Şu an canım cok yandı

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Sosyal medyamda dolaşırken is arkadaslarim benimle ayni tarihte evlenen ( yaklasik 2 yildir konuşmadığım arkamdan dedikodu yapan ) kizin evinde yemek masasında fotoğrafını gördüm.

Maşallah cok mutlulardi. Allah bozmasın ama
Ben evime kizlari alacağım gunden 1 gün once dayak yedim annemin evine döndüm.

Yemek takimimi 1kere bile kullanamadim. Düğün albumum bile basilmadi daha.
Hicbir sey anlamadım evlilikten ne altinlarimi taktım ne bi misafir agirladim.
Kavga dövüş 20 gun kusluk 2 gün iyi. İş güç derken bitti bile.

Hayat çok acımasız cidden.
Maas kartim ondaydi hic maddiyata karışmasıdim etrafinda dort dönüyorum. Her yere yetişmeye çalışıyorum.
Mukemmel yemek yapamıyorum ama bazen de temizlik yetişmedi bazen utu diye ne onurum kaldi ne gururum sonunda da evliligim bitti.

Tek bir fotoğraf ne kadar acitiyormus :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal medyamda dolaşırken is arkadaslarim benimle ayni tarihte evlenen ( yaklasik 2 yildir konuşmadığım arkamdan dedikodu yapan ) kizin evinde yemek masasında fotoğrafını gördüm.

Maas kartim onda etrafinda dort dönüyorum. Her yere yetişmeye çalışıyorum.
Mukemmel yemek yapamıyorum ama bazen de temizlik yetişmedi bazen utu diye ne onurum kaldi ne gururum sonunda da evliligim bitti.

Maas kartiniz neden esinizde ?

Sokakta da mutlu insan var her yerde var hangisinden kacicam
O zaman insanlarin mutlulugu ile ilgilenmeyi onlara iç çekmeyi birakacaksiniz. Ben sizin gibi mutsuz insanlar olabilir ve iç çeker, üzülür, gözü kalir diye hicbir mutlu animi paylasmiyorum sosyal medyada.

O zaman insanlarin mutlulugu ile ilgilenmeyi onlara iç çekmeyi birakacaksiniz. Ben sizin gibi mutsuz insanlar olabilir ve iç çeker, üzülür, gözü kalir diye hicbir mutlu animi paylasmiyorum sosyal medyada.

Çok acımasız olmadı mı?

Halbuki karnınızda bir can taşıyorken daha merhametli cümleler kurmaniz gerekmez miydi? Niyetiniz kötü degil anlıyorum ama cok keskin hissedilen bir yorum olmus bu

Çevrenizdeki tanıdığınız ya da tanımadığınız kişilerin mutluluğu sizi mutsuz değil aksine mutlu etmeli.. Elbette her birimiz farklı olaylar yaşıyoruz. Üzülüyoruz mutsuz olup herkesten kaçmak istiyoruz ama bir fotoğrafın sizi bu kadar perişan etmesine izin vermeyin.. belki o yemek takımını kullanacak kadar ya da takilarinizi takacak kadar zaman geçirseniz daha kotu olacaktı her şey. Olaylara pozitif yönden bakın lütfen. Herkesin bir imtihanı var. Siz iyi ve mutlu olmaya çalışın .. sevgilerle

Herkes kendi secimlerini yasiyor. Siz de evlenerek seciminizi yapmissiniz.

Imza: Evlenmeyen , bekar olan ben. Kimse evli diye gozum kalmaz, kimsenin mutlulugunda gozum olmaz.

Bu kadar uzgun ve zor durumda olan birine fazla acimasizsiniz

Maas kartim ondaydi hic maddiyata karışmasıdim etrafinda dort dönüyorum. Her yere yetişmeye çalışıyorum.

Ah canım benim kıyamam sana :KK19:
Sakın ama sakın üzülme

Dışarıdan bakıldığı gibi değil o kişilerin hayatı
Mutlu insan yoktur Mutlu anlar vardır

Hayallerin yıkılmış doğrudur bizimde yıkıldı güzelim
Ne olmuş tekrar hayal kurarız ama ucuz insanların üzerinde değil

Güçlü ol dik dur kendine bir yol çiz ve o yolda ilerle
Sakın geriye dönüp bakma

:KK66:

Çok acımasız olmadı mı?

Halbuki karnınızda bir can taşıyorken daha merhametli cümleler kurmaniz gerekmez miydi? Niyetiniz kötü degil anlıyorum ama cok keskin hissedilen bir yorum olmus bu

Haklisiniz. Ama ben uzuluyorum ve baskasinin mutlulugu ile cani yanan insandan korkuyorum. Ben isterim ki herkes daha mutlu olsun. Hatta dualarimda her zaman, herkes cok mutlu olsun da kimsenin benim mutlulugumda gozu kalmasin, yer alır. Yani baskasinin mutlulugu seni uzmemeli. Aksine ne kadar guzel diye sevinmelisin. Ben kendi hayatimda gercekten ciddi mutsuz zamanlar gecirdim. Ama hicbir zaman bir baskasinin mutluluk tablosuna uzulmedim. Aksine hep bir gun bende mutlu olabilirim diye dusundum. Cok sukur allahima. Dilerim herkes mutlu olur.

