Su azligi ve normal dogum

Ayseciks

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2022
58
20
18
35
İyi aksamlar.suyum az ve riskli gebeligim var.erken dogum riskim de var.32+5 gunluk hamileyim.suyu az olup normal dogum yapanlar var mi aranizda?arastiriyorum kac gundur cevabini bulamiyorum.lutfen yardimci olur musunuz...

Dünde aynı konuyu açmışsınız ve size cevap verenlerde olmuş tekrar aynı konuyu açmanızın bir anlamı yok ki

Dünde aynı konuyu açmışsınız ve size cevap verenlerde olmuş tekrar aynı konuyu açmanızın bir anlamı yok ki
Yonetici misiniz?yasaklar var da benim mi haberim yok?ayrica dun actigim konuya basindan gecenler yazmadi ben basindan gecen kisilerin yazmasini tercih ediyorum.sizin gecmediyse yazmaniza gerek yok.sorularima cevap ariyorum bu sizi neden ilgilendirdi anlamadim?yazmazsaniz sevinirim iyi gunler.

Hayır canım yönetici değilim. Demek istediğim konuyu iki üç kere açınca gelen cevaplar değişmiyor aynısını yaşadım çünkü. Neden bu kadar gerildiniz onu anlayamadım açıkçası gerilecek bir şey ben pek göremedim de. İlk açtığınız aynı konudaki yorumlar sizi tatmin etmediyse doktorunuza kafanıza takılan soruları bizzat sorabilirsiniz ki o size buradan daha iyi yardımcı olacaktır.

Ayrıca bazı şeylerin illa başımızdan geçmesine gerek yok bilgi sahibi olmamız yeterli oluyor. su azlığında normal doğum olmuyor çünkü normal doğum esnasında kayganlık olması gerekiyor onuda bu su sağlıyor fakat sizin azmış. Tabii ki bu azlık durumuna göre değişir ayrıca riskli gebeliklerde normal doğum yapılmaz sonucu kötü olabilir sezaryen tercih edilir doktorlar tarafından.

İyi aksamlar.suyum az ve riskli gebeligim var.erken dogum riskim de var.32+5 gunluk hamileyim.suyu az olup normal dogum yapanlar var mi aranizda?arastiriyorum kac gundur cevabini bulamiyorum.lutfen yardimci olur musunuz...
Eşimin ablası normal doğum yapmak isterken doktoru izin vermemişti aynı durumda. Sezaryen olmuştu. Riskli bir durum varsa ısrarcı olmamak lazım bence önemli olan bebeğin ve sizin sağlığınız.

Eşimin ablası normal doğum yapmak isterken doktoru izin vermemişti aynı durumda. Sezaryen olmuştu. Riskli bir durum varsa ısrarcı olmamak lazım bence önemli olan bebeğin ve sizin sağlığınız.
Anladim.bazilari diyor yaptim bazilari diyor yapilmaz.benim de kafam karisti acaba dedim istege bagli mi yoksa mecburimi.ama heralde suyun miktariyla alakali bu durum.hayirlisi artik.

Normal doğumda diretmeyin.Kafaniza takılan eğer buysa takilmasin.Doktorunuz sezeryan diyorsa onu dinleyin.Korkuldugu gibi bişey de değil sezeryan.Bu forumdakilerin normal doğum takintisina bakmayın siz.14 saat sancı çekip doğum gerçekleşmeyince sezeryanla alındım.Bi hafta içinde ayağa kalktım.Ne göbeğim kaldı,ne kilom.33.haftaniz bitmek üzere.4 hafta daha kalsa muhteşem olur.Ama kalmak istemezse de canı sagolsun miniğin.

Ben de ondan korkuyorum.normal diye alirlar sanci cekerim sonra sezeryan derler diye korkuyorum.bu yuzden nasil bir yol izlemem gerektigi hakkinda bilgisi olanlara soruyorum.acil durumda tabiki alirlar sezeryana ama sancim gelir cocugun pozisyonu uygundur secenek sunulur o zaman normal dersem riski ne olur yapan var mi vs.bunu ogrenip ona gore hareket etmek istedim.tesekkurler yorumunuz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…