Gayet tavır değiştirebilirsiniz. Hiç çekinmeyin, yarından itibaren tavrınızi değiştirin bence.
Benim de eski işyerimde çok gergin bir yetkili vardı, temizlikçiden getir götür elemanına herkese bağırır çağırırdi. Dengesiz dengesiz hareketleri vardı, birine önce bağırır bir dakika sonra ofis telefonundan arar 'seni seviyorum' derdi
Neyse, zaman içinde çok değişti:) şimdi yakın bir arkadaşım o eski halinden eser yok. O zaman hayatının stresli bir donemindeymis, boşanma asamasi vs, iş stresi, mutsuzluk...ama geçen zamanda hem yeni hayatına alıştı, hem terapi desteği aldı, hem kendini geliştirecek sosyal aktivitelere,kurslara katılır oldu, reformer platese,yogaya başladı, seyehatler etti falan. Bir güzel toparladi , çiçek gibi ponçik bir insan oldu.
Yani 'beni böyle bildiler,daha sevmezler' diye düşünmeyin.
Ben de son iş yerime gittigimde uzaydan düşmüş gibi bakmışlardi çünkü genel ortama aykırı , hayatlarında çok görmedikleri turden bir insandım. Ama zamanla herkes gerçekte kim olduğumu,nasıl bir karakterim olduğunu, bozulduklari şeyleri kesinlikle laf sokmak için soylemedigimi- sadece düşündüğümü söylediğimi - hissettiğim tepkiyi verdiğimi anladılar ve beni sevdiler. Hala daha coguyla görüşüyorum,gecen haftalarda bile birine bir şey söyledim , diğer arkadaşa 'sunu başkası dese boğarim ama yengenc diyince şirin geliyor' dedi
Yani hisler değişebilir, bugün uyuz olduğuna yarın kucak açabilirsin . Hiç çekinme , pazartesi kurabiye yap masanın üstüne koy. Gelen geçene ikram et:)