Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

offff bu saatte de ne yenirki ne yesem acaba
şimdi yemesem 1 2saat sonra açlık bastıracak bu sefer

Diyet beni neden yoruyorsun..çok acıktım ama meyveyle karın mı doyar nerde benim bazlamalarım,tostlarım, dolmalarım

ben galiba onsuz yapamıyorum. yine ona dönüyorum. ne kadar birbirimizden farklı olsak da, bizi birbirimize çeken birşey var...

kendimi iyi hissetmiyorum...kötü de hissetmiyorum...resmen kendimi hissetmiyorum şu an

Popüler kültürü (güya !) pek eleştiren, zeki, akıllı, bilgili veya hazırcevap olmakla - ukala ve saygısız olmak arasındaki ince çizginin değil, koskoca uçurumun dahi farkına varamayan ve yine aynı kültürün meşhur ettiği bir vatandaş, aynı popüleritenin beslediği kitaplarına bir yenisini daha eklemek üzere malzemelerini topluyor sanırım. Hayırlı olsun vatana millete ...

su an içim kıpır kıpırrrr coooooooooooook mutluyum diye haykırmak istiyorummmmmmmmmmmm:)

uff bunaldımm..
canım hiç birşey yapmak istemiyor
halbuki yapmam gereken çok sey var
offff

O, qeçiyor ..
Ve, yaptığım anlamsız gibi olan davranışlarım...
bu aşk gerçekten anlamsız..

anlaşılmayı bekliyorum aslında, anlamasını,
biliyor ama robot gibi de duruyo sessizzz..

vardır , bir hayrııı...
sabretmelii..

4 Yil aradan sonra tekrar is hayati!Bu isin bu kadar cabuk olacagini hic dusunmemistim.

Son düzenleme:
Yanından geçerken telefondan köpek sesi efekti açıyor Allah'ın salağı. Biber de pas vermez, öylece kalakalırsın elinde telefonla.

Son düzenleme:
Off ders çalismam lazim.
Acaba biraz daha kadinlar kulubune takilsammi yoksa çalismaya baslasammi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…