• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu bayram bir an önce bitsin yoksa kaç kişinin yuvası dağılacak

Konu sahibi valla doğru diyorsun biz bayram ı sadece kavga aracı olarak kullanılıyoruz. Ben hep eşimin ailesindeyim bayram da, onlar ne derse o olur,nereye gidicez derlerse oraya gidilir. Hepte susarım koyun gibi güldürmekten valla daral geldi kendime saygım kalmadı.
Hoş bu bayram bize acılar getirdi. Bşr daha şunu yapalım,şuraya gidelim derler mi orası muhamma işte.
Umarim bundan sonraki bayramlarınız güzel geçer ne diyim

Ahahah önemli değil, olur öyle :) Valla ben de seninle aynı fikirdeyim ama diğer yandan bulunduğumuz platform dert tasa yeri olduğu için bunlar çok gözümüze görünüyor. Ben eminim ki bayramların değerini ve özünü kaybetmeyen, maddiyattan çok maneviyata önem veren insanların sayısı çok çok daha fazladır. 0 06crazyim06

Ben sirf bayramda kapim kapali olmasin diye tatile filan gitmem. Kv kp giderler. Bu bayramda burdalardi. Cocugum da kucuk ve cidden hasta. Ilac kullaniyr. Gece uyumuyrz nerdeyse. Aradik dedik durum bu. Ya size gelelim ya da siz nerdeyseniz oraya gelelim. Evlerinde degillerdi. Olduklara yere cagirdilar. Buraya kadar tamam.
Sonra kp esimi bunaltmjs ben buyugum benim evime de yarin gelin diye. Esim olmaz demis. Dun gitmedik. Cidden yavrum iyice hasta oldu. Neyse bugun kp yi aradi esim adam bagira bagira saydirdi dun gitmedik diye. Esimde gorusuruz deyip kapatti. Al sana dert iste. Durduk yere küslük cikti.

Ben sirf bayramda kapim kapali olmasin diye tatile filan gitmem. Kv kp giderler. Bu bayramda burdalardi. Cocugum da kucuk ve cidden hasta. Ilac kullaniyr. Gece uyumuyrz nerdeyse. Aradik dedik durum bu. Ya size gelelim ya da siz nerdeyseniz oraya gelelim. Evlerinde degillerdi. Olduklara yere cagirdilar. Buraya kadar tamam.
Sonra kp esimi bunaltmjs ben buyugum benim evime de yarin gelin diye. Esim olmaz demis. Dun gitmedik. Cidden yavrum iyice hasta oldu. Neyse bugun kp yi aradi esim adam bagira bagira saydirdi dun gitmedik diye. Esimde gorusuruz deyip kapatti. Al sana dert iste. Durduk yere küslük cikti.
İste burda da karşı tarafın anlayışsızlığı var niye böyle yaparlar anlamam

İste burda da karşı tarafın anlayışsızlığı var niye böyle yaparlar anlamam
Ah ben anlasam. Duzelmezler. Tamam bize gelmeyin dediler. Sonra da niye gelmediniz diye tantana cikardilar. Cidden artik eziyet oldu bayramlar.

dün de gençler evlilik bu mu diye bir konu açıldı 14 ya da 15 yaşında bir kız açmıştı.. konunun içeriginde konu sahibi burda açılan bir konuda nisanlı bir kızın bayramlık istemesine adetlere veryansın ediyordu.. ama o konu da kimse o onun derdi seni ilgilendirmez tarzında seyler sòylememislerdi.. simdi bu konu sahibine niye bu kadar yüklenildi anlayamıyorum ki ben kötü bir niyetinin oldugunu da düsünmüyorum.. konu sahibi arkadasım bosver sen insanları

bende bekar biri olarak bunu gözlemliyorum hem kendi akrabalarımda hem arkadaş çevresinde genel olarak bu bayram kavgalarının erkeklerin bencilliğinden çıktığını görüyorum
çok nadir kadın sorun çıkarıyor
bayram dört günse dört gününü de kendi ailesiyle geçirmek isteyenler karısının ailesinin yanına gitse iki saat zor duranlar
ona bile surat sallayanlar adamlar yüzünden bu halde
ki bir konuda bir üye yazmıştı bayramlarda damata kalkıp iki çay doldurmadı tabak kaldırmadı yemeğe yardım etmedi diye trip atılmaz laf sokulmaz
yemeği hazır çayı önünde tatlısı arkasında

