su cicegi izi

lifegoezon

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
26
0
6
Ankara
Meraba benim yuzumde hafif cukurumsu bir su cicegi izi var lutfen ban yardm edin bu nasil gecer ne kadar surer simdiden tesekkurler

geçmez canım su çiceği izi kalıcıdır.annem bana nekadar kaşıma dedisede kaşımışım bendede iz kaldı.su çiceği kaşındığ zaman kaşımamak gerekiyormuşş kalıcı iz kalınmaması için.

benmde en korktugum sey bu.27 yasındayım gecırmedıgım tek hastalık bu kızamıkla su cıcegı.dıger hepsını gecırmısım kucukken bogmaca kabakulak fılan.cok korkuyorum bahar aylarında bı turlude gecırmıyorum artık cocuklarım olursa onlarla aynı anda gecıreyım barı dıyorum :)iz kalmaması için hastayken krem suruluyomus sen surmedınmı

Cnm iz kalmamasi icin degilde kasinmamasi icin
Tatlim.eger dogum.yapmadoysan mutlaka asilarini yaptir derim.
Cunku gebelikte yakalanirsan cok tehlikeli
Bu arada bende kizamik olmadim cocuklarim asili onlar olmazlar buyik.ihtimal.ama cevreden gelir diye korkuyorum asi olayini dusunmeli

Hayır canım valla dr bana hicbisi demedi

Hayır canım valla dr bana hicbisi demedi
benım kuzenım daha cıcek acmadan cıcek belırtılerı varken doktora gıttı su cıcegı su kremı sur kasınmazsn ızde kalmaz dıye bı krem vermıstı kuzenıme o suan ıstanbulda ben ızmırdeyım ısmını hatırlamıyorum ama zaten daha hastalık asamasında suruluyo yanı hastalık bıttıkten sonra değil.izler için bilmiyorum.

Peki canım saol :-D

benim de alnımda ve yanağımda var rahatsız olmuyorum hiç alnımdaki zaten saçlardan genelde belli bile olmuyo yanağımdaki de çok çukur değil pek göze batmıyo ama geçmez diye biliyorum

Geçmiyor kızlar kız kardeşimin sağ kaşının ortasında var ben yapmıştım küçükken hastalanınca ben koparmıştım zavallımın kaşı yarık kaldı geçmiyo çukur gibi kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…