Şu an öğretmenlik yapmak istiyorum ama 20 yıl sonra akademisyenlik düşünüyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Memlekette genel olarak kimse çözüm üretmiyor zaten. Üreten üç dört kişi varsa onlar da özel sektör çalışanları. Çivi iyice çıkmış durumda,artık düzeleceği de yok. İyi ki zamanında bana yapma demişler de uzak kalmışım akademiden vsden. Hiç benlik işler değilmiş nasıl bir kafayla ünide kariyer planladıysam artık.
ben de aldığım bazı kararları hangi kafayla aldığımı çok merak ediyorum
neyse ki fazla değiller :D

bu ülkede yarın ne yapacağımı bile tahayyül edemiyorum…

En azından bizim üniversitede böyle, diğerlerini bilemeyeceğim ama eğitim fakültesinde akademisyen olmak için belli bir süre (4-5 yıl) devlette öğretmenlik yapmış olma şartı aranıyor. 20 yıl fazla belki ama ileriyi düşünerek plan yapmak bana mantıklı geliyor.

En azından bizim üniversitede böyle, diğerlerini bilemeyeceğim ama eğitim fakültesinde akademisyen olmak için belli bir süre (4-5 yıl) devlette öğretmenlik yapmış olma şartı aranıyor. 20 yıl fazla belki ama ileriyi düşünerek plan yapmak bana mantıklı geliyor.
Ileriki yillari dusunmeden meslek seçiminde bulundugumda ogretmenlik diyorum zaten... ama 50 yasinda enerjimle 12-13-14 yasindaki cocuklarla yapamam gibime geliyor. Madem ilerisi icin yine akademi fikri dusundun doktoradan devam et dedim kendime...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X