• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu bayram bir an önce bitsin yoksa kaç kişinin yuvası dağılacak

Niye konu sahibine bu kadar saldirmislar anlamadim ama fikrimi soyleyeyim. Konuda bi abukluk gormedim begenmeyen tepkisini koyar gider ama bildigin konuyu devralmaya calismislar burda. Bi de bekarlarin dislanmasi ne ayyhh evli bilem degilsin havalari fln. Bi gorusu olmasi icin evli olmasina gerek yok kimse salak degil politikadan konusmak icin politikaci mi olman lazim bu bi gozlemdir. Iste bu tarz takintili yaklasimlar yuzunden sorunlar cikiyor bana gore :)
0 06crazyim06 kac bence. Kalanlar kaynimlan eltim gecen bayram soyle soyle yaptilar diye konussunlar. Herkese iyi bayramlar

Niye konu sahibine bu kadar saldirmislar anlamadim ama fikrimi soyleyeyim. Konuda bi abukluk gormedim begenmeyen tepkisini koyar gider ama bildigin konuyu devralmaya calismislar burda. Bi de bekarlarin dislanmasi ne ayyhh evli bilem degilsin havalari fln. Bi gorusu olmasi icin evli olmasina gerek yok kimse salak degil politikadan konusmak icin politikaci mi olman lazim bu bi gozlemdir. Iste bu tarz takintili yaklasimlar yuzunden sorunlar cikiyor bana gore :)
0 06crazyim06 kac bence. Kalanlar kaynimlan eltim gecen bayram soyle soyle yaptilar diye konussunlar. Tatlım konuyu ilk açtığımda farkında olmadan bazı şeyleri yazmamışım eksikler olduğunu fark edip düzenlemeye gittim ama dediğin gibi bir görüşü belirtmem için evli olmam gerekmiyor allaha sukur ki empati kurabilen bir insanım konuda demişim ki haksızlığa uğrayan insanlar gerçekten var ama bazi konuları okudukça acaba çok mu abartiyoruz bazen, diye belirtmeme rağmen konuda mantık bulunmadı ,işte kadınlar abartıyormus bilmem ne diye alıntılar yapıldı , nutuk atar oldum ama dediğim gibi bu konuyu polemik yaratmak için acmadim ben, polemik yaratanlar yaratabilirler sonucta burasi bir forum ve kurallar var

0 06crazyim06 kac bence. Kalanlar kaynimlan eltim gecen bayram soyle soyle yaptilar diye konussunlar. Herkese iyi bayramlar
Tatlım konuyu acarken bazı eksiklerin olduğunu fark edip düzenlemeler yaptım çünkü konuyu açmamdaki amaç insanları yargılamak değildi ve konu farklı yerlere çekildi,evli degilmisim de bana niye dert olmuş da nutuk atıyormuşum konuyu açmamdaki mantık neymiş de bilmem ne de, ki ben suan konumda illaki haksızlığa uğrayan insanların da olduğunu ama bazı konuları okudukca da acaba bazen abartıyor muyuz diye belirtmeme rağmen işte vay efendim bayanlar abartıyormus diyor oldum, ki defalarca konu başlığımda düzenleme yaptığımı belirttim

Tatlım konuyu acarken bazı eksiklerin olduğunu fark edip düzenlemeler yaptım çünkü konuyu açmamdaki amaç insanları yargılamak değildi ve konu farklı yerlere çekildi,evli degilmisim de bana niye dert olmuş da nutuk atıyormuşum konuyu açmamdaki mantık neymiş de bilmem ne de, ki ben suan konumda illaki haksızlığa uğrayan insanların da olduğunu ama bazı konuları okudukca da acaba bazen abartıyor muyuz diye belirtmeme rağmen işte vay efendim bayanlar abartıyormus diyor oldum, ki defalarca konu başlığımda düzenleme yaptığımı belirttim
Iste neden bayramda boyle oldugunun cevabini da deneysel bi yaklasimla almis oldun :)) bi hata duzeltilse bile cemkirmeye devam edilir sonra da bdv ye konu acilir :))

Konu sahibi sana katılıyorum bi bitsede kurtulsak..aslında bayramı saçma sapan yaşayan insanlarda suç illa yapılması gerekenler,dayatmalar vs vs..
Yine de nefret ediyorum bayramlardan

