Su anda beyninden geçen düşünceleri yazdım çok karışık kusura bakmayın

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
198
Önceki konuma bakabilir isteyenler size sorum şu, eşiniz eğer size sürekli hakaret ediyor aşağılıyor ama bebeğinizi çok seviyor onunla oynuyor ilgileniyor yani bir zamanlar sizi sevdiği gibi.... neyse iste boyle bir durumda bosanmaktan vazgecermiydiniz ... ben eşimin bana yaptıklarını aileme anlattım artık annem çok üstüme geldi eşimi övdü bende ağlayarak anlattım iste hak verdi sonunda ama maddi gücü yok bana bakmaya ellerinden geleni yaparlar fakat ben yük olamam onlara anlamlara anlattım onlar yinede boşanma diyorlar dul kadın çok zorluk çekersin diyolar evladına babalık yapsa yeter diyolar .. dul kadın olursan hic kimse seni istemez dislanirsin diyorlar...

Ama eşimle barışmayı ve tekrar onun karısı olmayı su anda düşünmüyorum aradan yıllar geçer de bana olan saygısı tekrar yerine gelirse o zaman belki düşünürüm...

Bu arada hem suçlu hem güçlü beyefendi 1 hafta eve gelmicem istediğim gibi biri olmazsan seni boşayacağım demişti ya eve gelmiyor varya bir huzurluyum bir rahatım ki sormayın kalbim beynim rahat bebeğimle huzur icindeyim...yatağa geçerken sadece içim cız etti azıcık ama edepli bi esim olsaydı keske ... hala kendisini hakli görmeside enteresan tabi... kaynana desen anneni arayıp saçma sapan konuşmuş ona günde 3 öğün 2 meyve saati gece cay saati hizmeti verdiğim halde saçma sapan bir şeyi şikayet etmiş anneme daha da aramam sormam yasli kadın azıcık ararim belki...çok kırık kalbim ama çok şükür evladım yanimda... eşimin eve gelmemesi iyi oldu onsuz huzurlu olduğumu gördüm ..ama iste maddiyat lazım ...

Birde içim açıyor evli tatile giden insanları görünce bizde gidecektik...

Ben aslında bütün bu yaptıklarına rağmen boşanmak istemiyorum ona karşı duygularım bitmedi başkasıyla evlenirse eğer dayanamam ama onu affedemem de araftayim ne yapicam ben zaten af dileyen biride yok gerçi karşım da hic sevmedi ya beni kabullenemiyorum bir türlü ... bana olan saygısını tekrar nasıl sağlarım bana saygı duymasını.. ben çalışıyorken çok saygılıydı bana karşı her şey paramı ya bilemiyorum bende keyfimden bırakmadım isimi neden boyle oldu..Yok yok affedemem onu tekrar ceheneme dönemem ama ya diğer cehennem iki ateş ortasında kaldım nasıl hala seviyorum bu adamı ben yaZiklar olsun kalbime... Hayır affedemem ama boşanamam da o boşasın beni .. benim elim gitmez.. hic sevmedi af bile dilemiyor o kadar degersizim asla.korumaz beni hakli olsamda akrabalarına karşı hep ben alttan alırım hic korumaz son zamanlarda onlarda ezmeye başlamıştı zaten yok yok bosanicam ben kesin bosanicam pislik adam allahın belası ...

Not... çok karışık biliyorum rahatlamak için yazdım aklımdan geçenleri kendimler iç savaşlarımı

Not 2 .. acaba büyümü yaptılar bu adama ya beni çok severdi bu kıyamazdı bana noldu buna

Son düzenleme:
Dul kadin neden dislaniyormus onu anlamadim? Sizin gonlunuz yok bosanmaya. Devam edin. Adam size hakaret etse de asagilasa da devam edin. Cocugunuza da cok guzel ornek olur. Adla calisip ailenizd yuk olmadan hayat kurmayi dusunmeyin.

Dul kadin neden dislaniyormus onu anlamadim? Sizin gonlunuz yok bosanmaya. Devam edin. Adam size hakaret etse de asagilasa da devam edin. Cocugunuza da cok guzel ornek olur. Adla calisip ailenizd yuk olmadan hayat kurmayi dusunmeyin.
Çalışınca bebegime annem bakicak annem zaten 3 çocuğa bakıyor ablamın bebekleri birde ben nasıl yük olayım

Tamamını okumadım. İlk satırlardaki soruya cevap vereceğim.

Baba olarak o çocuğu sevmek zorunda zaten. Bu ona ekstra bir özellik katmaz. Yani sırf bu açıdan, bana hakaret eden adamla evli falan kalamam. Kendinize ait saygınız zamanla yok olacak ve artık bir çöp kadar değeriniz olmayacak. Sonra o çocuğa ne aşılamayi düşünüyorsunuz?

Yapmayın. Kendinize güvenin. Boşanin.

