- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
slm canım ben cay ıcıyorumsımdıden bayramınız mubarek olsun kızlar. ınsallah bayram sonrası göbüşlerimiz bebişle dolar :))
afiyet olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canım ben cay ıcıyorumsımdıden bayramınız mubarek olsun kızlar. ınsallah bayram sonrası göbüşlerimiz bebişle dolar :))
tamam o zamanben de merak edeceğim çünkü ararım sizleri çok kaybolmayın
![]()
kızlar beni de aranıza alın:2::2::2::2::2::2:
okbendimahiş senin göğüslerinin ucu şişti miii benim bugün şiş çok belli hemm :26:
okbendimahiş senin göğüslerinin ucu şişti miii benim bugün şiş çok belli hemm :26:
bendimahi den çok ben merak ediyorum sonuç olumlu olacak diyorm samyeli sende durum nekırmızı mıı![]()
bendimahi den çok ben merak ediyorum sonuç olumlu olacak diyorm samyeli sende durum ne![]()
nasıl canım anlayamadım benden mi olumlu bekliyorsun?
bendimahi den çok ben merak ediyorum sonuç olumlu olacak diyorm samyeli sende durum ne![]()
canım ben de hep bel kasık ağrısı olurdu geçen aylar .bu ay bi tık yok ,evdeyim ,hep dinledim kendimi belirti yok ,mutsuzum![]()
bugün sadece göğüslerim çok şiş geldi ucu ,ama sadece bu.başka belirti falan yok![]()
evet senin hamile olduğunu düşünüyorum![]()
özelden yazdım sana![]()
nasıl canım anlayamadım benden mi olumlu bekliyorsun?
kırmızı mıı![]()
bilmiyorum ki canım bat ım 12 ağustos bugün idrarda negatifti testim vardı yaptım öylesine
kızlar sizin kaçıncı deneme ayınız??