Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bugün çok sinirliyim.Nasıl geçirsem bilemiyorum.Bugünlerde kendimi mutlu etmek için istediğim şeyleri yapmaya çalışlıyordum,alışverişe çıkmıştım yeğenimle,çünkü beni mutsuz eden şeyler olmuştu, ama malesef eve gelince tüm mutlu olma çabalarım yerle bir oldu,ailemle yok kereden tartıştım.Sebep yok yer tahrik edilmek,ve benim sinirlenmem..Yok yereden tartışma çıkması beni daha çok üzüyor....Hala geçmedi sinirim.Allah'tan bugün çalışmıyorum,asık suratımı kimseye göstermek istemezdim..

Son düzenleme:
Anladım ki,kk da en zor şey bir ayrılığı teselli etmek..Teselli etmesi bukadar zorken ,yaşayan kimbilir nasıl değil mi?Çünkü yapacak birşeyin olmamasına rağmen bir yerin acıyordur,nekadar pis bir durum değil mi?

Türk'ün aşkla,ayrılıkla imtihanı ne çetinmiş:)Ölüm acısıyla birmiş.Ama o bile geçiyor ama yaralayıp geçmiyor..Ölüm acını hadi herkes anlar,bunu kim anlasın...Rabbim bir kerecik olsun yaşayanlara bir daha ayrılık acısı vermersin..Her acının sonunu mutluluğa çevirsin..

Rabbim ne olur bir daha verme bana severken ayrılık...Sevmeyerek ayrılık bile verme,illallah ettim...Güzel ,mutlu,içime sinen ömürboyu bir beraberlik ver..Ne olur Rabbim...Her aşkın zamanı varmış...Bir filmde dün öyle dedi..Benimki ne zaman..
Vermeyeceksen Rabbim kalbimden sök al ;bu eksikliğini hissettiğimi..
Kalbimdeki kasveti al Rabbim...Ne olur... Ne olur... Ne olur...Yalvarıyorum sana...Al bu kalbimdeki kasveti....Aydınlığa çıkar beni...Yalvarıyorum...Düze çıkar beni..Ne olur..Burda sana yalvarıyorum Rabbim.....Ne olur,yalvarmam yetmedi mi Rabbim
Yine de senin sunduklarıma boynum kıldan ince...Huzurunda boynumu büküyor eğiliyorum...Verdiğine razıyım...Sana isyan aklımdan geçmez..Sabırını görmek istersin bazı kullarının..İsyan edecek mi?Diye...Ama ben şeytana yenilmeyeceğim ve sana isyan etmeyeceğim...

çoğu zaman insanları tanıyamadığımı düşünürüm haklı olduğumu bir kez daha anladım..tanıdığını sandığın uzak dururken hiç bilmediğin,tanımadığın insanların desteğini görmek çok güzelmiş..teşekkürler

cidden bu 10 dak. meselesi can sıkıcı...
yok öyle bişey yanlış anlamışsın diye haykırmak istediğim geçiyor aklımdan

Bas agrım ne zaman gececek?
Aksamkı ıs gorusmesının sonucu ne olacak ?

Çok sinir bozusu insanlar var onları bir kaşık suda boğasım vaaar :44:

rabbim herşeyin hayırlısını versinn :26::26:

nazara inanmazdım ama artık inanıyorum. geçen haftadan sonra ketum olmaya karar verdim.

poff arasam mı nurten ablayı :44:ama baya da işim var yaa

bu arada aklımın bi köşesinde de kızarmış tavuk dönüyor

Bugun bı donum noktası olsun artık hayatımda lutfen !!!

bugün boşverdim gene kendimi...

senin için minnacık bir yas ve üzüntüden sonra

yarın toparlanma vakti...

ha bu arada sana defol derken çok ciddiydim ..ama naparsın hayat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…