Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İnsanların hadsizlikleri yalakalıkları ne kadar komik....

Sözler içimde tıkandı.
Umarım bugün hepsini ifade etme fırsatı bulurum.

Bir ilişki yürütebilmek bazen inanılmaz zor oluyor.
Dertsiz başına dert almak bu ama aşk için çekiyorsun. En çok da saygın, sevgin için.
Zevkle katlanmak bir nevi. Sadece bazen.

Neden... Neden... Neden..
Neden benim de kafa dengi bir arkadaşım yok
Neden beni anlayan bir arkadaşım yok..
Neden cevremdekiler böyle
Ben cok mu birşey istiyorum hayattan neden benimde istediğim hiç biirşey olmuyor
Neden hep mutsuzumm
Sahi neden..

öyle çok özlüyorum ki seni...
her akşam eve geldiğimde seni görmeyi hayal ediyorum...
akşam yemeğini beraber yemeyi...
gece olup yatağımıza çekilince gün içindeki sıkıntılarımı sevinçlerimi paylaşmak istiyorum....
eşim...evimin güneşi...gönlümün efendisi...hasretlik bitsin gayri....
bugünüme şükür ...Rabb e bin şükür.....

En iyisi sus gönül sen.. Doğrusu bu, bir anlık isteğine yenilmediğin sürece...

Belki de her şey daha kötüye gider bu kararımızla birlikte.
Bilemeyiz ki.

Sırnaşmayla içten samimi davranmayı ayırt edebilmek lazım.

insanın mutlu olmasını kendisinden başkası saglayamaz
bir felaketi daha olgunlugumla gogusledim
Allah nazarlardan korusun bizi aşkım

Şu an ne yapıyorsun acaba ?
Kafanı hiç bir yerlere vurmak geliyor mu içinden?
Yoksa hala tavan yapmış egonla uçuyor musun havalarda?
Ne zaman akıllanıcam ben yaaa?
Eğer yaşıyor olursam bir sene sonra bu gün nerede ne yapıyor olacağım?

Hangi erkeğe değer versem tek edildim, hangi erkeğe pislik gibi davransam baş tacı edildim. Sevmeyeceksin arkadaş yok arızalı hatun arıyor bunlar!

Dün uzun zamandır görüşmedigim bir arkadaşımı buldum ve.. Bugün onunla görüşmeye gittim çok büyük bir sevinçle taki bu sevinç evine kadar gördüğümde çok soluk bitkin hayattan bezmis bi insanla karşılaştım suan içinde olduğu hayat onu çok değiştirmiş .. benim o görüştüğümüz insandan Eser kalmamış bir senelik bir evliliği var haketmedi gi bir evlilik içinde ve bir erkeğin yanında erkek dediğime bakmayın hatta insan bile demek istemiyorum '' sorumsuz serseri eşe saygısızlık değersiz lik madde bağımlısı kızı hapisetmeler annesinden babasindan mahrum birakmalar ... daha bir cok sey ve ayrilmasini soyledim cunku ici aciyordu aci aci akiyordu gozyaslari fakat o artik kendisi icin birsey yapamiyor cunku kacmis bir kiz anne evi artik ona yabanci koca desen koca degil... sanki bir ucurum kenarinda her an kendisi ayagini kaydirabilir

Hay ağzına sağlık, valla helal olsun, içimin yağları eridi Uzak diyarlara selamlar

The originals dizisinin yeni bölümleri çıksın bi an önce !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…