Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

kös kös evde oturmak istemiyorum bu haftasonu mutlaka yapalım bişiler aşkım sınav öncesi de deşarj oluruz hem çok ihtiyacımız var

Gitmek ıstıyorum ... Cok uzaklara ... Herseyden , herkesden uzaga...

wouhouuuuu en sevdiğim saatler tatile gitmeden önceki son mesai saatleri,o tatlı heyecan
hele bi de şimdiki gibi sakinse

kendini 50'li yaşlarda sanan mal !! sen değil o 50'li yaşlarda !! sen daha gençsin !!!! offff

biri elimden şu ayçekirdeğini alsın artık. illa paketi bitireceğim. hastalık anacım bu.

Bu şanssızlık beni hiç bırakmayacak mı yaa
Tamam hersey yoluna girdi diyorum ama yok yine aynısı oluyor.
Offf benim bu dünyada yasamaya hakkım yoksa niye yasıyorum ozaman ya,bıktımmm

Allahım keşke bana evlenme teklifi etse bana tek taş alsa deseki sensiz yaşamak bana acı veriyorr hayatının bundan sonrasını benle yaşamaya varmısın desee senle uyanmak istiyorum dese bişeylerin adını koymayı akıl edebilsee
neyse yine cok derin duşünüyormm

Biliyorum benim de çok hatalarım var.
Biz ne yaptık ya?...
Çok degerli,çok güzel olan o sevgiyi beraberce tükettik
Tüketmek için elimizden geleni yaptık ...

Lanet olsun ya

çok istedeğimiz şey oldu birbirimize düğünümüze biraz daha yaklaştık ama ailemden ayrılıcm uff ne düşünüceğimi şaştımm

çalışmak, bol bol çalışmak, amaca ulaşıncaya kadar hep çalışmak.
ama nerede bende o çalışkanlık azmi, anca istek var
ama harekete geçmek yok.

Gülşen isimli şarkıcının az önce dinlemek durumunda kaldığım şarkılarının ne kadar berbat olduğunu. :120::120:

anlasilan ben sarap ve bira disinda hic bir alkollu icecekten hoslanamayacagim

sanki bugün daha dolu geçmeliydi hele de bu saatlerde.. çok sıkıldım her taraf sessiz kk bile

1 senenin gözaçıp kapayana kadar geçmesini istiyorum.
Evlenme teklifini istiyorum, bir yastığa baş koymak istiyorum.
Bir ömür istiyorum seninle.
Çok sey mi istiyorum?
Sen de istiyor musun ?
Beni seviyor musun?
Beni istiyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…