Şu anda ağlayarak yazıyorum.

Benim sorunum nedir Allah aşkına bir çözüm bulun...

Kendimle baş edemiyorum çok fevriyim çok asabiyim ufacık bir şey beni sinirlendiriyor.

Yalnız kalmak istiyorum sürekli baska hiç kimseyi istemiyorum nefret ediyorum her şeyden.

Yemin ederim bıktım ya vallahi bıktım ben neden böyleyim çok kararlıyım bir şeye karar verirsem onu yapana kadar insanlara çektiriyorum.

Düzelmeye çalışıyorum ama olmuyor çok düşünüyorum her şeyi düşünüyorum sürekli çalışıyor beynim.

Çok karamsarim çok üzgünüm.

Ve her şeyden önemlisi de şu: ben şunun nedenini bulmaya çalışıyorum; hiçbir şey beni mutlu ETMİYOR hiçbir şey !!!
Bugün benim doğum günüm ve nefret ediyorum. Sadece kocaman bir nefret. Mutluluk görünce sinirleniyorum, güzel şeylere hemen bağırıyorum. Erkek arkadaşım bana bugün için çiçek yollamıştı ve ben ona bağıra bağıra istemiyorum istemiyorum dedim ve telefonu kapattım. Altta kalmak istemiyorum ya ondan mı yoksa benim psikolojim mı bozuk :KK43: :KK43: :KK43:
Acilen psikoloğa başvurmalısın...Ben de bir dönem böyleydim, sonradan acısını fena çektim. Erkek arkadaşın bir daha asla çiçek göndermezse üzülürsün...

Yaptıklarının altında mutlaka bir sebep vardır...

Bilemiyorum çok üzgünüm çok ağlıyorum kime kızıyorum bilmiyorum nefret ediyorum sadece kocaman bir nefret

Sorunun ne? bunu kendine bile itiraf edemiyor musun?
Kendinimi beğenmiyorsun, takıntılılarınmı çok nedir yani asıl mesele
Aile olduğunu düşünemiyorum. Kaç yaşındasın?

Neyi anlamıyorlar?
Ne gibi bir sorun var ailede çözülmesi gereken?

Yani bakın mesela şöyle söyleyim eskiden babam annemi doverdi ve ben izlerdim bu herkesin başına gelebilecek bir şey değil mi ve şimdi mesela bazen bakıyorum gülüyor lar yani öyle yapmacık geliyor ki siz bunları bunları yapmistiniz siz gulemezsiniz diyorum içimden.sonra erkek arkadaşıma bunlari anlattım ve öyle mal mal dinledi affedersjniz. Bu yüzden ona da çok ofkeliyim o iğrenç çiçeği istemiyorum

Troid hormonuna baktırabilirsin. Ben de böyle hissediyordum olan seyler de vardı tabi buna sebep, ama bukadar karamsarlığa troid yetmezliği de sebep oluyomus bende bu sıkıntı cıktı
Anladım en kısa zamanda baktırmak istiyorum çok teşekkürler gerçekten kurtulmak istiyorum herkesi kaybetsem bile ben kurtulmak istiyorum

Yani bakın mesela şöyle söyleyim eskiden babam annemi doverdi ve ben izlerdim bu herkesin başına gelebilecek bir şey değil mi ve şimdi mesela bazen bakıyorum gülüyor lar yani öyle yapmacık geliyor ki siz bunları bunları yapmistiniz siz gulemezsiniz diyorum içimden.sonra erkek arkadaşıma bunlari anlattım ve öyle mal mal dinledi affedersjniz. Bu yüzden ona da çok ofkeliyim o iğrenç çiçeği istemiyorum
Degisik bi bakis acisi.. ne yapsaydi erkek arkadasin rahatlardin?

Benim 14 yaşında ki kızımda böyle huysuz şirin gibi sürekli nefret ediyorum nidaları ile geziyor evde :) Haksızlık,adaletsizlik, herkes kötü ,hayat adil değil :) Biz ergenlik deyip gülüp güldürüyoruz ama umarım onda da sizin gibi kalıcı olmaz.Hayat çok zor geçer yoksa..

Benim sorunum nedir Allah aşkına bir çözüm bulun...

Kendimle baş edemiyorum çok fevriyim çok asabiyim ufacık bir şey beni sinirlendiriyor.

Yalnız kalmak istiyorum sürekli baska hiç kimseyi istemiyorum nefret ediyorum her şeyden.

