Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha pardon canım bu mesajını yeni gördüm..
sizleri çok özledim ,kayınvalidemlerdeyiz ,giremiyorıum nete,dün bi uğradım mşj bile atamadan çıktım .şimdi fırsatını buldum :)
benim de haftasonu bat günüm umarım gelmez .baştan beri belirti falan yok ,bayramda mide ekşmesi oldu ,o da baklavalardan oldu sanırm .göğüslerde hafif hassasiyet var ,hayırlısı olsun :)
kızlaarr canlarrr şu an belimin sağ tarafı feci batıyor, ah bi görebileydim içeride neler oluyorr![]()
![]()
inşallah bebiş yerleşme aşamasındadır da,sana kendini belli etmeye çalışıyodur :)
merhaba kızlar bende bebek için 3-4 aydır uğraşanlardanım,inş olur adetimi bekliyorum 7 gün geciktim ama ayın 6 sında kan testim negatif çıktı hala bekliyorum,adet olucaam,3.günü doktora gidecğim,bana hsg tarihi verecek kısacası böyle bakalım neler olacak
Rabbim yardımcın olsun canımm
hoş geldin aramızaaa![]()
senin çalışmalar nasıl
bak canım ne diyeceğim bebek düşüncesiyle birlikte olma eşinle daha doğrusu o an bebeği unut gitsin
illaki her gün yapalım veya şu şu günler diye de zorlama stresi artırıyor bence canınız istemeli diye düşünüyorum..
merhaba kızlar bende bebek için 3-4 aydır uğraşanlardanım,inş olur adetimi bekliyorum 7 gün geciktim ama ayın 6 sında kan testim negatif çıktı hala bekliyorum,adet olucaam,3.günü doktora gidecğim,bana hsg tarihi verecek kısacası böyle bakalım neler olacak
sana katılıyorum tatlım.zaten bu ay stres yok relax :)) vardır vakti zamanı diyorum kendi kendime.geçen ay çok stres yapmıştım,canım istemeye istemeye gittim eşimin yanına ama bu ay öyle yapmıyorum:)hayırlısı bakalım...
senin adetin düzenli midir yoksa arada bikaç gün geciktiği olur mu?
düzenlidir canım ama önceden 28de 1 di 2 aydır 26 da 1 oldum..
kimbilir belki de tekrar 28 de 1 e döner...bilemeyizki![]()
sana katılıyorum tatlım.zaten bu ay stres yok relax :)) vardır vakti zamanı diyorum kendi kendime.geçen ay çok stres yapmıştım,canım istemeye istemeye gittim eşimin yanına ama bu ay öyle yapmıyorum:)hayırlısı bakalım...
senin adetin düzenli midir yoksa arada bikaç gün geciktiği olur mu?
bu ay bende relax takılacam :)) artık resetleyelim kendimizi dimi.
kızlaar bende az bir kanama oldu belki yerleşme belki adet :44:bekliyorum devamı gelecek mi
ama ben adete hazırlıyorum psikolojimi![]()
kahve filan mı rengi kırmızı mı?