• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su Çiçeği

fftmaaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2022
13
2
6
33
Merhaba arkadaşlar kızım 4 yaşında bugün vücudunda kırmızı su gibi kabarcıklar oluşmaya başladı acile gittik su çiçeği dedi doktor daha 16 günlük bebeğim var ona geçmesinden korkuyorum bir sıkıntı olur mu acaba böyle bir durumla karşılaşan var mı ne yapmamız gerekiyor?

Merhaba arkadaşlar kızım 4 yaşında bugün vücudunda kırmızı su gibi kabarcıklar oluşmaya başladı acile gittik su çiçeği dedi doktor daha 16 günlük bebeğim var ona geçmesinden korkuyorum bir sıkıntı olur mu acaba böyle bir durumla karşılaşan var mı ne yapmamız gerekiyor?
Muhtemelen gecmistir bebise, aşı yaptirmismiydiniz

Daha bebeğim 16 günlük su çiçeği aşısı 1 yaşında olduğu İçin aşı olmadı

Daha bebeğim 16 günlük su çiçeği aşısı 1 yaşında olduğu İçin aşı olmadı
Su cicegi dokuntu olmadan 1 hafta once bulasmaya basliyor, yani kulucka suresi var vücutta. Eger siz ve esiniz gecirmediyseniz sizede bulasmistir. Küçükler kolay atlatiyor genelde, kremle 1 haftada gecer dokuntu ve kasintilar. Yetiskinlerde zor geciyor surec inşallah kucukken olmuşsunuzdur. Gecmis olsun

Ben bebeğimden korkuyorum daha 16 günlük olduğu İçin eğer bulaştıysa anlatamaz diye korkuyorum kızımda bugün başladı kabarcıklar vücudunda
Ve dediniz ya döküntü olmadan 1 hafta önce bulaşmaya başlıyor diye bulaşsaydı kızımdaki gibi bebekte de döküntüler başlarmıydı ya da bizde

Siz kendinizi garantiye alın, aşınız vardır umarım. Çocuklar atlatır da yetişkinlerde tehlikeli. Krem veriyolar onları kullanınca hızlıca geçiyor çocuklarda.

Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.

Ben bebeğimden korkuyorum daha 16 günlük olduğu İçin eğer bulaştıysa anlatamaz diye korkuyorum kızımda bugün başladı kabarcıklar vücudunda
Ve dediniz ya döküntü olmadan 1 hafta önce bulaşmaya başlıyor diye bulaşsaydı kızımdaki gibi bebekte de döküntüler başlarmıydı ya da bizde
İnşallah bulaşmaz ama çok bulaşıcıdır siz ginede uzak tutun bir çocuk doktoruna danisin

Back
X