• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda ağlayarak yazıyorum.

insanlar dogum gununuzu kutlamis hic umursamamissiniz...sizin tipte birine ben olsam cicekte yollamam oturup konusmamda ... kim ister sizin gibi birini...arkadasim demisti ki birgun ben sana ne soylersem soyleyim dinlemiyorsun kendi bildigini yapiyorsun...aynisi sizsiniz...bir erkege nadir acırım ama siz cekilecek dert degilsiniz

Benim sorunum nedir Allah aşkına bir çözüm bulun...

Kendimle baş edemiyorum çok fevriyim çok asabiyim ufacık bir şey beni sinirlendiriyor.

Yalnız kalmak istiyorum sürekli baska hiç kimseyi istemiyorum nefret ediyorum her şeyden.

Yemin ederim bıktım ya vallahi bıktım ben neden böyleyim çok kararlıyım bir şeye karar verirsem onu yapana kadar insanlara çektiriyorum.

Düzelmeye çalışıyorum ama olmuyor çok düşünüyorum her şeyi düşünüyorum sürekli çalışıyor beynim.

Çok karamsarim çok üzgünüm.

Ve her şeyden önemlisi de şu: ben şunun nedenini bulmaya çalışıyorum; hiçbir şey beni mutlu ETMİYOR hiçbir şey !!!
Bugün benim doğum günüm ve nefret ediyorum. Sadece kocaman bir nefret. Mutluluk görünce sinirleniyorum, güzel şeylere hemen bağırıyorum. Erkek arkadaşım bana bugün için çiçek yollamıştı ve ben ona bağıra bağıra istemiyorum istemiyorum dedim ve telefonu kapattım. Altta kalmak istemiyorum ya ondan mı yoksa benim psikolojim mı bozuk :KK43: :KK43: :KK43:
:D dengen olmadığı kesin
Ay aranip öyle denir mi millet bulamiyor sende degerini bilmiyorsun

Zezeeeeee :)
Seker Portakali Zeze...
Isminin nasıl ozel,nasıl guzel,nasil zeki bir çocuga ait oldugunu biliyorsun umarım :)
Bak şimdi tedavi gör diyenler olmuş ama ben katılmıyorum yani en azından şuan için :)
Çünkü sen sorunun ne oldugunu biliyorsun :)
Eksik bir seyler olabilir yada fazla bir seyler...
Onları tamamlamaya çalış yada kurtulmaya...
Sinirlenmek gayet dogal insana özgü bir davranış (her ne kadar sen abartmış olsan da :) )
Kitap oku,müzik dinle,yagmur da yürü
Sana neyin iyi geldigini biliyorsundur....
Sevgilini ara özür dile mesela:)
Tesekkur et...
Onunda destegi ile bu psikolojiden kurtulabilecegini söyle...
Sonra da kendine minik bir pasta al browni gibi...
Bir mum yak
Dilegini tut (Allah'ım sen aklıma fikrime mukayyet ol de :) )
Üfleeee....
Sinirlerinden arınmış nice yılların olsun...
Ben iyileşmek istiyorum. Şeker portakalı zeze benim en sevdiğim kitaptır.cok kitap okurum kendimi yetiştirmeye çalışırim.iyielsecegim inşallah

Bir parça hak veriyorum sanırım.
Şiddet gördüğümü söylediğimde herhangi bir üzüntü belirtisi göstermiyorsa onda bir değerim yoktur, çiçek de almasın.

Yine de genel olarak öfkenizi yanlış kişilere ve yanlış biçimde yansıttığınızı düşünüyorum, şımarıklık olarak görülmesi normal.
Yani benim için aldığı hediyenin yahu hakikaten bir değeri yok ve hem yipraniyorum hem yipratiyorum söyleyeceği iki cümle dünyaya bedeldir olmadı

Depresyondasin galiba.
Ama depresyonda olsa alinan cicege istemiyorum diye bagirilirmi bilemedim.

Siz neye ne zaman tepki vereceğinizi bilmiyorsunuz. Siz içinizi açtığınızda sadece dinlemesine sinirlendiyseniz o zaman söyleyecektiniz. Çiçek geldiğinde sinirlenmek manasız. Muhtemelen çok ciddi bir tadavi süreciniz olacak bence birşeyleri kaybetmeden hemen başlayın yoksa ne bir dost ne sevgili ne aile kalır yanınızda siler geçer hepsi

Benim sorunum nedir Allah aşkına bir çözüm bulun...

Kendimle baş edemiyorum çok fevriyim çok asabiyim ufacık bir şey beni sinirlendiriyor.

Yalnız kalmak istiyorum sürekli baska hiç kimseyi istemiyorum nefret ediyorum her şeyden.

Yemin ederim bıktım ya vallahi bıktım ben neden böyleyim çok kararlıyım bir şeye karar verirsem onu yapana kadar insanlara çektiriyorum.

Düzelmeye çalışıyorum ama olmuyor çok düşünüyorum her şeyi düşünüyorum sürekli çalışıyor beynim.

Çok karamsarim çok üzgünüm.

Ve her şeyden önemlisi de şu: ben şunun nedenini bulmaya çalışıyorum; hiçbir şey beni mutlu ETMİYOR hiçbir şey !!!
Bugün benim doğum günüm ve nefret ediyorum. Sadece kocaman bir nefret. Mutluluk görünce sinirleniyorum, güzel şeylere hemen bağırıyorum. Erkek arkadaşım bana bugün için çiçek yollamıştı ve ben ona bağıra bağıra istemiyorum istemiyorum dedim ve telefonu kapattım. Altta kalmak istemiyorum ya ondan mı yoksa benim psikolojim mı bozuk :KK43: :KK43: :KK43:
Sanirim destek almalisin hayati kendine ve cevrene zehir etme;)

Tahammülün kalmamış en iyisi psikolojik destek alman o zaman düzelirsin çünkü bazı şeyler senin elinde olmuyor.

Benim kuzende sizin gibi malesef kırmızı reçeteli ilaç a başlattı dr çok şımarık büyütüldü ve hep başarılıydı ki terkedilene kadar hemen sakinleşin ve iyi bir uzmanla görüşün elin evladınıda azarlamayın bir daha

Neden bazı insanlar dalga geçmeden,eleştirmeden yardımcı olamıyolar anlamıyorum, neyse..

Psikoloğa git. Derdini anlat. İlla hap,ilaç kullanacak ya da hastanede tedavi görecek değilsin. Hatta bence senin durumun ilaçla ya da hastanede yatarak tedaviyle değil psikoterapiyle geçer. Düzenli olarak bir psikoloğa git, onunla konuşmaktan çekinme. Yoksa kendi kendini bitirirsin.

İnsaf ya. Cidden yazmayayım diye çabalıyorum ama yorumları okudukça bu imkansız hâle geliyor. Kız geçmişinde yaşadığı oldukça kötü bir deneyimden bahsetmiş farkında mısınız? Ve bazıları buna rağmen sanki kız sadece şımarık olduğu için bunlaro yapıyormuş gibi "ay hiç çekilmezsin, sevgilin sana nasıl dayanıyo ayyy, kafayı yemişsin" diyor dalga geçer gibi. Allah insanlarımıza vicdan,merhamet versin ne diyeyim. Destek olmak yerine bu laflarınızla kıza zarar veriyosunuz farkında değilsiniz...

Yani resmen ablami anlatmissiniz ve su anda evde degil arkadasinda ev cok huzurlu annem babam bebegim ve ben cok mutluyuz ama gelecek yarib yine negatiflik dolacak heryer

Guatar kontrolü yaptır değerlerini doktora ölçtür

Back
X