şu an dipte hissediyorum...

allah bilir mutlu olup olmayacaginizi. karakterle de alakali. ama senin icin ben o kisinin cok vazgecilmez oldugunu dusunmuyorum. o sebeple bu iliskiye devam etmek ikinize de mutsuzluktan baska birsey getirmez.

simdi ayrilirsan daha az uzulur. uzmeden ayrilmak diye birsey yok.

misschery snei hatırlıyorum konularıma yazmıştın .sen hangi ülkedesin ve neden oradasın?
ben bu Bangladeşli çocuktan onu üzmeden nasıl ayrılacağım bilmiyorum

Almanya'dayim, is icin burdayim; burda calisiyorum.

Adamla zaten yan yana degilsiniz sekerim, erkekler bizim kadar duygusal degil..gozden uzak olan gonulden de uzak olur, merak etme cok uzulmez. Ben uzun mesafe yapamiyorum, yurutemiyorum dersin, olur biter.

Surekli ayni seyleri yaziyoruz kizim, son topiginden beri sen hala diptesin ben hala yalnizim hicbir gelisme gosterememisiz bunca zaman

Son düzenleme:

evet canım haklısın.gözümün önüne bir sürü engel geliyor dil,kültür farkı değişik ülke adaptasyon sorunu o iş bulabilecek mi bulsa bile tutunabilecek mi ......
her şeyin hayırlısı

yok canım çoğu zaman iyi hissediyorum ama bazen böyle diplere gömülüyorum (

Disardan cok mutlu mesut, hic derdi yokmus gibi "evli-mutllu-cocuklu" vs. görünen ama aslinda hic huzuru olmayan insanlar taniyorum.Bu yüzden bazen evli olmamak evli olmaktan hayirli olabilir.
Herseyde bir hayir olduguna inanirim.
Bazen hepimiz kendimizi yalniz mutsuz degersiz ve bir boslukta hissederiz.Bence bunu gidermenin en iyi yolu Allah a siginmak dua etmek .Cünkü biz asla yalniz degiliz, Rabbimiz bizi hep görüyor ve bize esimiz annemiz babamiz ve sevdigimiz insanlardan daha yakinda.Ve her duamizin mutlaka bir karsiligi var.Rabbim sizi en hayirli kisilerle karsilastirsin, bulundugunuz bu durumdan en güzel sekilde hayirlisiyla cikarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…