Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bu kirginlik gecmez, bunlarin telafisi olmaz. Ugrassam da olmuyor. Bir daha hic bir sey eskisi gibi olmayacak.

İçimde sanki bir şeylere hep geç kalıyormuşum hissi.

Neden böyle oluyor.
Uzun süre umursamıyorum hatırlamıyorum eski acılarımı yaşadıklarımı.
Sonra bir an geliyor o an ki duygularımı acımı hatırlayıveriyorum kalbim hızlı çarpmaya başlıyor sıkıntıdan.
Geçiyor yine uzun süre aklıma gelmiyor ama bunu da yaşıyorum..
Sanırım derinlerde duruyor.

Takmışlar gözlerine iğrenç renkli lenslerden, yüzlerinde bir ton fondöten...
Güzel olduğunuzu mu sanıyorsunuz siz?
Iıyyyykk!

Yarını.. Yarın olmazsa ertesi günü.. O da olmazsa tüm haftayı.. Bu hafta sonuçlanır artık sanırım...
Of.

Hayatı dondurup, eksik yerlerimi doldurmam lazım. Kimse anlamaz ki, ne ailem, ne sevgilim, ne patronum. Çok eksigim, belki engelli statusunde. İşim de rast gitmiyor, 9,5 ay oldu halen aynı yerdeyim. Gene keyfim kaçtı. Kimseden yardım istemeyecegim, ben sadece hayatımı dondurmak ve buna ses çıkaranlara artık açıklama yapmamak istiyorum !
9 ay boyunca neden iş değiştirmedin ? ki bu süre daha da uzayabilir, hadi bakalım anlat karşındaki kodamana. Şimdi ben aslında biraz eksigim...
Of.

Artik dananin kuyrugu koptu, benden gunah gitti. Ama kus gibi rahatladim. Durum budur. Artik hersey acik ve net. Cok delikanli kizim, aferin bana. Herkes ben gibi olsa dunyada iletisim sorunu kalmaz valla. :)

Bu saatlerde uyanır oldum hep off zaten bebekler gelince uykusuz kalıcam

Hayatımın yepyeni döneminin başlangıcı bana hayırlı uğurlu olsun.
İlk günüm.

Yine hormonların etkisi ile gelen bir ağlama isteği zuhur etmekte.

Endişeler de cabası...

Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadır biliyorum. =\

off poff püff. ne olacak acaba? heyecanlar, güzellikler, umutlar...

umut ediyorum, o halde varım :)

Şu dizilerin bazıları çok midesizce..

yoruldum. bedenen yorgundum zaten, bir banko sen çıktın gene. ne diyeyim sana ? öyle bi noktadasın ki, sana saygım duymuyorum. seni sevmiyorum. seni sallamıyorum. SANA ACIYORUM ACIYORUM ACIYORUM.

Ah Nurtencim ah cicim... Sen bugün kaç bin kalori aldın bakim öyle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…