şu anda sinirden sanırım deliriyorum

hayr bak anlamıosun benim nişanlım o ya ailesinde söz hakkı olmalı değilmi ama bi saygınlığı olmalı onu takmayanlar beni takarmı yaa ki takmaadıalr da zaten

Ne alakası var be güzelim. Olayı bu kadar olumsuz yönden değerlendirme.
Bak ilk mesajımda da yazdım. Benim kaynım evlenirken eşime (ki eşimin babası rahmetli olalı yıllar oldu. Yani ailesinin en büyük erkeğiydi, yeri gelir babamızsın derlerdi) sadece istemeye gideceği gün söyledi. Ben gelinleri olduğum halde bu kadar dert etmedim. Yani eşim babasının pozisyonundayken bu başına geldi.
Şimdi sen nişanlımı takmıyorlar, saygınlığı yok dersen olmaz. Çünkü öncelikle ortada bir anne baba var. Tamam oğullarına söylememekte bir hata etmişler ama söyleselerdi ne değişecekti ki. Belki nişanlın askerde olmasaydı istemeye kendiside gidecekti ailesiyle birlikte, bunun dışında bir söz hakkı zaten olamazdı ki.
Bence olaya yanlış yerden bakıyorsun, biraz sakinleşirsen daha mantıklı düşünebilirsin bence.

aman zaten bıraktım gittim ınalrıa rtık en halleri varsa görsünler yaa düğüne de düğün günü haberimiz olur artık ya ben kendi nişanımda kuaförde kendi işimi bırakıp onunla ilgilendim yaa salaklıgıma doymayayım daha bunun üztüne kıskanc damgası yedim yaa işte beni kızdıran da bu zaten

haklısınız değmeyecek meselden dolayı nişanlımla aramı bozmama değmez ne yaparlarsa yapsınlar yaa saolun kıslarr

sende kıskanclık değilde büyük elti triplerimi yapıyorsun acaba canım. Bir durumları vardırda gitmişlerdir belki kızın ailesi o zaman biradadır. Bu konu için nişalınla kavga edip ayrılma noktasına gelmeni anlayamadım. Belki bilmediğin bir durum vardır bir aciliyeti vardır sakin ol biraz

İlerde kafana takılacak daha fazla sorunların olacak..bu hiç kalır onların yanında..bu dert mi..
Kız istemeye gidilmiş.senin ve nişanlının haberi olmamış..
aman olmasın..mesafeli ol..o zaman bu kadar takmazsın..

Sen o kizi kiskaniyorsun bence. arti o kiz seninle gorusme disinda samimi olmak zorunda degilki. arkadas, dost gibi gorse arardi! ciktigim adamin, kardesinin nisanlisini ariyim diye bir derdimi olmasi gerekiyor?

1 Üçüncü şahısların mevzuları yüzünden asla birbirinizi kırmayın, tartışmayın. Olayın muhataplarına sitem edin edecekseniz. Direkt sizi ilgilendirmeyen olaylar yüzünden huzurunuzu kaçırmayın.
2 Evlilik, aile, eşinizin ailesi v.s... Genişleyen aile ile birlikte bu tür mevzular hatta çok çok daha fazlasını zamanla görüp öğreneceksiniz. Şimdiden sinirden elleriniz titrerse ilerde daha neler olur neleer. O yüzden sinirlerinize hakim olun.

3 Evlilik dünyası böyle bişey. Daha neler görüp duyacaksınız neler

ben olsam ilgi alanım dışındaki şeylere kızmazdım..demek ki senin ilgi alanında o kız..kızma ama bana çok saçma geldi bu sinirin...:umursamaz:

nisanlin hakli neden bukadar sinirleniyorsunki
benim görümcemi nezaman gelip istediler haberimiz bile yoktu.
bigün telde abi dügünüme davet ediyorum seni dediakannehir atkim da kalkti gitti okadar
olur böyle seyler söylemesselerde söylemesinler bosver yaboshayallersmile
yok ailen seni biyerine takmiyo filan demen dogru olmamis, zaten kendide farkinda bide sen yüzüne vurunca iyice sinirleniyo böyle tepki veriyo utandigindan

bu durumda sen hakli degilsin malesef , bu yüzdende nisanlin özür dilemez

belki bir düsündükleri varki söylemediler, saygiyla alakasi yok bunun
benim görümcem kocama söylemedi diye abisine saygisi azalmadi , tam tersi cok severler birbirleriniolumunekankayizsmile

ilginçkaydirigubbakcemile2,
nişanlınızada söylememişler,o bile bu kadar dert etmezken sizin bu kadar fevri davranışlarınız ,sinirlenmeniz çok enteresan doğrusu.
sanırım siz sinirlenmeye bahane arıyorsunuz.

size herseyi söylemek zorundalar mi

valla sizden cekecekleri var su kadarcik seyden nisanlinin kafasini ütülüüyorsun

ileride kimbilir daha neler yasicaksin ve ne tripler takinacaksin lmaz:

nisanlinla arani bu tarz seylerden dolayi bozmamalisin...

Vardir bir bildikleride size söylemediler güzelim....neden hemen kötüye yoruyorsunki?

Beni adam yerine koyan yok beni saymiyorlar gibi düsüncelere kapiliyorsun?

Cok gereksiz bence.....bu yüzden nisanlinla böyle kavga etmen dahada gereksiz.

Ne diyimki ben şimdiakannehir

Size haber vermedilerse vardır bir bildikleri. Hem size haber vermek zorundalarmı. Yada sizden izinmi almaları gerekiyordu. Abisi birşey demiyorken size noluyor kuzum allasensengözlerimebaksanab, nişanlınıza coşku vereceğinize, aklına ailesiyle ilgili saçma şeyler sokacağınıza yapıcı olun lütfen. Nişanlınızıda galeyana getirmeyin.

