Şu anda ağlayarak yazıyorum.

Benim sorunum nedir Allah aşkına bir çözüm bulun...

Kendimle baş edemiyorum çok fevriyim çok asabiyim ufacık bir şey beni sinirlendiriyor.

Yalnız kalmak istiyorum sürekli baska hiç kimseyi istemiyorum nefret ediyorum her şeyden.

Yemin ederim bıktım ya vallahi bıktım ben neden böyleyim çok kararlıyım bir şeye karar verirsem onu yapana kadar insanlara çektiriyorum.

Düzelmeye çalışıyorum ama olmuyor çok düşünüyorum her şeyi düşünüyorum sürekli çalışıyor beynim.

Çok karamsarim çok üzgünüm.

Ve her şeyden önemlisi de şu: ben şunun nedenini bulmaya çalışıyorum; hiçbir şey beni mutlu ETMİYOR hiçbir şey !!!
Bugün benim doğum günüm ve nefret ediyorum. Sadece kocaman bir nefret. Mutluluk görünce sinirleniyorum, güzel şeylere hemen bağırıyorum. Erkek arkadaşım bana bugün için çiçek yollamıştı ve ben ona bağıra bağıra istemiyorum istemiyorum dedim ve telefonu kapattım. Altta kalmak istemiyorum ya ondan mı yoksa benim psikolojim mı bozuk :KK43: :KK43: :KK43:
Çiçeğe bağırman falan filan orasına takılmadan cevap vermek istiyorum şimdi sana. Bence sen sebebini biliyorsun bu halinin. İyi düşün. İçinde bi yerlerde kırıldığın,kızdığın,unutamadığın,canının yandığı bir şey olabilir mi? Koşa koşa psikoloğa gitmeden önce bi kendinle baş başa kal kendini dinle,bi düşün,temiz hava al,nefes al,bi gülümse. Neden diye sor kendine. Neden kendimi böyle yıpratıyorum ve neden çevremdekilerin kalbini kırıyorum. Gerçekten ama gerçekten hiç bir en ufak bir sebep dahi bulamazsan o zaman profesyonel bir yardım almanı öneririm canım. Mutlu yıllar :)

Senin kendinle bir sorunun olabilir mi? Kendine beğenmeyen insanların çoğu etrafıma saldırır. Hayır bide Doğum gününde sana çiçek yollayan erkek arkadaşına niye kızıyorsun ki çiçek yolladı diye, adam suçu ne tam olarak???

Mutlu yıllar canım. Kendi problemini kendin çözeceksin canım. En yakınımız bile bizi anlamaya bilir. Kimse kimseyi mutlu etmiyor. Seni neler mutlu ediyorsa ilk onu çözeceksin. Hayatda her şey fanidir. Bugün kızdığın şeyleri sabah bulmaya bilirsin. Hayatın kadrini kıymetini bil. Mutlu olmak dileğiyle

Bende bazen bu kadar tahammülsüz olabiliyorum.adet duzenim bozuk ona bağlıyorum sizinde oylr bir sorununuz varmi?

Dogum günün Kutlu olsun... Hayatta hicbirseye degmez.. hersey kendi elinde tatlim.. yukarda bir arkadasin yazdigi gibi.. sorunu derinden araman lazim, piskologa gidebilirsin mesela.. belki de kendinden emin degilsindir.. insan en basta kendini sevmeli.. kendi huylarina bak.. hangisi hosuna gitmediginin ve adim adim degistirmeye bak.. bi aralar bende öyle asabiydim. hicbirseyi hickimseyi istemiyordum. kendimden nefret ediyordum öyle gicik davrandigimda, sevgilime veya arkadasima karsi.. kendimlen baristim ben

Mutlu yıllarrrrrrrrrr Zeze sen çok özelsin öncelikle bunu belirtmeliyim.Şeker Portakalı'nı okumuşmuydun Zeze'ye oradan bir sempatim var...))))Psikolojik sorunlar her sağlıklı insanın başına gelebilecek bir durum bundan korkma durumu kabul edip çare yoluna girebilirsen ne mutlu sana.Geçeceğine ve üstesinden geleceğine inanıyorum.

Hayata yanlış pencereden baktığınız için olabilir mi?

Benim sorunum nedir Allah aşkına bir çözüm bulun...

Kendimle baş edemiyorum çok fevriyim çok asabiyim ufacık bir şey beni sinirlendiriyor.

Yalnız kalmak istiyorum sürekli baska hiç kimseyi istemiyorum nefret ediyorum her şeyden.

Yemin ederim bıktım ya vallahi bıktım ben neden böyleyim çok kararlıyım bir şeye karar verirsem onu yapana kadar insanlara çektiriyorum.

