Şu anda ağlayarak yazıyorum.

Üzüldüğüm şey benim haksız konuma düşmem. Ben onun vurdumduymazligi yüzünden hiçbir şey anlatasim gelmiyor ona,o her şeyi pas geçiyor beni çok seviyor ama artık ben benden ayrılsın istiyorum kendimden sogutuyorum çünkü bir kötü şey anlattığımda onun fazla onemsememesi onun böyle güzel şeyler yaptığında beni mutlu etmiyor bende yapma istemiyorum mutlu olmuyorum diyorum o da benim aptalca şeyler yaptığımı söylüyor halbuki benim derdim onun önceki hareketlerinde
Canım yapma anladım senı benım de dostumboyle aglayarak dert anlatırım sadece dınler en fazla uzulme felN der duygusu yok gbıdır ben salya sumu. Aglarken.. Ama bı baktım kızın huyu bu me dıyecegnı bılemıyor sana dua edıcem vs dıyor aliştım sonradan yanımda olsun yetwr dedım

Doğum günün kutlu olsun
Senin yaşadığın hayatı, hissettiğin duyguları, düşünceleri herkes bilemez; anlatmadığın sürece ne isteyip ne istemediğini belirtmediği sürece bilemezler. Herkes senin gibi düşünemez ki? Düşünsene herkesin senin gibi düşündüğü, senin istediğin gibi yaşadığı bir dünya olsun (sıkıcı olmaz mıydı)...bazı şeyleri yaşamış ve atlatamamış olabilirsin, eski bitti gitti. Eskiyle hesaplaşmaları kenara bırak, kendini affet önce. Yaşın kaç bilmiyorum, bu düşünceler zamanla azalacak. Yeni insanlarla tanıştıkça çevren genişledikçe bu durumları idare etmeyi öğreneceksin.

Yükselenim boğa da inanmıyorum burç murç
Ben fallara inanmam ama burçların genel özellikleri ne inanırım.Mesleğimden dolayı çok ölçüp biçme şansım oldu kadınların karakterlerini..Uymayan nadir.Kolay gelsin canım sakin olmaya çalış.

Doğum günün kutlu olsun
Senin yaşadığın hayatı, hissettiğin duyguları, düşünceleri herkes bilemez; anlatmadığın sürece ne isteyip ne istemediğini belirtmediği sürece bilemezler. Herkes senin gibi düşünemez ki? Düşünsene herkesin senin gibi düşündüğü, senin istediğin gibi yaşadığı bir dünya olsun (sıkıcı olmaz mıydı)...bazı şeyleri yaşamış ve atlatamamış olabilirsin, eski bitti gitti. Eskiyle hesaplaşmaları kenara bırak, kendini affet önce. Yaşın kaç bilmiyorum, bu düşünceler zamanla azalacak. Yeni insanlarla tanıştıkça çevren genişledikçe bu durumları idare etmeyi öğreneceksin.

Kendimi affedemiyorum. Ben hiçbir şeyi haketmiyorum gibi geliyor. Eskiden maddiyata dayalı çok sıkıntı çektim ve 1 liraya değil 5 kuruşa muhtaç oldum. Çok borc istedim. Şimdi de diyorum ki ulan senin alacağın çiçeğe mi ihtiyacım var yoksa Seni kimseye muhtaç etmeyeceğim diyeceğin bir söze mi sonra da nefret ediyorum işte

En sevmediğim insan profili. Psikolog desteğine ve şükretmeye ihtiyacın var. Sahip olduklarına ve sağlığına şükredersen mutlu olabilirsin

tedavi olman şart canım

en güzel günde bile bu kadar sinirli ve öfkeli olmana üzüldüm ,

ençokta çocuguna üzüldüm

Doğum günün kutlu olsun

Belirtiyorum yine anlamıyor bir erkeğe kalbini acmissin ve diyorsun ki bazen babam bana da vuruyor ve o hiçbir şey demiyor duymak istediğin. Aylar sonra dogumgunun geliyor çiçek almis.napiyim arkadaşım çiçeğini de al defol git istemiyoum

