğim ..
bunu sana şimdi söyleyemem ağlarım

ben bu kadar kiloyu nasıl vericem alllahım sen yardım ett .... obez olmuşum resmen 62 kiloyu görünce şok oldum .. ne ara oldum okadar ..... hep o dün yediğim dürümlerden sonra oldu böyle .... allah beni bildiği gibi yapsın ..bundan sonra çok iradeli davranmam gerek ... bir bu eskikti yani .....tamda bu zamanda kilo alınır mı yaa ..neyime güveniyorum ben ... benim fiziğim çok önemli ....ben görünüşümle para kazanıyorum ..hiçbir ajans yüzüme bakmıyacak .. allahım depresyondayım ....

​cok sıkıldım ...

vayyyyyy süpper oldu bu yaaaaaa,keyfim yerine geldi hhoouuuu houuuuuu

Acaba onu arasam çok mu saçma olur...aman ya arayayım aşk zaten saçmalık...yok yok zaten uyuyordur...neyse biraz daha düşüneyim belki o arar ...yok ya ne arıcak o...ama belki arayabilirmi acaba...neyse beklim geceye kadar arasın yaaa...şuanki iç sesimle konuşmam:)))

sonradan görme, hazımsız ve paraya tamahkar insanlardan hiç haz etmiyorum ve şaka gibi hepsi burnumun dibinde bitiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…