Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

ne desem bilmiyorum, hiç bir şey anlatamadım şu zamana kadar sana.. haksız ithamların, günahımı almaların ve kendimi öldürsem inandıramıcak olmam beni öylesine yoruyor ki.. belki kendinde farkına varıyosundur bazen ama nafile, inadından dönmüyorsun.. hep suçluyum.. bir gün ciddi ciddi sinir krizi geçirebilirim, kaldırmakta güçlük çekiyorum. bide sinirli değilim dedin ya bugün birine, pes dedim. sayende sinirliyim bende. bi durup düşünsen ya?
en yakının bile böyleyse işte, anlamıyorsa tanımıyorsa ben gerçekten yalnızım diyorsun.

(bunu yazdıktan sonra bi yanım yazmasaydın keşke dicek biliyorum ama, içim çok sıkıldı..)

satranç ne sıkıcı bi oyun ya.yarım saat düşünüyon içim bayıldı canım sıkıldı ya.kesinlikle bana göre değil.boş zamanı bol olanlar oynasın

Büyük sözler paylaşan küçük insanlar, paylaştığınız sözlerdekinin onda biri kadar erdemli olsaydınız dünya daha güzel bir yer olurdu.

LEYLA İLE MECNUN gıbı kalıtelı bır dızıyı yayından sebepsız! yere kaldırdığı ıçın
TRT ye sevgılerımı saygılarımı gönderıyorum.

leyla ıle mecnun
aşktır
candır
hayat felsefesıdır
pazartesı gününü sevmemın tek sebebıdır

sağol TRT, senı zaten sırf leyla ıle mecnun ıçın ızlıyordum.

bu kadar kısa süre içinde yaşanması çok zor gerçekten.
tanrı beni seviyor olmalı

Son düzenleme:
Zamanla hersey duzelecek, bazi seyler rayina girecek, inaniyorum. Sadece sabir...

Ya insan hakkatten de disardayken bazi seyleri daha iyi goruyormus, olayin icerisinde olmaktan ziyade.
Iyi oldu bu iyi.

Ölümün yaşı yok..Biliyorum..Ama canımın acısını dindirmiyor bu gerçek..

Resimlere bakarken sadece ağlıyorum ve dualar ediyorum..Nasıl müslümanız diye sorguluyorum kendimi..Gece yatarken de aklımda sofrada yemek yerken de..

Dün eşim geldiğinde ağlıyordum..Ne oldu dedi ; Mısır da olanların videolarını izledim dedim..İzleme niye izliyorsun dedi..

Bizler izleyemezken izlemek bile yutkunmamızı zorlaştırıyorken küçücük melekler orada can veriyor..Annelerini düşünmek bile istemiyorum..

Rabbim sen büyüksün..Yardım et..Rahman Rahim isimlerin ile tecelli et..Yardım et dualarımızı kabul et..

Hadi bakalim hayirlisi.Az kaldi.Su denetim bi gecsin rahat bir nefes alicam.Kac gundur sıkıntı stres gina geldi yaaaa.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…