Şu an canım cok yandı

Sosyal medyamda dolaşırken is arkadaslarim benimle ayni tarihte evlenen ( yaklasik 2 yildir konuşmadığım arkamdan dedikodu yapan ) kizin evinde yemek masasında fotoğrafını gördüm.

Maşallah cok mutlulardi. Allah bozmasın ama
Ben evime kizlari alacağım gunden 1 gün once dayak yedim annemin evine döndüm.

Yemek takimimi 1kere bile kullanamadim. Düğün albumum bile basilmadi daha.
Hicbir sey anlamadım evlilikten ne altinlarimi taktım ne bi misafir agirladim.
Kavga dövüş 20 gun kusluk 2 gün iyi. İş güç derken bitti bile.

Hayat çok acımasız cidden.
Maas kartim ondaydi hic maddiyata karışmasıdim etrafinda dort dönüyorum. Her yere yetişmeye çalışıyorum.
Mukemmel yemek yapamıyorum ama bazen de temizlik yetişmedi bazen utu diye ne onurum kaldi ne gururum sonunda da evliligim bitti.

Tek bir fotoğraf ne kadar acitiyormus :KK43:
Ay kiyamam ya çok üzüldüm durumunuza.çok zor olacak biliyorum ama bundan sonra geçmişinizi desmeyin, gününüzü düşünmeye çalışın

Haklisiniz. Ama ben uzuluyorum ve baskasinin mutlulugu ile cani yanan insandan korkuyorum. Ben isterim ki herkes daha mutlu olsun. Hatta dualarimda her zaman, herkes cok mutlu olsun da kimsenin benim mutlulugumda gozu kalmasin, yer alır. Yani baskasinin mutlulugu seni uzmemeli. Aksine ne kadar guzel diye sevinmelisin. Ben kendi hayatimda gercekten ciddi mutsuz zamanlar gecirdim. Ama hicbir zaman bir baskasinin mutluluk tablosuna uzulmedim. Aksine hep bir gun bende mutlu olabilirim diye dusundum. Cok sukur allahima. Dilerim herkes mutlu olur.

Sağlıkla imtihan olan biri sağlıklı hayata, evliliğiyle imtihan olan biri mutlu evliliklere
bakarak özenir. Bundan daha doğal ne olabilir?
Bu keşke o da benim gibi mutsuz olsa üzüntüsü değildir.
Ben de keşke böyle mutlu olabilseydim üzüntüsüdür.
Cidden o neden mutlu o da mutsuz olsun diye hasetinden öleceklerini mi sanıyorsunuz insanların?
Çok tuhaf sahiden..

Evet bir tek iyi niyetli olan sizsiniz.
Bütün mutsuzlar ölsün bence siz de mutluluğunuzu doya doya gösterin her yerde.

Hamilesiniz diye ancak bu kadar yumuşak yazabildim kusura bakmayın da.
İnsanda hiç değilse bir canlı taşırken özel bir dikkat olur.

Az once bunun aciklamasini yaptim. Evet acimasizca. Ama baskasinin mutluluguna uzulen bir insana daha farkli davranmak gelmiyor icimden.
Baskasinin mutluluguna uzuldugunu dusunduren bi yazi degildi bence sadece hayal kurmus olabilir hepimiz insaniz neticede:)

Hicbirsey gorundugu gibi degildir.
Belki o da sizin gibi 1gun onceden dayak yedi ama bunu belli etmiyor,nerden bileceksin ki?
Bir fotograftan sen ne cikarmak istersen onu cikarirsin.
Sen mutsuz oldugun icin diger herkesi mutlu saniyorsun..

Haklisiniz. Ama ben uzuluyorum ve baskasinin mutlulugu ile cani yanan insandan korkuyorum. Ben isterim ki herkes daha mutlu olsun. Hatta dualarimda her zaman, herkes cok mutlu olsun da kimsenin benim mutlulugumda gozu kalmasin, yer alır. Yani baskasinin mutlulugu seni uzmemeli. Aksine ne kadar guzel diye sevinmelisin. Ben kendi hayatimda gercekten ciddi mutsuz zamanlar gecirdim. Ama hicbir zaman bir baskasinin mutluluk tablosuna uzulmedim. Aksine hep bir gun bende mutlu olabilirim diye dusundum. Cok sukur allahima. Dilerim herkes mutlu olur.

Ama konu sahibi mesajının başında demiş ki arkasından dedikodu yapan kişiden bahsediyor olmasına rağmen Allah daha da mutlu etsin demiş. Belli ki kötü niyeti yok. Hepimiz insanız kötü dönemler geçiriyor yaşı da genç, hayalleri yıkılmış, iç çekmiş olabilir bu çok normal. Burda evladı olmayan hanımlar var, olanlara iç çekmiyor mudur? Ya da zamanında düğününde gelinlik bile giyememiş birinin gittiği bir düğünde gelini görüp hüzünlenmesi.. Bu kötü niyetlerinden değil ki.. Bize düşen burda, üzülme, öf dediğin hayat belki bir başkasının hayali olabilir mesajı vermek. İçini dökmüş çünkü. Allah konu sahibine ve hepimize güzel ömürler nasip etsin. Kimsenin gözünde birşey kalmasın, çok acı çünkü.

