Şu an neye ihtiyacınız var?

Denize karşı otursam öyle, kimse ellemese.

Sevdicegimle aynı evde farklı odalarda uyucaz bu gece.onunla uyuyo olmayı isterdim ama kocaman sarılarak (horlamamsnı dileyerek) (

Birine sarılmaya, şefkate, sıcaklığa, güvene.
Rabbim nasip et.

çanta, pasap0rt, para, bekar medeni hal, müzik,dans...kop kop...sinirlerim çok bozuk

Benim şu anda sırf sevdiklerime ve beni sevenlere ihtiyacım var artık iş icabı kimseyi idare etmek istemiyorum bana benim gibi ince düşünceli bir eşim olsun istiyorum ne bileyim şefkate ihtiyacım var duygusuzlara değil ufak bir şeye hüzünleniyorum çanakkale aklıma geliyor hüzünleniyorum özgecan aklıma geliyor hüzünleniyorum ve bende sevdiklerimi kaybetmek istemiyorum...

Üzülüyorum Allah'ım üzülüyorum. Belki hiç umrunda olmadığım biri için üzülüyorum, bunun için üzüldüğüm için iki kere üzülüyorum. Neden düştüm böyle... Tut elimden ne olur Allah'ım, ben ne yaparım Sen yardım etmezsen..((((

Hayatı bir hafta geri sarmaya, ve Özgecan'ı o minibüse binmemesi için uyarmaya o kadar ihtiyacım var ki..

Kucağına alsın, sımsıkı sarsin.. kokusuna ihtiyacım var :/ ama herşeyden önce ikna edebileceği bir kaç şeye. Çok özledim ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…