Bence yeterince ilgi ve önemsenme görmediğiniz için oluyor bunlar .İnsanlar parasızlıktan,sevgiliyle ayrılmaktan ya da yaşadığı tacizden dolayı intihar etmiyor aslında .Önemsenmediğini düşündüğü noktada intiharlar,depresyonlar oluyor.
Nasıl çözülür bilmiyorum ,annenizle falan bir konuşsanız ,gerekirse yardım alsanız ?
Neler yaşadığınızı da tam bilemediğim için yorum yapamıyorum ,insanlardan bir şey beklemeyin ,tek diyeceğim o .
Mutlu yıllar

Yani bakın mesela şöyle söyleyim eskiden babam annemi doverdi ve ben izlerdim bu herkesin başına gelebilecek bir şey değil mi ve şimdi mesela bazen bakıyorum gülüyor lar yani öyle yapmacık geliyor ki siz bunları bunları yapmistiniz siz gulemezsiniz diyorum içimden.sonra erkek arkadaşıma bunlari anlattım ve öyle mal mal dinledi affedersjniz. Bu yüzden ona da çok ofkeliyim o iğrenç çiçeği istemiyorum

Yani çocukluğunda şahit olduğun şiddet sende travmaya neden olmuş. Karakter olarak da unutmayan, kinci bir yapın varsa normal.
Ama erkek kardeşinden ne bekliyordun? Dertleşme amacın neydi? Ne yapsa iyi olurdu?

Aile için şiddet herkeste farklı izler bırakır. Ben yaşamadım ama yaşayan tanıdıklarım var. Bazıları ağlayarak hatırlar karakter olarak daha naiftir. Sen bazı şeyleri çok uçlarda yaşıyorsun bence.

Malesef bazı erkekler gençliklerinde çok hoyrat davranıyorlar orta yaşla birlikte bir sakinlik geliyor ve sanki evliliklerinin farkına varıyorlar. Çevremde en az 2 çift var böyle. Şimdi muhabbetlerine baksan eski karısını döven adam o demezsin. Bana da çok tuhaf geliyor tabi yaşayan bilir..
Bence psikiyatra gitmen şart.

Son düzenleme:
Kendimi affedemiyorum. Ben hiçbir şeyi haketmiyorum gibi geliyor. Eskiden maddiyata dayalı çok sıkıntı çektim ve 1 liraya değil 5 kuruşa muhtaç oldum. Çok borc istedim. Şimdi de diyorum ki ulan senin alacağın çiçeğe mi ihtiyacım var yoksa Seni kimseye muhtaç etmeyeceğim diyeceğin bir söze mi sonra da nefret ediyorum işte
Son olay özelinde yazmadım ben, genel olarak. Bak canım yaşını bilmiyorum ama tahmin ediyorum 18/20 bandındasın,senin yaş aralığının yaşadığı şeyleri yaşıyorsun. Onlar geçecek. Son yaşadığın olay özelinde konuşmam gerekirse de çiçek muhtaç olduğun için alınmıyor, iyi hisset özel hisset mutlu ol diye alınıyor. Yoksa çiçek verilen kadınlar öğretmenler anneler o çiçeğe muhtaç değiller. Sevginin simgesi gibi bir şey. Sana yeterli huzur vermemesi, seni anlamadığını düşünmen başka bir olay. İnsanlar bu şekilde birbirlerini buluyorlar, anlaşamadıkları noktalarda ayrılarak, daha iyi hissettiren birileriyle görüşerek eşlerini buluyorlar nihayetinde.
Maddi olarak zorluklar çeken insanlar da az değil, sadece sen yoksun, şu siteyi sallasak senin bahsettiğin durumları yaşamış binlerce insan çıkar. Sana tavsiyem bu gibi durumlarını özel insanlara bile anlatma, kullanıp seni mutsuz edebilirler.
Hepsi geçecek, on sene sonra çok daha huzurlu bir insan olacaksın, sabret.

Buralarda vakit kaybetme. Acil Tedaviye ihtiyacın var. Biz ne yazsak boş. Etki etmez...

Back
X