Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

ne yapsam ki ?
arayıp yardım mı istemeli yola mı devam etmeli ? hayırlı olan nedir ki...

Kizi istemeden kirdim galiba. Oyle soylemeseydim, ya da baska kelimelerle soyleseydim soyleyecegimi cok daha iyi ederdim. Kendi kendime yine sinir oldum. Bazen cok odun oluyorum ya, yeminle

Son düzenleme:
Sevdiceğim ne yapıyor acaba? Dün mü görüşmüştük biz. Sankii aylardır görmedim. O da beni böyle özlüyor mu kii?

Sevdiceğim ne yapıyor acaba? Dün mü görüşmüştük biz. Sankii aylardır görmedim. O da beni böyle özlüyor mu kii?

bunu yazdıktan 1 dakika sonra aradı. geldi kahve içtik. şuan kafam allak bullak:44::44:

Ah uykum vahh uykum sende bana dayanamadın sende mi beni terkettin be güzelim

Hayırlısıyla huzurlusuyla ne zaman evlenirim ki sevdiğimle
Allahım ne olur bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine nasip et yalvarıyorum sana ya erhamerrahimin....

eminedemir88 kendimi gördüm duanda :))Allahım tez zamanda verirsin inşallah hayırlısıyla sevdiğimi yürekler senin elinde Rabbim.

Ülkede bir huzursuzluk hakim. Bende de aynı şekilde.

Dünkü sınavım çok güzel geçti doğru dürüst çalışmadım halde ona bile sevinemiyorum.

Hiç iyi hissedemiyorum.

Tamam sonuç güzel olmuşta konuya yorum yapamıyorum çok dertliyim çünkü hep banamı denk geldi böyle insanlar bilemedimki:26:

aşkımm bugünde gelse birlikte kahve içsek.. özledim yine

Bugün içimden kimseyi aramak gelmiyor ne yazık ki...
Günlerdir çektiğim sıkıntılarda kim arayıp halimi sordu ki ailemden başka...
Hatta annem babamdan ve sevdiğimden başka

Gecer mi su 2 sene?
Bir seytana uymasam bari, alnimin akiyla bitirsem su isi...

Sana hamileliğinde yardım ettim diye o kadar dua ettin ki bana, sayende o kadar rahat bi hamilelik geçirdim ki..Seni çook seviyorum canım arkadaşım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…