Düzelmeye çalışıyorum ama olmuyor çok düşünüyorum her şeyi düşünüyorum sürekli çalışıyor beynim.

Çok karamsarim çok üzgünüm.

Ve her şeyden önemlisi de şu: ben şunun nedenini bulmaya çalışıyorum; hiçbir şey beni mutlu ETMİYOR hiçbir şey !!!
Bugün benim doğum günüm ve nefret ediyorum. Sadece kocaman bir nefret. Mutluluk görünce sinirleniyorum, güzel şeylere hemen bağırıyorum. Erkek arkadaşım bana bugün için çiçek yollamıştı ve ben ona bağıra bağıra istemiyorum istemiyorum dedim ve telefonu kapattım. Altta kalmak istemiyorum ya ondan mı yoksa benim psikolojim mı bozuk :KK43: :KK43: :KK43:
Öncelikle mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ömür nasip etsin Allah.
Bu kadar öfke normal değil destek alsanız iyi olur bence.

Zezeeeeee :)
Seker Portakali Zeze...
Isminin nasıl ozel,nasıl guzel,nasil zeki bir çocuga ait oldugunu biliyorsun umarım :)
Bak şimdi tedavi gör diyenler olmuş ama ben katılmıyorum yani en azından şuan için :)
Çünkü sen sorunun ne oldugunu biliyorsun :)
Eksik bir seyler olabilir yada fazla bir seyler...
Onları tamamlamaya çalış yada kurtulmaya...
Sinirlenmek gayet dogal insana özgü bir davranış (her ne kadar sen abartmış olsan da :) )
Kitap oku,müzik dinle,yagmur da yürü
Sana neyin iyi geldigini biliyorsundur....
Sevgilini ara özür dile mesela:)
Tesekkur et...
Onunda destegi ile bu psikolojiden kurtulabilecegini söyle...
Sonra da kendine minik bir pasta al browni gibi...
Bir mum yak
Dilegini tut (Allah'ım sen aklıma fikrime mukayyet ol de :) )
Üfleeee....
Sinirlerinden arınmış nice yılların olsun...

Bende fevriyim bisey olsun gemileri yakmalar ama sizin kadar değilim
İnsan çiçeğe neden sinirlenir bu başka bişey..
Kişisel gelişim kitapları okuyun iyi geliyor gerçekten

Eüzübillahimineşşeytanirracim yavaş volüm düşür be güzel kardeşim yoga öneririm ,fena bozulmuş psk ağır depresif hal gördük sizde acilen doktora gidin hemde çok acil bir süre de zaman isteyin ilişkinizden destek olsun en çok size ama fazla yakın olmasın size de söyleyim

İcinde bir ofke var, bunun kime karsi neye karsi oldugunu bulman lazim. Kucukken bir sey mi yasadin, anne baba ihmal mi etti? Bir sey olmus belki hatirlayabileceksin belki hatirlayamayacaksin ama bence ofkeni baska sekilde yansitiyorsun. Gercek sebebini bulursan rahatlarsin

Bende çok sinirliydim ama bazı şeyleri kontrol etmek çok zor gerçekten ve emin ol Allahın yardımıyla aşılamayacak şeyler degil. Eger gerçekten hakkını vererek, namazın kurallarını ögrenip, Allahın huzurunda oldugunu bilerek namaza başlar ve bunu devam ettirip dularına içtenlikle başlarsan aşılamayacak birşey yok.. Haa zor diyorsan en azından elini aç dua et sonuçta seni yaratan her halini görüyo, biliyo.. Birde arkadaşa çevren nasıl bilmem ama arkadaş çok önemli seni huzura götürecek insanlar yani...

• Beğen
Reactions: Wcy
Yazdıklarını okur okumaz hemen profilindeki geçmiş konularına bakmak istedim. Şunun elbette bilincinde olmak gerek ki hayatta icra ettiğimiz hicbir davranışımız kendiliğinden meydana gelmiyor. Bizi buna zorlayan sebepler olabiliyor. Hakliyız yahut degiliz. Fark etmiyor maalesef.
Eski konularında devamlı aile ve sosyal hayatında yaşadığın sıkıntıların, streslerin seni mutsuzca yaşamaya asabi olmaya yöneltmiş.. içinde karşı koyamadığın öfke aslında en çok da kendine sanırım.
Burda herkesin en gerçekci ve iyi niyetle önerebileceği tek şey uzman desteği alman.. şımarık ya da kötü bir insan degilsin.. sadece hayat seni çok fazla hırpalamış. Ki herkesın yorgunluğu farklı izler birakabiliyor. Yargılamak asla kimseyr düsmez.. Sevgi dolu bir sene olsun senin icin.. mutlu olursun umarım :)

Back
X