- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
tavuk suyu çorba,püreli tepsi kebabı, pilav,yaprak sarma ,kabak salata,çoban salata,erik hoşafı(gece yaptım.:)bunu ) ,karpuz,ayran v.s. çok şükür ne olsun başkammmm menüyü merak ettimmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tavuk suyu çorba,püreli tepsi kebabı, pilav,yaprak sarma ,kabak salata,çoban salata,erik hoşafı(gece yaptım.:)bunu ) ,karpuz,ayran v.s. çok şükür ne olsun başkammmm menüyü merak ettimmm![]()
tavuk suyu çorba,püreli tepsi kebabı, pilav,yaprak sarma ,kabak salata,çoban salata,erik hoşafı(gece yaptım.:)bunu ) ,karpuz,ayran v.s. çok şükür ne olsun başka![]()
ben geldiiiiiiiiiim :)
biz de calisiyoruz bakalim insallah hamile kalirim...
maalesef 0.1 çıktı değer :) amaben doktora yalan söyledim günüm 2 gün geçti dedim test yapsın diye. Alttan muayene etmek istedi.izin vermedim. haftaya 9 eylüle gideceğim.bekleyim bakalım günüm gelsin
tavuk suyu çorba,püreli tepsi kebabı, pilav,yaprak sarma ,kabak salata,çoban salata,erik hoşafı(gece yaptım.:)bunu ) ,karpuz,ayran v.s. çok şükür ne olsun başka![]()
2 tane doktor var burada.birine gittim çocuk istiyoruz diye.hani önden kontrol ilaç filan verirmi diye. bana kısırlık tedavisi yazmış.zor kurtardım paçayı.öbürüde sürekli alttan muayene ediyor 2 side erkek.sinir oluyorum
oh ohhh ellerine sağlık daha ne olsun:) slm herkeseee :))
aleykümselam şekerrrsenin kırmızılar gelmedi inşşş
gelmedi ama karnım ağrıyo gelmek üzere(
hiiiiiiiç belli olmazzz
hem gelirse de gelir canım geldiği gibi kışşşş geri gider![]()
gelmez inşallah adzeynep.bendimahi sorma neler çekiyorum.iltihap varmış adam kısırlık tedavisi veriyor.eşin gelsin dedi gidiyordum geri döndüm.neden doktor bey dedim. çocuğumolmuyor demedin mi dedi.hayır dedim.tamam o zaman dedi.benim ağrılarım aylardır neden dinmiyor dedim.ben ne bileyim dedi :)) felaket yani
tabii üzülmek yılmak yokkk.bidahaki ay olur bu ay olmazsa.amaaann canımdan daha önemli değil ya napayım. :)