Şu an canım cok yandı

Birakin yahu merhametmis. 35 yas ustundeyim hic evlenmedim diye camdan atlayayim o zaman. Keske benim de mutsuz bir evliligim olsaydi dermisim. Evlenmissin mutlu degilsin bosan. Bu kadar dramatize etmeye gerek yok. Dedigim gibi takilin siz.

Mecbur hissettim kendimi. Sen bana yorum yapmaya mecbur musun? Asil soru orda.
Canım valla senin evlenmen için dua edecem ciddi ciddi :) şaka bi yana herkesin var bi derdi var hayat işte güçlü olmak lazım rabbim isteyen herkese mutlu bir yuva nasip etsin

Haklisiniz. Ama ben uzuluyorum ve baskasinin mutlulugu ile cani yanan insandan korkuyorum. Ben isterim ki herkes daha mutlu olsun. Hatta dualarimda her zaman, herkes cok mutlu olsun da kimsenin benim mutlulugumda gozu kalmasin, yer alır. Yani baskasinin mutlulugu seni uzmemeli. Aksine ne kadar guzel diye sevinmelisin. Ben kendi hayatimda gercekten ciddi mutsuz zamanlar gecirdim. Ama hicbir zaman bir baskasinin mutluluk tablosuna uzulmedim. Aksine hep bir gun bende mutlu olabilirim diye dusundum. Cok sukur allahima. Dilerim herkes mutlu olur.
O iş öyle olmuyor işte. Ben annemle bir fotoğrafımı paylaştım hikayede. Allah başımızdan eksik etmesin dedim. Arkadaşlarımdan annesi vefat edenler annelerine Özlem dolu şeyler paylaştılar o gün bugündür içim o kadar paramparça ki vicdan azabından ölüyorum. İçim yanıyor keşke yapmasaydım dedim. Bundan sonra daha dikkatli olacağım dedim.
Eğer sizi üzecek bir şeyi görüyorsanız ister istemez üzülüyorsunuz neden bende yok diye. Bu konu sahibinin olayı da bu. Haset duyduğundan değil, özleminden.

Evet boşanma davası actim tabii ki

Ah ne arkadasimm içim acidi

Ancak normal once cook çok üzülecek sonra toparlanacak hatta unutacaksin

Sen bile şaşıracaksın unutabildigine

İnsan ölüme alışıyor toparlaniyir hayat bu

Sadece inan ve bekle

Cokmu daraldin seni asla elestirmeyecek kinamayacak hatta derdine merhem olacak rabbin var sığın ona dertles

Unutma o herşeyi bilen ve görendir

Rabbim guzel günlerini yakın kilsin

Hiç birini kullanmıyorum öyle mutluyum ki .sosyal medyada herkes cok mutlu cok zengin yiyip içip egleniyorlar hiç mi aglamiyorlar bunlar diye düşünüyorum bazen.canım lütfen üzülme dua et ki yolun başında kendini göstermiş allah bundan sonrasını güzel yazmıştır inşallah.

Hayat acimasiz degil.uyumsuz bir çiftmissiniz sagliksiz hakaret dolu bir iliskiymis ve hayat size bitirme imkani vermis.yeniden mutlu olacaksiniz elbet.

Yemek takvimi ne demek sormasi ayip

Sizi cok iyi anlıyorum sizin zaafiniz bu benimde baba sevgisi geçen gün komşuma gittim şeker gibi babası var torununa öyle güzel bakıyor kızına öyle güzel davranıyor ki eve geldim oturdum ağladım kiskandigimdan değil Allah daha iyi etsin uzun ömürler versin ama neden benim babam yok neden bi ker enine bu duyguyu yasamadim yasayamadim diye ağladım sizi cok iyi anlıyorum ama hayat böyle imtihan işte

Bende yolda sevgilileri görünce diyorum içimden ahh ah o çocuğun anası kardeşi bişeyi siz evlendiğinizde nasıl senin burnundan getirecek bilsen kaçarsın :)) feminst olma yolundayım resmen :)

Herkes çift çift geldiğinde insanın içi burkuluyor tabi. Kim mutlu mutsuz umurunda değil ama içim burkuluyor. Daha mahkeme tamamlanmadı. İnşallah bu sızılı günleri çabuk atalatırım

Ah ne arkadasimm içim acidi

Ancak normal once cook çok üzülecek sonra toparlanacak hatta unutacaksin

Sen bile şaşıracaksın unutabildigine

İnsan ölüme alışıyor toparlaniyir hayat bu

Sadece inan ve bekle

Cokmu daraldin seni asla elestirmeyecek kinamayacak hatta derdine merhem olacak rabbin var sığın ona dertles

Unutma o herşeyi bilen ve görendir

Rabbim guzel günlerini yakın kilsin

Güzel dileklerin icin cok teşekkür ederim amin insallah. :)

Yaşadıklrınıza çok üzüldüm. Umarım kısa sürede atlatırsınız. Ama sosyal medya için şunu diyebilirim ki kimse üzgün, mutsuz , kçtü anılarını paylaşmaz. Doğal olanıda budur. Siz etrafınızda gülen neşeli insanlar görüp herkes mutlu diye düşünürsenizde yanılırsınız. Mesela ben büyük bir derdim ama kimse ne yaşadığımı anlamaz. Hp mutlu görünürüm. Hep gülerim.

Hic kimsenin hayati mukemmel degil.
Bi arkadas sosyal medyadan uzak dur derken sunu kast etmis.
Sosyal medya insanlarin pollyannacilik oynadigi 'sahte" bi mekan. Ne malum o resimden sonra derin bir kavga etmedikleri veya bi dertleri olmadigi. Fotografa gulumseyerek bakiyorlar diye bu onlari mukemmel mi yapiyor? Hayir! Herkesin icinde sakli bi derdi vardir onemli olan bu dertle basa cikabilmek. Yasiniz bana ufak geldi. Olgun bi insan digerlerinin yasamina ozenmez, aksine kendi yasamini guzelleatirmeye calisir. Su bi hesap vardi gelinlerle alakali adini unuttum hatirlayan yazsin, bileziklerini altinlarini paylasirlardi; yok kocam bana az takti benim evim daha guzel vs konu iyice sacma sapan haller aliyordu. Sizinki de o hesap. Benim hic gozum olmadi maddi seylerde. Ic huzurum olsun yeter.
Karakter meselesi.
Gostermelik seyler bir gun yiter.
Bi hirsiz girer altinlarinizi alir gider.
Bi yangin cikar esyalariniz ceyizleriniz yok olur.
O zaman intihar edersiniz sanirim?
Biraz maneviyat lutfen!

O zaman insanlarin mutlulugu ile ilgilenmeyi onlara iç çekmeyi birakacaksiniz. Ben sizin gibi mutsuz insanlar olabilir ve iç çeker, üzülür, gözü kalir diye hicbir mutlu animi paylasmiyorum sosyal medyada.
:super:yorumunuz ve böyle mutsuz insanları düşünmeniz çok harika gerçekten

Back
X