• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an neye ihtiyacınız var?

Gazını çıkarırken omzuma kusan, bezini değiştirirken elime işeyen, gece ağlamalarıyla uykumu delik deşik eden, bize benzeyen minik dudaklarından tükürük baloncukları çıkaran bir bebeğimiz olsa artık! O gün kendimi yeryüzündeki en mükemmel hayata sahip insan ilan edeceğim. Evet acilen doğurmaya ihtiyacım var. :KK3:

şu anda tam olarak hayatımda iyi birşeyin olmasına ihtiyacım var, gerçi herkesin buna ihtiyacı vardır ama benim bu ara çok var.

Hicccc uyanmadan bi hafta uyumak istiyorummm.....

hayatımdaki gıcık birinin ağzını burnunu dağıtmaya ihtiyacım var hem de çok, ama yapamıyorsun işte:KK53::KK53:

Benim şöyle upuzun bir tatile ihtiyacim var ya. Şöyle dilini bilmediğim buradan km lerce uzakta bi tatil adası falan olabilir. Çok mu hayalperestim ne? :110:

İlgi,alakaya...whatsapptan yazmak yerine telefonda konusmaya meselaa....ara be adam ara artik....yazmaktan sogudum...programi silcem sayende telimden....

Su okulumun donem tatiline girmesine. Gelecek donem sonu zaten mezuniyet. :KK49:
Okul donem tatiline girsin de ben de kendim icin almis oldugum donem hediyemi vereyim kendime. Istanbul'a gideyim bir an once. :KK50:

Kilo almaya:KK34:

Aldığım bütün kilocuklarimin geri gelmesine:cry:

Back
X