Çözüm yok :))
Allahtan çok fanatik değil ama eğer tv de maç varsa kesinlikle izler.. Bende o arada kk ya falan takılıyom yada pc den film izliyorum
Bende magazin haberi sandım, meğerse dertmişmerhaba arkadaşlarım :)
eşimle akşam oturuyorduk..maç varmış onu izleyecekmiş televizyonda tamam dedim..bende test çözüyorum..sonra malum takım yenildi ve benim fanatiktir..kızdı kalktı gitti bilgisayara..hiç kalkmadım yerimden normalde arada bakarız birbirimize :) yatıcam artık yatak odasına geçtim bizimki bilgisayar başında..ya ergenler gibi oturdu mu kalkmıyor..tuttuğu takımın internet siteleri , maç özetleri , maç yorumları...offf şişiyorum..istemiyorum bilgisayarı ya...insan sıkılır..hep beraber mi oturmak zorundayız diyor..tabikide değiliz ama şu maç tutkusu sonrada bilgisayarda devam eden yorumları özetleri beni deli ediyor..
bu konuya bir şekilde çözüm var mı???gerçi benim eşim 6 yıldır böyle artık değişmez
merhaba arkadaşlarım :)
eşimle akşam oturuyorduk..maç varmış onu izleyecekmiş televizyonda tamam dedim..bende test çözüyorum..sonra malum takım yenildi ve benim fanatiktir..kızdı kalktı gitti bilgisayara..hiç kalkmadım yerimden normalde arada bakarız birbirimize :) yatıcam artık yatak odasına geçtim bizimki bilgisayar başında..ya ergenler gibi oturdu mu kalkmıyor..tuttuğu takımın internet siteleri , maç özetleri , maç yorumları...offf şişiyorum..istemiyorum bilgisayarı ya...insan sıkılır..hep beraber mi oturmak zorundayız diyor..tabikide değiliz ama şu maç tutkusu sonrada bilgisayarda devam eden yorumları özetleri beni deli ediyor..
bu konuya bir şekilde çözüm var mı???gerçi benim eşim 6 yıldır böyle artık değişmez
canım bu fanatiklik değil. 90 dakikaizleyip anlamamak yetmez gibi 15 kez özetini izlemek, aynı pozisypnu bidaha bidaha görp idrak etmeye çalışmak. o hiç yetmez gibi emekli futbolcuların uorumlarını dinlemek.
İşte tam da bu fanatizm yani fanatizm nedir ? Olayın b**nu çıkartmaktır
canım bu fanatiklik değil. 90 dakikaizleyip anlamamak yetmez gibi 15 kez özetini izlemek, aynı pozisypnu bidaha bidaha görp idrak etmeye çalışmak. o hiç yetmez gibi emekli futbolcuların uorumlarını dinlemek.
Kesinlikle ilacı olsa başına sürer tek sıkıntımz alıştım artik beraber izliyoruz yada o izlerken bende nette takılırımmerhaba arkadaşlarım :)
genel sıkıntımız bizimde o maçı izler özet izler yorum izler ayy bide bi kanalda var reklam olmasın şimdi onları izler saatlerce bide o izlediği adamın gülmesi yok mu rüyalarıma bile girer.ama benimki pc ye bakmaz hiç o maç izlerken ya onunla oturur izlerim yada kulaklığımı alıp pc başında film vs. izlerim.merhaba arkadaşlarım :)
Karısı birşeyi 2 kez söylese adı dırdırcı olur, cidden ben de anlamıyorum,maç oldu bitti daha ne,sonuç değişecek mi 1346 kez izleyince
sonuç değişmiyo canım anca anlıyolar.
misal kadınlar toplansın bi kadın 2 kişiyi aynı anda dinleyebilir 2 sinede cevap verebilir. ama erkrk ? anlamadım duymadım der
yada telde mesaj yazsın bi erkek aynı anda konuş tek kelimesini anlamaz
sokaktada dikkat edersen telleri çalsın zınk diye duruto erkekler sonrada normal tempodan daha yavaş yürüyerek konuluyolar
ama kadınlar hem aynı tempoda yürüyo hem telle konuşuyo hemde sağda sokda nevar onu inceliyo
Karısı birşeyi 2 kez söylese adı dırdırcı olur, cidden ben de anlamıyorum,maç oldu bitti daha ne,sonuç değişecek mi 1346 kez izleyince
Kesinlikle ilacı olsa başına sürer tek sıkıntımz alıştım artik beraber izliyoruz yada o izlerken bende nette takılırım
Bende magazin haberi sandım, meğerse dertmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?