su.ay Burun Estetiği Ameliyatı

su.ay

bana Allah yeter
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
1.699
4
358
sonunda 6.aya girdim. yalnız burnumun üst derisi çok ince olduğu için tümsekli gib görünüyor . elimi dokundukça törpülenen kemiği hissediyorum. biraz canım sıkılyor ama yapılacak çok fazla bişey olmadığnı söyledi doktorum.albümde resimlerim var iyi kötü yorumlarınızı beklerim

bebem ben bi tümseklik göremedim... ayrica yuppi demek 6 ay oldu artik:) ne guizelllldelikafadulden

Oh ohhh ne guzel suaycim demek 6 aylik oldun bak cabuk geciyor degil mi zaman, cok hos cnm gule gule kullan ayrica o tumsek hic belli degil resimlerde onun icin canini bosuna sikma cnm. Doktorun kimdi senin soylemistin ama unuttum:)

Oh ohhh ne guzel suaycim demek 6 aylik oldun bak cabuk geciyor degil mi zaman, cok hos cnm gule gule kullan ayrica o tumsek hic belli degil resimlerde onun icin canini bosuna sikma cnm. Doktorun kimdi senin soylemistin ama unuttum:)

teşekkür ederim. Kayseri 'de Saffet Örs e olmuştum.zaten Kayseri'de oturyorum .

Canım burnun gittikçe oturuyor tümseklik bana göre yok şişlerinde inmişş 6 ayada girmişssin ohh maşallah darısı bize inşallah:))))))))

Merhaba

Bu bölümdeki tüm konularınız link bırakılarak bu konunuza yönlendirilmiştir. Lütfen paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

konuyu yanlış yere açmışım. ameliyatıın üstünden 16 ay geçti. şuan çok memnunum. bir problem yok. foto ekledim .görmek isteyen arkadaşlar bakabilir.sonra sileceğim. yorumlarınızı bekliyorum..

Son düzenleme:
merhaba su.ay,
bende kayseride yaşıyorum ve kısmetse bu hafta doktora gidip artık ameliyat olmayı düşünüyorum. Kusura bakma forumu çok aktif kullanmadıgım için albüme nasıl bakılır bilemedim :)))
ameliyat nasıldı fiyatları nerelerdeydi ve sıkıntılar yaşadın mı ?
ihtiyacım var yormlarına

su.ay pek foruma uğramıyosun sanırım bende ameliyat olmayı düşünüyorum saffet beye.hiçbir sorun yok dimi,tavsiye edermisin saffet beyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…