Sağlıkla imtihan olan biri sağlıklı hayata, evliliğiyle imtihan olan biri mutlu evliliklere
bakarak özenir. Bundan daha doğal ne olabilir?
Bu keşke o da benim gibi mutsuz olsa üzüntüsü değildir.
Ben de keşke böyle mutlu olabilseydim üzüntüsüdür.
Cidden o neden mutlu o da mutsuz olsun diye hasetinden öleceklerini mi sanıyorsunuz insanların?
Çok tuhaf sahiden..

Evet bir tek iyi niyetli olan sizsiniz.
Bütün mutsuzlar ölsün bence siz de mutluluğunuzu doya doya gösterin her yerde.

Hamilesiniz diye ancak bu kadar yumuşak yazabildim kusura bakmayın da.
İnsanda hiç değilse bir canlı taşırken özel bir dikkat olur.
Aynen ya. İnsanız sonuçta. Bizde olmayanda mutlaka gözümüz kalıyordur, içimiz gidiyordur bir şekilde.
Birini "mutsuz" diye damgalamak ne kadar incitici.

Öyle dönemlerden geçtim ki düğün fotoğraflarına baktığımda, bir gelin gördüğümde
o ne tür bir hayal kırıklığı yaşayacak kim bilir diye üzüldüm.
Yeni gelin evine gittiğimde ne güzel mobilyalar ne mutluluklarla seçildi kim bilir
o bile bana kısmet olmadı diye iç geçirdim.
Onun niye var da benim yok duygusu değil ki bu.
Ben de çiçekli yollardan geçmek isterdim ama dikenlerle savaşmak zorundayım hissi.
Yorucu ve hüzün verici.
Çok iyi anlıyorum seni ben.

Üzülme..

Bu zor günlerin sonunda güzel günler göreceğine inan.

Sosyal medyamda dolaşırken is arkadaslarim benimle ayni tarihte evlenen ( yaklasik 2 yildir konuşmadığım arkamdan dedikodu yapan ) kizin evinde yemek masasında fotoğrafını gördüm.

Maşallah cok mutlulardi. Allah bozmasın ama
Ben evime kizlari alacağım gunden 1 gün once dayak yedim annemin evine döndüm.

Yemek takimimi 1kere bile kullanamadim. Düğün albumum bile basilmadi daha.
Hicbir sey anlamadım evlilikten ne altinlarimi taktım ne bi misafir agirladim.
Kavga dövüş 20 gun kusluk 2 gün iyi. İş güç derken bitti bile.

Hayat çok acımasız cidden.
Maas kartim ondaydi hic maddiyata karışmasıdim etrafinda dort dönüyorum. Her yere yetişmeye çalışıyorum.
Mukemmel yemek yapamıyorum ama bazen de temizlik yetişmedi bazen utu diye ne onurum kaldi ne gururum sonunda da evliligim bitti.

Tek bir fotoğraf ne kadar acitiyormus :KK43:

insan yanlış seçimler yapabilir, şuan belki de hayırlı bir olay yaşıyorsun, gerçek yüzünü hemen göstermiş ya yıllar sonra gerçek yüzünü görseydin, kendi ütüsünü kendi yapsın beyfendi bundan sonra

Ama konu sahibi mesajının başında demiş ki arkasından dedikodu yapan kişiden bahsediyor olmasına rağmen Allah daha da mutlu etsin demiş. Belli ki kötü niyeti yok. Hepimiz insanız kötü dönemler geçiriyor yaşı da genç, hayalleri yıkılmış, iç çekmiş olabilir bu çok normal. Burda evladı olmayan hanımlar var, olanlara iç çekmiyor mudur? Ya da zamanında düğününde gelinlik bile giyememiş birinin gittiği bir düğünde gelini görüp hüzünlenmesi.. Bu kötü niyetlerinden değil ki.. Bize düşen burda, üzülme, öf dediğin hayat belki bir başkasının hayali olabilir mesajı vermek. İçini dökmüş çünkü. Allah konu sahibine ve hepimize güzel ömürler nasip etsin. Kimsenin gözünde birşey kalmasın, çok acı çünkü.
Cok tesekkur ediyorum duzgun bir cevap verdiginiz icin. İnanin benim de kotu niyetim yoktu. Ama konu sahibinden cok benim yazdigim mesaja takildilar. Konu sahibine sosyal medyadan uzak durun dedim, cevremde de mutlu insan var onlardan da mi kaciyim diye cevP verdi. Ben bunun ustune o mesaji yazdim. Kimse bir baskasi uzuluyor diye mutlulugunu gizlememeli demeye calistim ama herkes yanlis anladi. Yani nerdeyse karnimda ki cocuga bile geldi laf.

