• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an online avukat arkadaşlar var mı sitede?

Çok teşekkür ederim ilginize..açık açık yazdım diğer avukat arkadaşımıza da biraz bahsetmiştim.
Evli bir bayanım eşimin benimle tanışmadan önce birşeyler yaşadığı eşimden ayrılmış kendinden büyük bir kadın varmış.bu kadın bir çok kişiyle birlikte olmuş ve bu kişiler hep evli insanlarmış.bir kaçının eşlerini aramış onları ayırmaya kadar getirmiş..
Şimdi bu kadın benim evliliğime musallat oldu ve eşime önce ayrılık gibi aşk dolu mektup yazıp Watsapp dan gönderdi ben görünce eşimin beni aldattığını sanıp kavga kıyamet koptu.sonra anladım kiii eşimin hiç bir şekilde görüşmesi aldatma yok..Eminim.!!!!çok deştim.
Bu kadın eşimi sürekli evde olduğu saatlerde arayıp onu unutamadığını onunlada Olmasını istediğini söylüyor.ben eşimin telefonunu açınca benden eşimi istiyor ve türlü yalanlar söylüyor.bir yılımızı zehir etti.Bugün artık gidip eşim şikayetçi oldu savcılığa..tek düşüncem süreç nedir ve bu mektup sanki ayrılık gibi ama değil yıllar önce yaşanan bir şey için ve bu süreçte bir çok erkekle beraber oluyor ama eşime sevdiğini unutamadığını v.s söylüyor.farklı farklı numaralardan Arıyor .özellikle bizi ayırmak için yapıyor..bu mektup için karakolda kadın bu zamanda bitirdim der falan keşke savcılığa söyletmeseydiniz dediler.Ama mektup özellikle ben öyle zannedim boşandım diye eşimin evde olduğu saatte Watsapp dan gönderdi.inanın çok dengim.zaten Savcılık eşimin de herseyini araştırır.kendinden emin!!!!!!!Allah yardımcım olsun.küçüçük bebeğimle nerelere gittim.tanıdıklar OLMASINA rağmen çok uğraştım.o kadının yanına Kalsın istemiyorum.tazminat davasına açacağım.neler yapabilirim ne olur beni bilgilendirir misiniz.tşk ederim.

Back
X