Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Anlamaya çalışıyorum ama yok olmuyor aklım almıyor.

Biz böyle bi karar aldık ama benim zamanında kabullendiklerimi sen şimdiden sonra kabullenemeyeceksin bunu çok iyi biliyorum. Sonu benim istediğim gibi olacaksa eskisi gibi olmayı en çok ben isterim fakat bu da olmayacak.. Umarım hayatlarımızın geri kalan kısmı aynı şekilde geçmez.. Böylesi ikimiz için de daha hayırlı olacak.

Ablam benden sogudu mu acaba yau :26: Tamam kizmis olabilir, haklidir, amenna da... ne bileyim.

Belki de gelmicek günü bekliyorum,allahım sen içimdekini biliyorsun..o gün gelmeden bizi birbirimize helal etme

çok kolay olmadı mı sevgilim?
ne emeklerle geldik bugüne
nasıl kolay bitti

Insanlardan cabuk vazgecen biri olmama ragmen bu sefer boyle yapmayacagim. Iliskilerimi, sevgiyi harcamicam oyle hemen. (insallah)

Guya artik facebook'ta gunde 3-4 seyden fazla birsey begenmeyecek, gunde en fazla bir paylasim yapacaktim. Maksat facebookta fazla takilmiyormus gibi gorunmek, haha Zaten zor dayaniyordum, bugun yine kotayi asmisim yau

uykum vardaaa bir uyursam şu 1 haftadır canımı okuyan karabasanlar....kabuslar yine canımı okuyacaklar gibi geliyoorrr...

uyumaya korkar oldum yaww :18:

ne kötü bir gündü bugün Ya Rabbim

Umarım benim melekler erken uyanmaz, lakin şu saat oldu hala uyumadım.

istanbula hasretken aradığım o güzel lezzetleri tekrar yemek. muhteşem.
açık tarama,barış büfenin kavurmalı kaşarlı tostu,hemde 2 kere
sarayın tavuk göğsü,divanın mekiği,vepelitin şu hamurundan 3 toplu pastası.
hepsini yemiş durumdayım.
evet kilo aldım ama evet. değer:)

saat 19:00 olsa ve artık şu final sonuçlarını öğrensem de ona göre hareket etsem.

Gripinin şarkısı ağzıma yapıştı kaldı...

son bir defa
boynuna sarılıp, gitsem
huzuru koklasam egede
aşk nereden nereyeeee
soldan sağa dört harf ölüm
yazılmamış beş harf hayat
Aşk nereden nereyeeeee

Ne garip insanlar var burnu kaf dağında ne bu özgüven patlaması insan ne oldum dememeli ne olacağım demeli.

Doğum günüde yaklaştı , ne hediye alsam acaba ? :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…