- Konu Sahibi lifegoezon
-
Meraba benim yuzumde hafif cukurumsu bir su cicegi izi var lutfen ban yardm edin bu nasil gecer ne kadar surer simdiden tesekkurler
benmde en korktugum sey bu.27 yasındayım gecırmedıgım tek hastalık bu kızamıkla su cıcegı.dıger hepsını gecırmısım kucukken bogmaca kabakulak fılan.cok korkuyorum bahar aylarında bı turlude gecırmıyorum artık cocuklarım olursa onlarla aynı anda gecıreyım barı dıyorum :)iz kalmaması için hastayken krem suruluyomus sen surmedınmı
Hayır canım valla dr bana hicbisi demedibenmde en korktugum sey bu.27 yasındayım gecırmedıgım tek hastalık bu kızamıkla su cıcegı.dıger hepsını gecırmısım kucukken bogmaca kabakulak fılan.cok korkuyorum bahar aylarında bı turlude gecırmıyorum artık cocuklarım olursa onlarla aynı anda gecıreyım barı dıyorum :)iz kalmaması için hastayken krem suruluyomus sen surmedınmı
Bende de var çok merak ediyorum nasıl geçecek diye umarım biri çözüm bulur bize :-(
Ya ben bitürlü alı§amadm gözüme kötü görünüyo :-( offf napcam benBenimde alnimda var bitane ama ben cok seviyorum
Hatta esimde cok seviyor
benım kuzenım daha cıcek acmadan cıcek belırtılerı varken doktora gıttı su cıcegı su kremı sur kasınmazsn ızde kalmaz dıye bı krem vermıstı kuzenıme o suan ıstanbulda ben ızmırdeyım ısmını hatırlamıyorum ama zaten daha hastalık asamasında suruluyo yanı hastalık bıttıkten sonra değil.izler için bilmiyorum.Hayır canım valla dr bana hicbisi demedi
benım kuzenım daha cıcek acmadan cıcek belırtılerı varken doktora gıttı su cıcegı su kremı sur kasınmazsn ızde kalmaz dıye bı krem vermıstı kuzenıme o suan ıstanbulda ben ızmırdeyım ısmını hatırlamıyorum ama zaten daha hastalık asamasında suruluyo yanı hastalık bıttıkten sonra değil.izler için bilmiyorum.
Benimde alnımda ama cok rahatsız ediyo :'(benim de alnımda ve yanağımda var rahatsız olmuyorum hiçalnımdaki zaten saçlardan genelde belli bile olmuyo yanağımdaki de çok çukur değil pek göze batmıyo ama geçmez diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?