Cok tesekkur ediyorum duzgun bir cevap verdiginiz icin. İnanin benim de kotu niyetim yoktu. Ama konu sahibinden cok benim yazdigim mesaja takildilar. Konu sahibine sosyal medyadan uzak durun dedim, cevremde de mutlu insan var onlardan da mi kaciyim diye cevP verdi. Ben bunun ustune o mesaji yazdim. Kimse bir baskasi uzuluyor diye mutlulugunu gizlememeli demeye calistim ama herkes yanlis anladi. Yani nerdeyse karnimda ki cocuga bile geldi laf.
Siz "mutlu insanlara nazar değdirmeyin, bir köşede tek başınıza mutsuz mutsuz takılın" minvalinde yazdığınız için tepki gösterildi. Düzeltelim.

O zaman insanlarin mutlulugu ile ilgilenmeyi onlara iç çekmeyi birakacaksiniz. Ben sizin gibi mutsuz insanlar olabilir ve iç çeker, üzülür, gözü kalir diye hicbir mutlu animi paylasmiyorum sosyal medyada.

Halbuki karnınızda bir can taşıyorken daha merhametli cümleler kurmaniz gerekmez miydi? Niyetiniz kötü degil anlıyorum ama cok keskin hissedilen bir yorum olmus bu

bence Ssedmikraska Ssedmikraska 'nın yorumu ne kadar acımasızcaysa (ki bence o kadar değil, aksine facebook olayı düşünülünce gayet anlayışlı) , sizin yorumunuza "karnınıza bir can taşıyorken" diye başlamanız da o kadar acımasızca. hamile bir üyeyi karnındaki bebeği ile vurmak ne kadar doğru???

Yo, siz de belliki bu tarz konularda belli bir görüşe sahipsiniz ki durumu içselleştirmişsiniz sizi de anlıyorum.
Ama kimse konu sahibinin yerinde olmak istemez.
Desteğimizi esirgemeyelim.

Siz "mutlu insanlara nazar değdirmeyin, bir köşede tek başınıza mutsuz mutsuz takılın" minvalinde yazdığınız için tepki gösterildi. Düzeltelim.
Sokakta ki mutlu insanlardan da mi kacacam diyen birisi icin ben de boyle bir tepki vermeyi uygun gordum.

bence Ssedmikraska Ssedmikraska 'nın yorumu ne kadar acımasızcaysa (ki bence o kadar değil, aksine facebook olayı düşünülünce gayet anlayışlı) , sizin yorumunuza "karnınıza bir can taşıyorken" diye başlamanız da o kadar acımasızca. hamile bir üyeyi karnındaki bebeği ile vurmak ne kadar doğru???

Iyi misiniz siz? Puuuh yazık senin anneligine o karnındaki cocuktan utan mi yazmısım?

Hamilelikte artan hormonlar vs diye açıklamak isterdim ama siz yine olayı farkli noktasından algılarsınız

Iyi misiniz siz? Puuuh yazık senin anneligine o karnındaki cocuktan utan mi yazmısım?

Hamilelikte artan hormonlar vs diye açıklamak isterdim ama siz yine olayı farkli noktasından algılarsınız

olayı farklı bir noktadan algılamıyorum
neticede olayı "hamileliğe" çekmeniz yanlış bana göre, ha size göre değil
sizden sonra da çekmişler zaten

sözüm sadece bu konu için değil
hamile kadınların, doğmamış bebekleri üzerinden yorum yapmayı hiç bir konuda doğru bulmuyorum
bunun hiç bir yerinde farklı algılanacak bir durum yok bana göre

Çok naif olmuş anlatiminiz.Tebrikler aynı şeyleri düşünüyordum bende.Neden bu forumda bazen sadece iki güzel cümle biraz cesaret biraz güven arayan bayanlarımızi incitmekten hiç çekinmiyoruz.Hiç anlamadım anlamayacagim da doğrusu.

O zaman insanlarin mutlulugu ile ilgilenmeyi onlara iç çekmeyi birakacaksiniz. Ben sizin gibi mutsuz insanlar olabilir ve iç çeker, üzülür, gözü kalir diye hicbir mutlu animi paylasmiyorum sosyal medyada.
Gercektenmi yaaa!durdugun kabahat bence hemen paylas...kadin kendini kotu hissediyor,buraya sikintisini paylasiyor,teselli veren bir iki sey yazabilecekken sen sert uslubla dahada uzmeye calisiyorsun,hamilesin anne adayisin (bu donemde kadinlar daha duygusaloncelikle kadinsin pek ala halinden anlayabilirsin aslinda

Back
X