Evlimisiniz bekar olsam bende böyle cevaplardım zira o zaman ozguvenim gayet yerindeydi çalışıyordum para kazaniyordum beni bağlayan bir s ey yoktu bu adam benim özgüvenimi yerle bir etti

Sen insan değil misin ki cocuguna babalık yapsa yetiyor? Senin sevilmeye, saygı, değer gormeye hakkın yok mu? Bir de bunu diyen kendi ailen.
Ayrıca adamın gözünde değersiz oldugunu düşünüyorsun, sevmiyor diyorsun. Buna rağmen ben boşanamam o beni boşasın diye gurursuzluk yapıyorsun.
Ailen evlenmeden önce nasıl bakıyordu sana? Masaya bir tabak koymakla batıyorlar mı? Hem sen de çalışırsın. Sevilmediğin adamın yanında kalmaktan daha mutlu olursun eminim.
Bu kadar boşanan kadın var. Sen niye yapamayasın

Evlimisiniz bekar olsam bende böyle cevaplardım zira o zaman ozguvenim gayet yerindeydi çalışıyordum para kazaniyordum beni bağlayan bir s ey yoktu bu adam benim özgüvenimi yerle bir etti

Alin işte siz de farkındasınız.

Ben saygı konusunda fazlasıyla hassasım. Saygısız birine tahammül edemiyorum. En yakınım da olsa... Lafı yer oturur aşağıya. Sürekli sürekli cekemezdim sanırım. Büyük konuşmak istemiyorum. Sadece birazcık kendinize olan saygınızı düşünün.

Hanımefendi insanlar saygısını yitirirse bu geri gelmez hiç görmedim böyle bir şey.Sevginizden ötürü aşırı bağımlı izlenimi vermişsiniz bence.Eşiniz sizin boşanamayacağınızım falan farkındadır.Evladını zaten sever.Bu size haksızlık yapmasına kötü davranmasına katlanmak için sebep değil

Haklisiniz bu adam benim bosanamayacagimi düşünüyor ve özür dileme zahmetinde bile bulunmuyor ... annemin evinde hic huzurlu değilim ama öyle böyle değil ablamla ve annemle geçinemiyorum keşke onlarla gecinebilsem benim tek odada olsa kendi evimi tutmam lazim şimdi bi hesaplama yapacağım minumum yasam standarti olsa kaç parayla gecinebilirim hesaplicam acaba nafaka verirmi hakim bana bebegime nafaka verir degilmi geçen özele götürdük hastaneye 550 lira bayıldık tahlillere bi hesap yapmam lazim kafam çok dolu

Eşin senden çoktan vazgeçmiş. Maalesef seni umursamıyo. Babalığını bilemem ama senin huzursuz, mutsuz olduğun bu evlilik çocuk için biraz zor ilerler. Kv ayrı bi alem, ablan başka bi alem. Kendi ayaklarının üstünde durabilirsin. Maddi ve manevi olarak dik durman gerekiyo.

Canım önceki konularını biliyorum. Artık mesajlarını okuyunca icim sızlıyor. Sevgiye ac gibisin sadece seni sevsin istiyorsun. Bütün yaptıklarına rağmen hala onun seni sevmesini istiyorsun. Bebegin sana güç veriyor su an. O adam seni hak etmiyor. Psikolojini bozmuş bu cok belli. Dua falan etsen baska seylere yönelsen. Anlıyorum huzur olmayınca hicbir seyin tadı tuzu yok. Aslında bu mesajlarınla bana yardım edin diye bağırıyorsun. Allah yardımcın olsun. En kısa zamanda kendine gelmelisin artık. Gercekleri gör lütfen esin seni sevmiyor artık sana deger vermiyor. Seni tartaklayabiliyor yutma bunları. Ya da konusabileceksen onunla otur bi konus rahatsız oldugun seyleri söyle. Ailen destek cıksa bırak derdim ama ailen bile sana resmen dayan dul olcagına demis

Size neden hakaret ediyor? Ne sebep gosteriyor yani? Onun istedigi gibi eş nasilmis?

Doğru söylüyorsunuz herkes benden vazgeçmiş durumda rabbim beni kendine saklıyor sadece bana yönel diyor belkide annemin yakınında ev tutsam hesapladım 1500 alsam en az gecinebilirim gibi özelde calısıcam artik kpss hayal oldu.. bebeğe annem baksa nasıl bırakıcam onu bilmiyorum kalbim nasıl dayanacak büyük bir macera benim için is aramaya başlasam iyi olacak

Aglattiniz beni ama ferahladım sağolun yorumunuz için onun beni artik sevmediğini kabullenme vakti geldi galiba bu aşkta çok gurursuz oldum ben oysa ne kadarda gururluydum eskiden

Size neden hakaret ediyor? Ne sebep gosteriyor yani? Onun istedigi gibi eş nasilmis?
Mesela buzdolabinda şeftali bozuldu oda bunu gördü iste o an başlıyor hakarete ben elimden gelen özeni gosteriyorum ama hic bir işimi beğenmiyor çünkü kendisi çok bilmiş ve her isten anlayan birisi çok iyi yemek yapar çok iyi temizlik yapar vs.. bu yüzden benim yaptıklarımı asla beğenmez... oysa ben onun arkasını topluyorum ama iste artik sevgi bitince demekki beni hizmetçi olarak görmeye başladı sonrada güzel hizmet etmediğimi görüncede iste öyle..kendimi çok ezdirdim ben nasıl kazanicam tekrar öZgüvenimi bilmiyorum ama bi çıkar yol olmalı olmadı bu evden ayrilsammi diyorum ama benim altınlarınla alındı benim biriktirdiğim para kullanıldı ne yapsam ayrılsam mi yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…