Ve böyle saçma nedenlerden dolayı huzurunuzu kaçırmayın. Ha illa bana ne ben kavga etmek istiyorum diyorsanız o da sizin tercihiniz.

sizin bu tavrınız ,erkek arkadaşınızın gözünde ailesini ona karşı dolduruyormuş hissiyatını verecektir..
Ne demek ailen seni bi taraflarına takmıyor.Bunu siz nerden biliyorsunuz.Bi kaç olan olayla mı aile içindeki ilişkileri çözümlediniz.Hayret vallahi..
Oğlumun kızarkadaşı böyle bişey söylese...neyse büyük konuşmayayım şimdi..

genelede bana herşeyi söylerler ve aile içi çok baglılardır benden gectim nişanllıma nie sölemiolar yaa abisi onun o yaa

tamam da canım bunu senin düşünmen biraz abartılı değil mi yani daha nişanlısın ki evli bile olsan baş köşeye geçeceksin diye bişey yok ki onlar aile her şeyi sana söylemek herşeyin hesabını sana vermek zorunda değiller ki nişanlına niye söylemedikleri de seni ilgilendirmez canım bu kadar içlerine gircem diye çırpınma bence itici olabilirsin daha çok onların gözünde boshayallersmile

bence,siz kendinizin de dediğiniz gibi o kızla çok fazla samimiyet kurmuşsunuz,tek taraflı olarak.anladığım kadarıyla fedekarlık da yapmışsınız o kız için kızdan da ısrarla samimi olmasın bekliyorsunuz.onun herşeyi gelip sizinle paylaşmasını istiyorsunuz.o da mesafeli olmak istiyor olabilir de.hayatta en güzeli ne biliyor musun,mesafeli olmak kim olursa olsaun karşındaki.
herkes herkesi sevmek zorunda değil.insanları zorlayan, baskı altına alan,bunaltan,bağımlı hale getiren samimiyetleri tasvib etmiyorum.sizin ki biraz öyle olmuş.bırakın herkes hür olsun.

yani bence de neden size söylesinler ki.farzedin ki söylediler.elinize ne geçer ki.anladığım kadarıyla siz ben nişanlısıyım o ailenin artık gelini sayılırım beni niye atladılar abisini niye atladılar diye düşünüyorsun.ya seni adam yerine koymayanlar için ne kafana takıyorsun.bi kaybın yok yani demediler diye.boşver.

bakın kıslar haklısınız bazı konularda ama ben asla benimle zorla samimiyet kursun derdinde değilim ama şöyle bir durum var ben bu kadar çaba harcarken onunla samimiyet kurmaya, kayınvaldem sürekli aranın iyi olması lazım anlaşmak lazım deyip duruyor bana alttan alttan ama bilmioki hep arayan benim onun bi kere bile aramadığını, yok zaten bundan sonra hayatta aramam zorla samimiyet olmaz ben insanlık gösterdim sadece başka hiç bişey dewğil bundan da asla gocunmam bu benim aldıüım terbiyenin ürünüdür.
haa geleyim şu bana söyleyip söylememe meselsine ben onları çok iyi tanıyorum çocukluğumdan beri ve benim derdim en başa oturmak asla deil öyle bir niyetim niye olsun aksine fazla karışmamaya çalışırım ama benim gücüme giden nokta şu oldu benden geçtim abisinin bile çok sonradan haberi oluyor bu bizim için önemli bir olaydır isteme aileyi ilgilendiren bişeydir ve bende aileden sayılırım artık, sizin oralarda bu çok önmli olmayabiir bu durumlar ama bizim için önemlidir böyle şeyler kültür meselesi yetiştirliş taarzı yaşam tarzıdır bu bu yüzden ben ayıp ettiklerini düşünüyorum. tamam haklı olduğunuz noktalar var yok değil ama asla kıskançlık gibi sözleri kabul etmem beni tanımıyorsunuz etmiyorsunuz ve benim karakteirm hakkkında yorum yapma hakkını bulmuyruom sizde ben sadece durumu anlattım sizden fikir istedim sağolun çok güzel şeyler söylemişsiniz telkin etmişsiniz hepsini dikkatlice okudum ders çıkardım ama karakterim hakkında yazılanları kabul etmiyorum etmem de ben sizden fikir istedim beni yargılayın demedim kıslarr haa yinede okuyup yorum yapmışsınız sağolun.
neyse ki halletik meseleyi sorun kalmadı ama ben şimdiden bazı şeylerde tepki vermezsem tepeme çıkarlar bu da bundan kaynaklanıyor yoksa bende merakli deilim nişanlımla kavga etmeye durup dururken mesele bulmaya ben kavga edecek yerde aranmıyorum aksine kavgayı hiç sevmeyen biriyimdir ama benim istenme vs. gibi durumlarımdan onun herşeyden haberi vardı ve o kardeşinin sevgilisiydi o zamanlar herşeyden haberi vardı haberi oluyordu ama ben nişanlıyken!!! bundan haberim olmuyor sizcede ayıp değilmi hala ben mi suçluyum acaba merak ediyorum??

ben ablalarımı çok severim
ama nişan takıldıktan sonra bi ablamın haberi oldu gurbetteydi gelemezdi o gün için nişanlandığımı bilse çok hüzünlenirdi
diğer ablamında nişandan bigün önce haberi oldu
bunun sevmeyle yada adam yerine koymayla ilgisi yok bazen olaylar farklı gelişebiliyor
böyle önemsiz bir konu için nişanlınızla arayı bozmayın basit olaylar büyür bi bakarsınız değmeyecek kişiler ve olaylar yüzünden acı çekiyorsunuz , böyle olmasına fırsat vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…