Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bugün çok hareketli bi gündü yoruldum ya şu üşengeçliğimi atıp derhal rutin bakımımı yapmalıyım

Haftasonuna planlar hazir.Yarin aysonu raporlarimu teslim edip haftasonuna bomba gibi girmeliyiiimmmmmmmmmmm

Benim hala bir tutam umudum var,
pamuk şeker tadında..

insanların kurnazlığını gördüm. egosunu tatmin etmek için ne kadar tatlı dilli olunabileceğini gördüm. çok sevdikleri allahları azıcık akıl fikir versin... :)

Şu memlekette gün geçmiyor ki, pembe söylemlerle dolu bir dolu mevzuat değişiklikleri olmasın...

Hangi gündemi takip edeceğimizi bilemez olduk ve işin ilginç yanı gündem falan da değil, artık saatlik oluyorlar ve ne kadar önemli olursa olsunlar, üstelik bir diğeri sürekli bir öncekini silip süpürüyor, hem de -rutine bağlanmış gibi, hiç kesintisiz...

Ne kadar normalleştirdiniz bu durumu bile bizlere...

İlgili kurum ve kuruluşlarınızda bu konuyla alakalı yeterlilikte kimseler bile yokken, şu yeni gündem yaptığınız bu mevzuatları nasıl uygulayacaksınız? Yeterli altyapınız, ar-ge niz, konuyla alakalı -bilgili ve donanımlı- insan potansiyeliniz buna müsait değilken, Neyi? Nasıl? "Olması gereken şekliyle" tespit edip denetleyebileceksiniz? Ana arterler besbelliyken, bir şeyleri engellemek adına niye tali yollarda dönenip duruyorsunuz?

Ve merak ediyorum, böylesine izah ettiğiniz şeylerin gerçek manada, "vatandaş" aslında neresinde?!?! Şuncacık aklımla ben bile bu kadarını düşünebiliyorsam, bu kadar da saçmalığa artık gerçekten ne diyeyim bilemiyorum... Pess yahu...

çok sıkıldım yaa, bana gore degıl bu ıs ...

Adım mı atmam gerekiyor artık? :26:

bugün benim doğum günüm ama hiç keyfim yok. yakın arkadaşlarım hatırlamadı bile. 1-2 kişi dışında. hiç beklemediğim kişiler bile mesaj attı. yakınım dediğim kişiler bile hatırlamadı. sevgili yengem bile yaş 27 oldu daha zamanın var diyor.sanki evde kalmışım gibi. kendimi çok mutsuz hissediyorum. hiç bir şey yapasım yok. uyumaktan başka birşey istemiyorum.

doğum günün kutlu olsun değerli kk'daşım.yengenin dediklerini üzülme erkenden evlenip başına türlü kötü şeyler gelenler de var.ayrıca 27 o kadar da ilerlemiş bir yaş değil bence.sıkma canını

Kart borçları iyice kabardı ama hala iş bulamadım..! Niye doğru dürüst bir ilan yok bu sitelerde..???
"en az 2 dil" bilmeden olmuyor mu yani..??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…