bende bekar biri olarak bunu gözlemliyorum hem kendi akrabalarımda hem arkadaş çevresinde genel olarak bu bayram kavgalarının erkeklerin bencilliğinden çıktığını görüyorum
çok nadir kadın sorun çıkarıyor
bayram dört günse dört gününü de kendi ailesiyle geçirmek isteyenler karısının ailesinin yanına gitse iki saat zor duranlar
ona bile surat sallayanlar adamlar yüzünden bu halde
ki bir konuda bir üye yazmıştı bayramlarda damata kalkıp iki çay doldurmadı tabak kaldırmadı yemeğe yardım etmedi diye trip atılmaz laf sokulmaz
yemeği hazır çayı önünde tatlısı arkasında
Kendi tarafina once gidip sonra k.v gitsen gec geldi oluyo
Erken gidip kendi tarafini sona biraksan bu seferde cabuk kacmak icin oluyo
Yemek yemesen yemedin oluyo
Elin bos gitsen olmuyo
Dolu gitsen bunumuggg aldin( gorumcem cikolata markasini begenmemisti bi defa) oluyo
Bayramları eskiden sevmezdim.
Nezaman gorusmeyi kestim seviyorum artik.

dün de gençler evlilik bu mu diye bir konu açıldı 14 ya da 15 yaşında bir kız açmıştı.. konunun içeriginde konu sahibi burda açılan bir konuda nisanlı bir kızın bayramlık istemesine adetlere veryansın ediyordu.. ama o konu da kimse o onun derdi seni ilgilendirmez tarzında seyler sòylememislerdi.. simdi bu konu sahibine niye bu kadar yüklenildi anlayamıyorum ki ben kötü bir niyetinin oldugunu da düsünmüyorum.. konu sahibi arkadasım bosver sen insanları
Tatlım ağzına yüreğine sağlık tes ederim beni ve konuyu anlayanlarin olması güzel birsey:KK60:

Kendi tarafina once gidip sonra k.v gitsen gec geldi oluyo
Erken gidip kendi tarafini sona biraksan bu seferde cabuk kacmak icin oluyo
Yemek yemesen yemedin oluyo
Elin bos gitsen olmuyo
Dolu gitsen bunumuggg aldin( gorumcem cikolata markasini begenmemisti bi defa) oluyo
Bayramları eskiden sevmezdim.
Nezaman gorusmeyi herseyi seviyorum artik.
doğrudur
bayramda sorun yok sorun insanlarda
eskiden hoşgörü zamanlarıydı küslerin barışmasıydı şimdi kayınvalidelerin sorun çıkarma görümcelerin eltilerin laf sokuşturma yarışmaları olduğu için daha bayram gelmeden huzursuzluk geliyor
zaten bu dediğiniz yüzünden insanlar normal zamanlarda bile akrabayla görüşmek istemiyor tatilimi yapayım bir iki gün rahatlayalım diyorlar bence haklılar her ihtiyar beyaz tülbentiyle sevimli sevimli bakıp bir köşede örgü örüp torunlara masal anlatmıyor ki bayram diyerek gelen gelinini eve giderken dövdürten kavga çıkartan kısmı var

hangi konu o gözümden haçmış olmalı :KK53:

doğrudur
bayramda sorun yok sorun insanlarda
eskiden hoşgörü zamanlarıydı küslerin barışmasıydı şimdi kayınvalidelerin sorun çıkarma görümcelerin eltilerin laf sokuşturma yarışmaları olduğu için daha bayram gelmeden huzursuzluk geliyor
zaten bu dediğiniz yüzünden insanlar normal zamanlarda bile akrabayla görüşmek istemiyor tatilimi yapayım bir iki gün rahatlayalım diyorlar bence haklılar her ihtiyar beyaz tülbentiyle sevimli sevimli bakıp bir köşede örgü örüp torunlara masal anlatmıyor ki bayram diyerek gelen gelinini eve giderken dövdürten kavga çıkartan kısmı var
Cok haklisiniZ
İnsanlar tahamulsuz oldu artık
Bisi olsada kussek diyemi bekliyolar nedir.
Ben evine gidince rahat edemedigim kimseyle gorusmek istemiyorum.
O ev basiyo beni zaten.
Keske tabular yikilsa artik
Kim nerde rahatsa orda olsa
Ben k.v grip olmusta niye gidip gormemisim diye bi dunya bi ton azar isittigimi hatirliyorum
Evet evet bildiginiz bir soguk alginligi grip
Ve 3yasindaydi daha kuzum.
Kucucuk cocuk hasta olurmu bulasirni hic dusunmeden kendi bencilligiyle.
Zor isler bunlar ;)

