Şu anki işyerimde eski işyerime göre daha uzun zamandır çalışıyorum, eski iş yerimde ilk iş günümden itibaren üst düzey yöneticiler destek verdi ve çalışanlar da çok iyi davrandığı için o iş yerini sevmiştim ve bağlanmıştım oraya, sonra nedensiz yere çıkarıldım nedenini de bir türlü söylemediler ve başka yere geçiş yapıldım ve burda da eski iş yerimi çok özlediğim için yeni işyerime alışamadım ve kimseye yakınlık gösteremedim ve bana yakınlık göstermek isteyenler de benden soğudu, kendimi çok yalnız hissediyorum, sevgili olmak isteyen oldu onu da reddettim, bana ters davranan birkaç kişiyi de yöneticiye şikayet ettiğim için biraz daha arkadaşlarımla aramda mesafe oldu, ben eski işyerimdeki halim gibi herkesle konuşan içten gülen halime dönmek istiyorum ama şu anki yerimde soğuk ve gergin durdum aylarca, bu imajdan nasıl kurtulabilirim, bu halimden boğuldum ve yalnız hissettiriyor, bu durumumdan dolayı başka yerlere gitmek istedim insan kaynakları kabul etmedi ve yöneticim bu şekilde işinde yükselemezsin dedi, bana tavsiye verebilir misiniz?