Arabeske bağlayacak olursak herkesin derdi kendine büyük, ne yapalım ölelim mi acıdan ablacığım?
Dünyada gezilecek yerler, tadılacak tatlar, hayatına dokunulması gereken insanlar var.
Kimse zincirlerini kolay kırmadı ki.
Hayat, siz isteseniz de istemeseniz de devam ediyor, edecek, etsin.
Sokağa çıkmasanız bile orada insanlar düşüyor, kalkıyor, tutunuyor.
Tutunuyorlar çünkü ümit ediyorlar.
Direksiyon hocam 62 yaşında bir amcaya ve 60 yaşında bir teyzeye ders verdiğinden bahsetti.
Biliyor musunuz, hayran kaldım. Nerdeyse tanıştırın beni onlarla diye yalvaracaktım.
Yaşama sevinçleri...
Kim bilir ne acılar gördüler, anne babalarının son topraklarını attılar belki
Belki en sevdikleri dostları yapılmayacak adilikler yaptı
Belki kardeş, yol, yoldaş bildiklerini son yolculuklarını uğurladılar
Hem de kaç kereler...
Ama devamdı.
Neden olmasın?
Bu dünya bu şekilde dönüyorsa bizim de ivmemiz olsun.
Bir değişiklik için bir umut bir bakış açısı bir adım yeter.
Bir değişiklik birçok hayat kurtarır.
Ne kendinize zulmedin ne de sizi sevecek, size ihtiyacı olan canlıları (kedileri, köpekleri, ağaçları, insanları...) kendinizden mahrum bırakın.
Sokağa çıkmanızı ve yaşamanızı öneriyorum.
Açın tüm pencereleri!
Soğukla karışık yaşam dolsun içeri
Çekin ciğerlerinize, hissedin.
Bırakın o mutsuz şarkıları, kitapları, filmleri. Sizi yavaşlatmaktan, karanlığa çekmekten başka işe yaramadılar, YARAMAZLAR!
Büyük düşünürler insanlara değil, yaşama aşıktı.
Yaşam aşkın ta kendisidir çünkü.
Fotoğraflar değil, anılar biriktirin.
Ve lütfen tek ânınızı dahi köşede durmakla ziyan etmeyin.

Son düzenleme:

Hic uzulmeyin dunyanin sonu degil. Kurtuldugunuza sukredin.

Haklisiniz. Ama ben uzuluyorum ve baskasinin mutlulugu ile cani yanan insandan korkuyorum. Ben isterim ki herkes daha mutlu olsun. Hatta dualarimda her zaman, herkes cok mutlu olsun da kimsenin benim mutlulugumda gozu kalmasin, yer alır. Yani baskasinin mutlulugu seni uzmemeli. Aksine ne kadar guzel diye sevinmelisin. Ben kendi hayatimda gercekten ciddi mutsuz zamanlar gecirdim. Ama hicbir zaman bir baskasinin mutluluk tablosuna uzulmedim. Aksine hep bir gun bende mutlu olabilirim diye dusundum. Cok sukur allahima. Dilerim herkes mutlu olur.

Insallah :)

Ama belli ki konu sahibi hayal kurmus ve oldukca da acı tecrübeler yasayarak bu hayalleri yarım kalmış. Mutsuz hissetmesi normal ve bence korkulacak bir sey değil.
Siz dua etmeye devam edin, hamilelerinki kabul olur :) sağlıklı doğumlar :)

Arabeske bağlayacak olursak herkesin derdi kendine büyük, ne yapalım ölelim mi acıdan ablacığım?
Dünyada gezilecek yerler, tadılacak tatlar, hayatına dokunulması gereken insanlar var.
Kimse zincirlerini kolay kırmadı ki.
Hayat, siz isteseniz de istemeseniz de devam ediyor, edecek, etsin.
Sokağa çıkmasanız bile orada insanlar düşüyor, kalkıyor, tutunuyor.
Tutunuyorlar çünkü ümit ediyorlar.
Direksiyon hocam 62 yaşında bir amcaya ve 60 yaşında bir teyzeye ders verdiğinden bahsetti.
Biliyor musunuz, hayran kaldım. Nerdeyse tanıştırın beni onlarla diye yalvaracaktım.
Yaşama sevinçleri...
Kim bilir ne acılar gördüler, anne babalarının son topraklarını attılar belki
Belki en sevdikleri dostları yapılmayacak adilikler yaptı
Belki kardeş, yol, yoldaş bildiklerini son yolculuklarını uğurladılar
Hem de kaç kereler...
Ama devamdı.
Neden olmasın?
Bu dünya bu şekilde dönüyorsa bizim de ivmemiz olsun.
Bir değişiklik için bir umut bir bakış açısı bir adım yeter.
Bir değişiklik birçok hayat kurtarır.
Ne kendinize zulmedin ne de sizi sevecek, size ihtiyacı olan canlıları (kedileri, köpekleri, ağaçları, insanları...) tek bırakın.
Sokağa çıkmanızı ve yaşamanızı öneriyorum.
Açın tüm pencereleri!
Soğukla karışık yaşam dolsun içeri
Çekin ciğerlerinize, hissedin.
Bırakın o mutsuz şarkıları, filmleri, kitapları. Sizi yavaşlatmaktan, karanlığa çekmekten başka işe YARAMAZLAR!
Büyük düşünürler insanlara değil, yaşama aşıktı.
Yaşam aşkın ta kendisidir çünkü.
Fotoğraflar değil, anılar biriktirin.
Ve lütfen tek ânınızı dahi köşede durmakla ziyan etmeyin.
Bayıldım bu yazıya. Elinize sağlık. :KK200:

Back
X