Cok haklisiniZ
İnsanlar tahamulsuz oldu artık
Bisi olsada kussek diyemi bekliyolar nedir.
Ben evine gidince rahat edemedigim kimseyle gorusmek istemiyorum.
O ev basiyo beni zaten.
Keske tabular yikilsa artik
Kim nerde rahatsa orda olsa
Ben k.v grip olmusta niye gidip gormemisim diye bi dunya bi ton azar isittigimi hatirliyorum
Evet evet bildiginiz bir soguk alginligi grip
Ve 3yasindaydi daha kuzum.
Kucucuk cocuk hasta olurmu bulasirni hic dusunmeden kendi bencilligiyle.
Zor isler bunlar :KK66:
A olur mu. Grip kv yi öldurur ama.3 yasindaki cocuga hicbirseycik yapmaz :KK62::KK62::KK62:...acayip sinir oldum. Bizde de var ayni dert. Insallah bizler bu donemleri unutmayalim da bizden sonraki nesil rahat etsin bari.

A olur mu. Grip kv yi öldurur ama.3 yasindaki cocuga hicbirseycik yapmaz :KK62::KK62::KK62:...acayip sinir oldum. Bizde de var ayni dert. Insallah bizler bu donemleri unutmayalim da bizden sonraki nesil rahat etsin bari.
Umarım tek korkum zaten buyuk konusmak istemiyorum bu yuzden aksi,huysuz bi tip olursak eyvah eyvah :)
Gelinleri burdan takip ederiz artık.

Ama ben cok sasirmistim ya
Esim.annem.grip demisti ama ben nolcak yani dedim
Ki ben tum kısi grip geciren, hic ısınamayam bi tipim.
Kuzumla gittik bi kac gun sonra ben gribimde, insanlik yok sizde de, sizinde evlatlariniz varda ohooo aglicaktim nerdeyse okadar sasirmistim ki
(Bide yalniz diil eltimin yanindaydi)

Huysuz heryerde huysuz.

Umarım tek korkum zaten buyuk konusmak istemiyorum bu yuzden aksi,huysuz bi tip olursak eyvah eyvah :)
Gelinleri burdan takip ederiz artık.

Ama ben cok sasirmistim ya
Esim.annem.grip demisti ama ben nolcak yani dedim
Ki ben tum kısi grip geciren, hic ısınamayam bi tipim.
Kuzumla gittik bi kac gun sonra ben gribimde, insanlik yok sizde de, sizinde evlatlariniz varda ohooo aglicaktim nerdeyse okadar sasirmistim ki
(Bide yalniz diil eltimin yanindaydi)

Huysuz heryerde huysuz.
Benim kv suan idrar yolu enfeksiyonu olmus. Benim oglumda cok hasta. Daha once yazmistim. Oglum hasta diye anlastigimiz yerde gorustuk. Yavrum 16aylik daha.Ama dun de gitmedik diye bugun olay cikti. Kp buyukmus ne diye oraya da gitmiyrmusuz, kv yi merak ediyrsak gidip gorurmusuz neden ariyrmusuz vs vs vs...aman aileler yildiriyr cidden. Baska kimseye gerek kalmiyr.

Tatlım konuyu acarken bazı eksiklerin olduğunu fark edip düzenlemeler yaptım çünkü konuyu açmamdaki amaç insanları yargılamak değildi ve konu farklı yerlere çekildi,evli degilmisim de bana niye dert olmuş da nutuk atıyormuşum konuyu açmamdaki mantık neymiş de bilmem ne de, ki ben suan konumda illaki haksızlığa uğrayan insanların da olduğunu ama bazı konuları okudukca da acaba bazen abartıyor muyuz diye belirtmeme rağmen işte vay efendim bayanlar abartıyormus diyor oldum, ki defalarca konu başlığımda düzenleme yaptığımı belirttim
ikide birde 'konuyu duzenledim' diyosun biz yanlış yada eksik anlamışız gibi ama ben konunu son haliyle okudum.. kanılarım da, yazdıklarım da, düşüncelerim de aynıdır.. sevgiler..

Back
X