• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an neye ihtiyacınız var?

çokkk uzak biyere gitmeye

Hani şu reklamlarda çıkan birkaç saniyede evi tertemiz yapan süper güçlü erkekler var ya onlardan birine. Kadın da olur. :27:

Canım çıkıyor sağı solu temizleyeceğim diye sıkıldım iyice. :25:

zamana ihtıyacım var hemde hızlı gecen akıp gıden bı zamanaaaaaaaa:72::72::72::72:

kafamı meşgul edecek bi ton işe ihtiyacım var :o

saymaya kalksam sayfa dolar belki o kadar dertliyim ama benim için önemli olan 2 şey...

Öncelikle huzurla çalışacağım bir iş istiyorum
Ardından Erkek arkadaşım askerliğini sağ-salim yapsın gelsin söz nişan ne olcaksa olsun o arada iş bulsun hayırlısıyla yuvamızı hayatımızı yola koyalım artık ayrı nefes almayalım birlikte olalım genç yaşımızda bide askerlik bi senemizi çalıyo zaten onu yanımda istiyorum aynı yastığa baş koyup uyandığımda tavanı değil sevdiğim adamı yanımda görmek istiyorum ...

ay kızlar keşke benim zamanı hızlandıran bi makinam olsaydıda şu üç dört ayı hızlıca yaşayıp bitirseydim

sözlümle telefonun çalmicağı kimsenin bizi aramayacağı ve içimiz rahat bir şekilde gitceğimiz bir tatile ihtiyacım varr

Back
X