• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an neye ihtiyacınız var?

Mutlulugaa...aska...huzura...hic biri olmazsada paraya.....

Bana sevgiyle bakan baktigimda zamanin durdugu bi cift kara goze ihtiyacim var..o benim keltosumun gozleri olaydi...o artik baskasina oyle bakiyor kahretsinkiii....allahim yine oylesni nasip et bana..bakinca kendimi bulayim hayati unutayim..off offf

Gözlerine baktığımda içimi titreten, gözlerinde kaybolduğum, dokunduğunda çarpılmışa döndüğüm, konuştuğunda herşeyin sustuğu, kokusunu hiç kimseye benzetemediğim biricğime ihtiyacım var.Ama artık o da benım için herkes gibi yabancı oldu. Umarım tekrar böyle biriyle tanışırım.

Elini öpecegim babama sanırım. Bayram geldi yine aynı hüzün. .. :cry:

Baska bir sehir yeni bi hayattt uzaklarrrrr......bide yeni bi telefon...laptop bozuktu bife tel bozuldu zor girer oldum kk'yaa....yeni askta derdimde bu niyeyse cok umutsuzum ona dair...artik olucagina umudum yokkkk

Guclu olmak istiyorum..hani su herseyin ustesinden gelen her zorlugu gogusleyen insanlardan olmak!!! Biktim hemen pes etmekten....umutsuzluktan....

Beklentilerime karsi umutsuzluga kapilmamaya yarayacak kadar kuvvet lazim

Onunla uyumaya çok ihtiyacım var.
Ancak o zaman geçer bu yorgunluğum.

Back
X