Şu anda ağlayarak yazıyorum.

İnsanlardan duymak istediğim cevapları vermediklerinde canım çok sıkılıyor bir de şu sorun çözme yetisi olmayan insanlara nasıl davranmaliyim

İnsanları olduğu gibi kabul etmeyi deneseniz mesela? Hepimizin çözüm yetisi aynı olabilir mi? Ya da hepimiz aynı şekilde düşünüp aynı cevapları verebilir miyiz? Hepimiz farklı insanlarız öncelikle bunu algılayın. Daha naif, daha nazik ve hoşgörülü olmaya çalışın. Yani hepimiz kendimizden sorumluyuz, başkalarını kontrol edemeyiz.

Mutlu yıllar :KK9:
sevgilin sana çiçek göndermiş bağırılırmı hiç:sinirli:
Altta kalmakla ne ilgisi var. Hep olumsuz düşünerek hayatı kendine zindan ediyorsun belli
Yardım almalısın. tek başına başa çıkabileceğini sanmıyorum. Zira çok aşırı boyutta gördüm seni

Birine minnet duymaktn nefret ediyorum hiç kimseye güvenmiyorum

Benim sorunum nedir Allah aşkına bir çözüm bulun...

Kendimle baş edemiyorum çok fevriyim çok asabiyim ufacık bir şey beni sinirlendiriyor.

Yalnız kalmak istiyorum sürekli baska hiç kimseyi istemiyorum nefret ediyorum her şeyden.

Yemin ederim bıktım ya vallahi bıktım ben neden böyleyim çok kararlıyım bir şeye karar verirsem onu yapana kadar insanlara çektiriyorum.

Düzelmeye çalışıyorum ama olmuyor çok düşünüyorum her şeyi düşünüyorum sürekli çalışıyor beynim.

Çok karamsarim çok üzgünüm.

Ve her şeyden önemlisi de şu: ben şunun nedenini bulmaya çalışıyorum; hiçbir şey beni mutlu ETMİYOR hiçbir şey !!!
Bugün benim doğum günüm ve nefret ediyorum. Sadece kocaman bir nefret. Mutluluk görünce sinirleniyorum, güzel şeylere hemen bağırıyorum. Erkek arkadaşım bana bugün için çiçek yollamıştı ve ben ona bağıra bağıra istemiyorum istemiyorum dedim ve telefonu kapattım. Altta kalmak istemiyorum ya ondan mı yoksa benim psikolojim mı bozuk :KK43: :KK43: :KK43:
çiçek gönderdi diye bağırdınızmı :)) ama hala sizinleyse kaybetmeyin derim kesinlikle

Ben de çok sıkıntılar çektim diyorum ki acaba o sıkıntılara alıştığım için mi mutluluğa dayanamıyorum
Asıl çok sıkıntı çeken insanlar hayata daha çok bağlanır, mutlu olduğu hergünün kıymetini bilir kaybetmemek için uğraşır. Bunu dene. Elindekilerden olma madem okadar sıkıntı çektin.

Sorun olduğunun farkında olmanız güzel bir başlangıç. Mutlaka destek almalısınız. Ne diyeceğim diye düşünmeyin, karşınızda bir uzman olacak ve onlar her gün çekinen, utanan hatta destek alması gerektiğini kabul etmeyen insanlar görüyorlar. Size nasıl yaklaşması gerektiğini bilecek ve sizi konuşturacaktır zaten.

Hayat sizin için de böyle çok zor. Düzeltmek elinizde bunu.

Kendimle baş edemiyorum çok fevriyim çok asabiyim ufacık bir şey beni sinirlendiriyor.

Yalnız kalmak istiyorum sürekli baska hiç kimseyi istemiyorum nefret ediyorum her şeyden.

Yemin ederim bıktım ya vallahi bıktım ben neden böyleyim çok kararlıyım bir şeye karar verirsem onu yapana kadar insanlara çektiriyorum.

Düzelmeye çalışıyorum ama olmuyor çok düşünüyorum her şeyi düşünüyorum sürekli çalışıyor beynim.

Ve her şeyden önemlisi de şu: ben şunun nedenini bulmaya çalışıyorum; hiçbir şey beni mutlu ETMİYOR hiçbir şey !!!
Bugün benim doğum günüm ve nefret ediyorum. Sadece kocaman bir nefret. Mutluluk görünce sinirleniyorum, güzel şeylere hemen bağırıyorum. Erkek arkadaşım bana bugün için çiçek yollamıştı ve ben ona bağıra bağıra istemiyorum istemiyorum dedim ve telefonu kapattım. Altta kalmak istemiyorum ya ondan mı yoksa benim psikolojim mı bozuk :KK43: :KK43: :KK43:
neyden nefret ediyorsun? doğum günün olmasından mı açıklayabilir misin?

Psikiyatr a gidin tedavi ile biraz düzelir asabiyetiniz geçmiş olsun.

Çiçekten sinirlenen kadın? Ya çok şımarık yetiştirilmişsiniz kaybetme korkunuz yok,yada psikolojik problemleriniz var..

Aslında tam tersi çok sıkıntılı büyüdüm ve hiç simartilmadim.alisik olmadığım için kimsenin benden yüksek olupta kendine minnet ettirmesini istemiyorum. 10 saatlik yolu 1 TL borç isteyerek gelmek yerine yürüyerek gelmeyi tercih ederim
Ve kaybetme korkum o kadar yüksek ki Birgün kaybedecegime o kadar eminim ki o yüzden şimdiden ayrilsin bitsin gitsin istiyorum

Troid hormonuna baktırabilirsin. Ben de böyle hissediyordum olan seyler de vardı tabi buna sebep, ama bukadar karamsarlığa troid yetmezliği de sebep oluyomus bende bu sıkıntı cıktı

Aslında tam tersi çok sıkıntılı büyüdüm ve hiç simartilmadim.alisik olmadığım için kimsenin benden yüksek olupta kendine minnet ettirmesini istemiyorum. 10 saatlik yolu 1 TL borç isteyerek gelmek yerine yürüyerek gelmeyi tercih ederim
Ve kaybetme korkum o kadar yüksek ki Birgün kaybedecegime o kadar eminim ki o yüzden şimdiden ayrilsin bitsin gitsin istiyorum
Ben anladım sizi..Gidin bir kan tahlilerinize baktırın onlar normal se bir psikiyatriste gidin.Beyniniz dışarıdan biraz mutluluk hormonu alsın.

Zaten yalnızım hiçbir şey anlamayan baba ve anlasada çözüm bulmayan anne ve sorun çözme yetisi olmayan sevgili erkek arkadaş

İnsanlardan duymak istediğim cevapları vermediklerinde canım çok sıkılıyor bir de şu sorun çözme yetisi olmayan insanlara nasıl davranmaliyim

Çok asisin herkes senin duymak istediğin cevapları veremez. Bunu kimseden bekleyemezsin

Sana çiçek göndermiş bunun minnet etmekle ne ilgisi var.
Sanki sadaka vermişler gibi konuşuyorsun :)
Hayatında kime kızgınsın? asıl sebep belli ki başka

Bilemiyorum çok üzgünüm çok ağlıyorum kime kızıyorum bilmiyorum nefret ediyorum sadece kocaman bir nefret

Back
X