Ah bu bayramlar.
Bence cocukken guzelmis. Buyuklerin soyledigi imali sozleri anlamadigimiz, tek derdimizin harclik almak ve kuzenlerimizle oynamak oldugu zamanlar...
Evlendikten sonra cok sıkıntı oluyr bayramlar. Cunku kimsenin agzi durmuyor. Nereye gitseniz illaki laf sokuluyor. Eviniz de bir suru sorumlulugunuz oluyor, disarda calisanlarin yuku daha da artiyor, bir de cocuk eklenince insan kendini unutuyor. Ama cok sevgili akrabalar (iki taraf icinde gecerli) kendi islerine geldigi gibi yasarken, size saydikca sayiyr. Kimine he deyip susuyrsun kimine de sinirlensen de birsey diyemiyrsun. Sonra bunlar birikiyr da birikiyr. O asamadan sonra da amannnn ne gidecegim zaten laf sokacak diyrsun. Boyle devam edip gidiyr.
Bir de benim en uyuz oldugum "ben geldim hadi siz de bize gelin"..zaten burda bayramlastik. Zaten bi dunya insana gitmen lazim, evler uzak, zaman dar. Ama yok illa ona da gidilecek. Anlamiyrm bu mantigi hala.

derdi neydi ki:KK57: cevreyle filan sorunlumuydu ki bayramda geriliyodu?
Sevmiyordu kalabalığı, biri gelince odasına gidip uyuyordu. Kendi ailesi 1 saatlik yoldaydı, oraya giderdik annemin ailesine gelmezdi. Kendi kendine gerilirdi işte bir sebep yok aslında, annem de gayet giderdi kayınvalidesine kayınpederine.

herkesin derdi kendine doğru bir yaklaşım bence de.konu sahibi de bayram zamanı yaşanan durumları kendince yorumlayıp konu açmış.tabiki yorum yapılır iyi kötü ama konu sahibini nerdeyse konuyu açtığı için suçlamak da ayrı bir abartı bence.demek istediği belki de güzel yaşanması gereken bayramlarımız dertle stresle geçiyor anlamında olup amacı burda bir fikir alışverişi yapmaktır.

herkesin derdi kendine doğru bir yaklaşım bence de.konu sahibi de bayram zamanı yaşanan durumları kendince yorumlayıp konu açmış.tabiki yorum yapılır iyi kötü ama konu sahibini nerdeyse konuyu açtığı için suçlamak da ayrı bir abartı bence.demek istediği belki de güzel yaşanması gereken bayramlarımız dertle stresle geçiyor anlamında olup amacı burda bir fikir alışverişi yapmaktır.
Tes ederim canım çok güzel anlatmışsin demek istediğimi

Okumadım bütün sayfaları ama konu sahibinin burada bahsettiği şey farklı konularda DEFALARCA "ay şu bayram bitsin artık yuvalar yıkıldı" diye dile getirilmiş. Orada da sallasaydınız keşke millete "insanların ne yaşadığını bilemezsin, sana neden dert oldu" diye. Kadınlar Klübü had bildirme ekibi görevini layığıyla yerine getirmiş.

Yok konu varda içinde dert yok.burası da bir derdim var köşesi.nyse Allah dert vermesin diyim ozaman
konuların herzaman bdv de açılıp editörler tarafından ilgili bölüme taşındığını düşündüğüm için ve boyle oldugunu bildigim icin konuyu buraya açtım derdim bu konu olduğu için degil ,buarada allah kimseye dert vermesin derdi olanlara da Rabbim sıkıntılarını aşmalarını nasip etsin

Okumadım bütün sayfaları ama konu sahibinin burada bahsettiği şey farklı konularda DEFALARCA "ay şu bayram bitsin artık yuvalar yıkıldı" diye dile getirilmiş. Orada da sallasaydınız keşke millete "insanların ne yaşadığını bilemezsin, sana neden dert oldu" diye. Kadınlar Klübü had bildirme ekibi görevini layığıyla yerine getirmiş.
Arkadaşım kimse kimseye haddini bildiremez tartışma ortamı yaratmayin konu gayet net anlamak isteyen istediğini anlar ancak saygı çerçevesi içersinde olursa sevinirim

konuların herzaman bdv de açılıp editörler tarafından ilgili bölüme taşındığını düşündüğüm için ve boyle oldugunu bildigim icin konuyu buraya açtım derdim bu konu olduğu için degil ,buarada allah kimseye dert vermesin derdi olanlara da Rabbim sıkıntılarını aşmalarını nasip etsin
Amin hayatım

Arkadaşım kimse kimseye haddini bildiremez tartışma ortamı yaratmayin konu gayet net anlamak isteyen istediğini anlar ancak saygı çerçevesi içersinde olursa sevinirim

Ben seni savunup, sana gereksiz yere "evli değilsin sus" diye agresifleşenlere cevaben yazmıştım ama bu da iyiymiş.

Konu sahibi valla doğru diyorsun biz bayram ı sadece kavga aracı olarak kullanılıyoruz. Ben hep eşimin ailesindeyim bayram da, onlar ne derse o olur,nereye gidicez derlerse oraya gidilir. Hepte susarım koyun gibi güldürmekten valla daral geldi kendime saygım kalmadı.
Hoş bu bayram bize acılar getirdi. Bşr daha şunu yapalım,şuraya gidelim derler mi orası muhamma işte.

Back
X