- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
yeni boşanmışken ve etrafınızdan sevdiğiniz arkadaşlarınız ayrılırken bu ruh halinde olmanız çok normal
karamsar ve mutsuz olarak bişey kazanamazsınız ama
bazı şeyleri akışına bırakın
belki bigün gönlünüze göre biri çıkar
ayrıca da bi erkek bütün hayatınızı yoluna sokacak mı?
bence bu duruma bu kadar odaklanmayın.
yeni boşanmışken ve etrafınızdan sevdiğiniz arkadaşlarınız ayrılırken bu ruh halinde olmanız çok normal
karamsar ve mutsuz olarak bişey kazanamazsınız ama
bazı şeyleri akışına bırakın
belki bigün gönlünüze göre biri çıkar
ayrıca da bi erkek bütün hayatınızı yoluna sokacak mı?
bence bu duruma bu kadar odaklanmayın.
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah. Bol bol inşirah oku yüreğin ferahlasın.
Görüştüğün kişi içinde istihare yapabilirsin istersen.
Allaha sığın, ona emanet et kendini gerisi kolay
Hayatta herşey insanlar için. Herkes bir şekilde dileğini yaşarken buluyor kendini. Herşeyi vakti var işte, vakitsiz gül açmazmış
Mesela bende atanmayı çok istiyorum. Sanki atanınca bütün dertlerim bitecek gibi geliyor
Senin sahip olduğun benim hayalim yani.
Karıncayı bile duyan Allah bizide duyar elbet..
Anlıyorum seni bunları yasadım ama kendim icin degil kendi ailemde yasadım.
Sana sunu söylemek istiyorum insanların hayatlarına bakıyorsun ya hani. Mutlu istediklerini elde etmiş vs. Inan ki gözüktüğü gibi degil.
Şuradan biliyorum. Dışarıdan bakıldığında her istediğini elde etmiş biriyim bende mutlu gözüküyorum. Hatta imrenilen hayatlar vardır ya. O hesap aynı.
Ama icten mutlu da degilim. Istediklerimi elde etmek icin cok vebal de ödedim.
Emin ol herkeste boyle bu. O yuzden once bu düşünceyi at kafandan.
Çevremde eşleriyle tatillere gidip mutluluk pozları veren ama özünde eşini o tatile ikna etmek icin bir ay stres üzüntü hakaret yaşayan kadınlar var.
Vitrine bakma sakın. Hepimizin zorlu imtihanları var.
Boşanman da senin imtihanın olmus ailende de bunu yaşamışsin ama bunlar seni depresif yapmak yerine gelecek icin güçlendirsin. Cunku her karanlığın sonu aydınlık oluyor illa ki oluyor. Hayat devam ettikçe gecmis bizi sağlıklı insanları akıllı insanları sadece "ne üzülmüştüm ya " seklinde hatırlatıyor.
Arkadaşlarının gitmesi kotu olmus tamam ama su an yapılacak birsey yok. Belki yalnız kalıp kendine dönüp ne kadar güçlü ve herseyin kendinde oldugunu bilmeni istiyor Allah.
Bangladeş teki enişte adayına da cok yazma bence. Oyle hissettim. Sonuçta insanlar aynı ülke farklı sehirlerden birine bile cok temkinli yaklaşır. Bu bambaşka Bir ülke. Cok yazma madem konuşmayı istiyor seninle gelsin bir tanış görüş biraz olc tart.
Niye bu kadar ümitsizsiniz?
bilmiyorum ki canımsadece dipte hissediyorum yaşadıklarımdan dolayı
yani ne bili bende ayrıldım kucagımdada cocuk filan üstelik işimdende ayrıldım bayada şansızdım yani ama kendimi hiç değersiz görmedim ne kadar hayattan kopmaya müsaitsiniz yapmayın Allah aşkına gözünü kapatsan 20 erkekle çarpışırsın gün içinde olmaz olmaz diye bişey yok olur elbet
peki şu a n çalışıyor musun canım? evlendin mi yeniden?
eski eşimle aynı yerde oldugum için istifa etmiştim- şidmide dha güzel bir işim var hayat zatenhep öyledir alır daha güzelini verir bence
ayrılalı 4 sene oalcak dolacak yani oğlumda 4 yaşına girecek
evlenelide 1 sene 4 ay
yeni eşinle mutlu musun? yeni eşin daha önce boşanmış mıydı?
Mutluyum ama mükemmel ilişki yok buna eminim eski eşime bu eşimi tabiki tercih ederim
eşim daha önce boşanmamıştı inşallah ta boşanmaz
ilk benle evlendi
maşallah .
benim karşıma çıkanlar boşandığım için istemiyorlar beni
hatirliyorum seninle ozelden de konusmustuk, ise o bangladesli arkadastan nazikce ayrilarak baslamalisin, masum diyorsun nasil kirmadan soylerim diyorsun ama aslinda konusmak daha da yalniz kalmamak icin surduruyorsun bunu, karsina uygun biri ciksa gozunu kirpmadan birakacaksin ve karsindaki kisiyi kendinden beter bir mutsuzluga surukleyeceksin. o yuzden simdi sebeplerinle birlikte ayril onune bak.
ikincisi arkdaslarin gitti diye uzulme. onlarin gitmesi demek yenilerinin gelmesi demek. yeni arkadasliklar iyidir. bakarsin bir de ozel arkadaslik edebilecegin biri gelir
son olarak bir erkegin seni mutsuzluktan cikarip alabilecegine bel baglama. hic bir erkek mutsuz kadini mutlu ediyim demez. mutlu kadin beni de mutlu etsin der. etrafina pozitif enerji sac. eger erkekle evlilikle olsaydi kk esi ve esinin ailesi bolumu bombos olurdu. mutlu olmayi ogrenmelisin.
en son olarak da Allah gonlune gore versin diyorum. Mutluluklar dilerim
Ayyyyyyyy ben de yapayalnizim. 27 yasindayim ama etrafimda erkek sinek bile yokCuteMom 20 erkekle carpisirsin demis ya, vallahi cok guldum, nerde o bolluk CuteMom sen neymissin boyle, cumle alem bosanmani beklemis resmen
Ben seni anliyorum konu sahibesi, ustune ben bir de yabanci bir ulkede tek basima yasiyorum...buyur burdan yak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?