Yemin ederim bıktım ya vallahi bıktım ben neden böyleyim çok kararlıyım bir şeye karar verirsem onu yapana kadar insanlara çektiriyorum.

Düzelmeye çalışıyorum ama olmuyor çok düşünüyorum her şeyi düşünüyorum sürekli çalışıyor beynim.

Çok karamsarim çok üzgünüm.

Ve her şeyden önemlisi de şu: ben şunun nedenini bulmaya çalışıyorum; hiçbir şey beni mutlu ETMİYOR hiçbir şey !!!
Bugün benim doğum günüm ve nefret ediyorum. Sadece kocaman bir nefret. Mutluluk görünce sinirleniyorum, güzel şeylere hemen bağırıyorum. Erkek arkadaşım bana bugün için çiçek yollamıştı ve ben ona bağıra bağıra istemiyorum istemiyorum dedim ve telefonu kapattım. Altta kalmak istemiyorum ya ondan mı yoksa benim psikolojim mı bozuk :KK43: :KK43: :KK43:
Kedi al. O seni terbiye eder. :110: çok ciddiyim. Çok mülayim, altdan alan, anlayışlı, empati yapabilen, acıya dayanıklı :KK70:bir kadına dönüşeceksin. Ayrıca, kedinin kaprisleriyle uğraşırken kendi kendine vay be ! diyeceksin...bir zamanlar ben neymişim.:KK43:

Sorunun ne? bunu kendine bile itiraf edemiyor musun?
Kendinimi beğenmiyorsun, takıntılılarınmı çok nedir yani asıl mesele
Aile olduğunu düşünemiyorum. Kaç yaşındasın?

20 yaşındayım hata affedemiyorum birinin bir hata yaptığını gördüm ya mesela onu siler atarım gözünün yaşına bakmam

Yani her şeyden yaşamaktan ise gitmekten eve gelmekten konuşmaktan gülmekten. Her şeyden işte her şey boş ve anlamsız
''boş ve anlamsız olduğunu düşündüğün için bunları yapmaktan nefret ediyorsun'' bazen olur böyle şeyler insanlar bunalır sıkılır monotomluk yorar bazen, bazen sıkıntılarla nasıl başa çıkabiliceklerini bilemez kendilerini sevmeyi,değer vermeyi unuturlar. ama dikkatimi çeken senin yaptığının yanlış olduğunun farkında olman. bence bu yüzden kendinle gurur duymalısın neyin doğru neyin yanlış olduğunun farkındasın. psikologa gidip destek alarak bu durumun üstesinden geleceksindir. biraz yardım belki ihtiyacın olan şey. kendini sevmeyi hiç bırakma

Acilen psikoloğa başvurmalısın...Ben de bir dönem böyleydim, sonradan acısını fena çektim. Erkek arkadaşın bir daha asla çiçek göndermezse üzülürsün...

Yaptıklarının altında mutlaka bir sebep vardır...

Umrumda değil nasıl olsa Birgün ayrılacak benim hayatımda mutluluğa yer yok madem öyle şimdi bassin gitsin

sana ne soylerek ayrıldı ? Buna uzuldun mu

sana ne soylerek ayrıldı ? Buna uzuldun mu

Üzüldüğüm şey benim haksız konuma düşmem. Ben onun vurdumduymazligi yüzünden hiçbir şey anlatasim gelmiyor ona,o her şeyi pas geçiyor beni çok seviyor ama artık ben benden ayrılsın istiyorum kendimden sogutuyorum çünkü bir kötü şey anlattığımda onun fazla onemsememesi onun böyle güzel şeyler yaptığında beni mutlu etmiyor bende yapma istemiyorum mutlu olmuyorum diyorum o da benim aptalca şeyler yaptığımı söylüyor halbuki benim derdim onun önceki hareketlerinde

Üzüldüğüm şey benim haksız konuma düşmem. Ben onun vurdumduymazligi yüzünden hiçbir şey anlatasim gelmiyor ona,o her şeyi pas geçiyor beni çok seviyor ama artık ben benden ayrılsın istiyorum kendimden sogutuyorum çünkü bir kötü şey anlattığımda onun fazla onemsememesi onun böyle güzel şeyler yaptığında beni mutlu etmiyor bende yapma istemiyorum mutlu olmuyorum diyorum o da benim aptalca şeyler yaptığımı söylüyor halbuki benim derdim onun önceki hareketlerinde

Yani kendimi ifade ediyorum ama karşımdaki anlamıyor ben aptal konumuna düşüyorum

Back
X