Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Breaking Bad... O nasıl bir sahneydi öyle! :O
Kalbim ağzımda attı resmen.
Çoooookkkk güzelden öteydi bu!

Şimdi ders çalışmaya devam edeyim bari.
Vize haftamız kapıda.

Cocuklu ve calisan bir kadin olmak.Allahim ne kadar zor...Zaman ne kadar kiymetlitmis.

bu hayatta yalnız olduğum :)

Son düzenleme:
acıktım yaaa sapıtmadan gidip yatayım iyisi mi
p.tesi tartıda güzel bi kilo göreyim de azıcık ödüllendireyim kendimi

Bugün SBS'ye, yarın ÖSS'ye sonra KPSS'ye gireceksin.. Ve bunlara hiç girmeyen birinin çalışanı olacaksın..

pazar sabahı saat sekızde (!) kalkan ve evını temızleyen tek delı benım galıba

olsun evım mıs gıbı oldu, şımdı sıgara ve türk kahvesı zamanı

Annemi bir süre çağırdıktan sonra bir daha bana anne deme dediğinde omma,omonim diye çağırmak çok hoşuma gidiyor..sonuçta anne diye çağırmış olmuyorumBebeğim benim oda alıştı sonunda korece sözlerime

kk da bi sorun mu var nedir ya :44: renkli yazamıyorum ve satırbaşı yapamıyorum uzuuuun destan gibi yazmış oluyorum her yorumumda

Bugünde hep aklımdan geçenleri yazıyorum:))Bu kadarda olmaz filmleri bitti bu kezde dizilerini taklit eder oldular bütün repliklerine kadar aynı bir filmin Kore yapımı, ingiliz yapımı,Türk yapımı bakalım başka hangi yabancı diziyi çalacak bizimkiler:)

Saçlarımı düzleştirmeme gerek kalmayacak olması, beni çoookkk mutlu etti şu an. :108:

Sabırsızım sanırım...ama artık hayatımda birşeyler netlik kazansaya, kaygıdan kurtulabilsem azıcıkk ...

hepinizin rahatını bozabilirim
kötü kalpli mi oldum ne
daha verdiğiniz kağıdı okumayı bilmiyorsunuz!
Allah'ım ben de mi böyle olacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…