Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bu ara aklımdan bir sürü şey geçiyor ama hep kötü şeyler geçiyor.
Hislerim bile kötü sanki.
Hep tahmin edemeyeceğim şeyler oluyor / oldu.

Nasıl başa çıkabilirim ki hepsiyle?

Hangımız daha gunahkarız sen mı ben mı
senden mı nefret etmelıyım yoksa kendımden mı

Pot üstüne pot kırıyorum
Nasıl çıkıcam bu işin içinden

Survivor Duyguyu desteklememe rağmen neden gidipte murat'a oy attığımı düşünüyorum..

Hani boyle cok sevdiginiz bir kisiyi bir anda feci bir sekilde ozlersiniz ya, illa gormek ya da telefon etmek istersiniz en acilinden, o derece ozledim cok sevdigim bir ablami.

çok özledimmmmmmmmmmmmm çok özlüyorummmmmmmm çok da özlücemmmmmmmmm...........çok özledimmmmmmmmmmmmm çok özlüyorummmmmmmm çok da özlücemmmmmmmmm...........çok özledimmmmmmmmmmmmm çok özlüyorummmmmmmm çok da özlücemmmmmmmmm...........çok özledimmmmmmmmmmmmm çok özlüyorummmmmmmm çok da özlücemmmmmmmmm...........çok özledimmmmmmmmmmmmm çok özlüyorummmmmmmm çok da özlücemmmmmmmmm...........çok özledimmmmmmmmmmmmm çok özlüyorummmmmmmm çok da özlücemmmmmmmmm...........çok özledimmmmmmmmmmmmm çok özlüyorummmmmmmm çok da özlücemmmmmmmmm...........çok özledimmmmmmmmmmmmm çok özlüyorummmmmmmm çok da özlücemmmmmmmmm...........

Keşke evlenmesydim. çok çalışıp atansaydım. Bekarlık sultanlık keyfini çıkarsaydım

valla bu sene iman gücüyle,İlahi bir güçle,mucizeyle olursa olur,öbür türlü bir halt olmaz benden

Insan bazen hirslanip baskasini cezalandircam diye sadece kendisini cezalandiriyor aslinda. Tavsan daga kusmus dagin haberi yok'taki tavsanim ben. Amaaan be, tribimi yesinler benim, salakligima doymiyim.

Evde olmayı özlemişim.
Dün okulun son günüydü ve ben bu saatte sınavdaydım. Bugünse evdeyim.
Herşey yaşında daha güzel.
Bu yaşta okul bile zor geliyormuş.

bitsin artık bu çile çekemem bile bile.

artık dinlenmek istiyorum tatil istiyorum kafam boş olsun azıcık dinleneyim yaaaa

Hem çok seviyorum düşman başına ..
Hem sıcak demir aşk olsun tutana ..

sadece aklımda ve kulağımda sesi O 'nun , dün keşke bir alo yapsa da ablamlara gelse ben ordayken diye düşündüm , bir yandan da üzüldüm ....

ahha hh nasl geçcek bu halim benim..

Yazıp rahatlamak istediğimiz ve cevap beklemediğimiz herhangi bir duygu, düşünce, durum olabilir. Saçma olabilir, mantıklı olabilir. İçimizden taşsın yeter...

Hadi ötülsün :111:

insanlar neden söylediğimizin aksini söylemek için ısrar ederler neden kadınlar çabuk ve saçma şeylerden kırılır ve neden insanlar tartışmayı çok severler anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…