• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an neye ihtiyacınız var?

Sevdiğim adamın moralinin iyi olması benim için yeterli olurdu şuan

sabır sabır saaaaaabırrrrrrrr
ama sabrın sonundada hayalime kavuşmaya

Şu andan bahsediyoruz o zaman sevgilime ihtiyacım var

Ama bunun yanında gerçekten iş sahibi olmak istiyorum çalışmak para kazanmak istiyorum ne zaman geçicek bu şansszlığım bilmiyorum ama çok bunaldım artık ...

Şu andan bahsediyoruz o zaman sevgilime ihtiyacım var

Ama bunun yanında gerçekten iş sahibi olmak istiyorum çalışmak para kazanmak istiyorum ne zaman geçicek bu şansszlığım bilmiyorum ama çok bunaldım artık ...

aynen kelimesi kelimesine katılıyorum sana . bende bir an önce iş bulup çalışabilmek istiyorum çok sıkıldım ya

aynen kelimesi kelimesine katılıyorum sana . bende bir an önce iş bulup çalışabilmek istiyorum çok sıkıldım ya

bende bıktım bunaldım artık aynı anda mezun olduğmuz şanslı arkadaşlar kaç senedir çalışıo ben nereye gitsem tecrübe deneyim bi aklı selim biri çıkıpta demedi bu kız çalışmadan neyin deneyimi gel bi başla bakalım diye nefret ediyorum...bu sayfayı daha fazla meşgul etmiyim =)

bende bıktım bunaldım artık aynı anda mezun olduğmuz şanslı arkadaşlar kaç senedir çalışıo ben nereye gitsem tecrübe deneyim bi aklı selim biri çıkıpta demedi bu kız çalışmadan neyin deneyimi gel bi başla bakalım diye nefret ediyorum...bu sayfayı daha fazla meşgul etmiyim =)

aynen öyle herkes tecrübe istiyor iyi de biz bu tecrübeyi nereden elde edeceğiz onu anlamadım ki

ben konustuktan sonra tamm askım acmam cafe falan dukkana devam demesıneeeeeee

valla soyle guzel bi manikur pedikur hic fena olmazdi. bi de cilt bakimi :51:

Back
X