şu an kendimi çok kötü hissediyorum

biz kadınlar acıya daha dayanıklıyız doğum var başka şeylerde var ama eşinin canı çok tatlıymış bunun için küsülmez ,surat yapılmaz ki işi masa başında herhalde acıya çok dayanıksız,biraz komik geldi bana

dogum konusunda bende ayni seyi düsünüyorum
siddetli bir dogum yasadigim icin
eger dogurganlik bu erkeklerde olsaydi eminim insanligin soyu kururdu:ssz::ssz::ssz:

demekki sen daha önce ayağını hiç bir yere vurmamışsın:1: bu kadar üzülme ya vallahi hem üzüldüm hem güldüm ... git öp bence ayağını özür dilerim aşkım falan de sırnaş canı çok yanmıştır ufff tahmin edebiliyorum çok kötü bir şey ayağını vurmak

yaa yazık tamam da özür dilencek bi durumda yok bence hemde o bakıştan sonra hani canım çok yanıyo falan filan dese aa aşkım kusura bakma falan denirde hem sen dövcek gibi bak hem özür bekli yok öyle.)

İnşallah bir daha bu şekil bir olay başınıza gelmez. . :ssz: Yanlız size iki çift sözüm var.Lütfen küçücük olayları içinizde büyüterek o güzel canınızı sıkmayın . AYrıca eşinizin minnacık bir acıya dayanamaması nazlanması bana komik geldi.Bu nazlanışını uzun sürdürmesi sizin elinizde oldığunu unutmayın.Fazla üzerine düşerseniz oda sizi suçlu durumuna düşürür.Oysaki ortada ufak bir hata var .Büyütülecek birşey yok.

Mutluluk kapınızdan hiç ayrılmasın.SEvgiyle kalın :51:

Eşiniz biraz abartmış;tamam acının etkisiyle her insan bir an öfkelenebilir ama bu denli uzatması çocukca ve gereksiz olmuş.

Bence kırıldığınızı ve bu tepkisinin yersiz olduğunu belirtin,konuşun onunla.

Böyle ufak tefek durumlar için birbirinizi üzmeye, kırmaya, kırılmaya değmez :34:

bu yoruma katılıyorum... canın acımasıyla tepki vermesini anlarım ama konuşmaması çocukça bir naz abartılı bir davranış diye düşünüyorum sonuçta isteyerek canını yakmadın yada (Allah korusun) bir yeri kırılmadı kopmadı yani :31:
umarım en kısa zamanda barışırsınız ufacık sorunları büyütmezsiniz sevgiyle kalın :16:

Sorununuzun çözülmesine sevindim ama keşke ağlayarak çözmeseydiniz.

Eşinizde üzülme tamam kaza diye birde sonradan lutfetmiş. :)

Böyle durumlarda yanlış yaptığını, canı yansada o an kızabileceğini (ki bu bile gereksiz) ama sonradan bunu uzatmasının doğru olmadığını ona anlatın.

Çok hassas davranıyorsunuz bence.

Kendiniz yazmışsınız; ona olan tepkilerinizde bile ölcülü davranmaya gayret ediyorsunuz.Bu durumun altını çizin.

Back
X