- 24 Ağustos 2008
- 302
- 5
- 118
- Konu Sahibi ayyxuxzlxuxm
-
benim yaptırdığım yerde de böyle yaptılar sadece sanırım bekleme süreleri biraz daha uzundu. yaptıralı 6 aydan fazla oldu galiba ve çook memnunum şu an hala da dalgaları açılmadı daha bayaa dayancak gibi duruyo :lepi:
arkadaşlar ben de temmuz ayında yaptırdım ve aşırı memnunum hiç bi yıpranma olmadı kesinlikle tavsiye ederim,ama tabiki kuaförden kuaföre değişiyordur,her gün saçlarımı yıkamama da gerek yok 3 günde bir yıkıyorum,kıvırcıklığı gitmiyor,kötü de gözükmüyoru. ama su dalgası beklemeyin.ilk yaptırdığımda tam bi bonustum ama açıldı, ben orta boy bigudiyle sardırmıştım kalın boyuyla sardırırsanız belki su dalgası elde edebilirsiniz benmki gibi kıvırcık değil :)
Merhaba
Burayı ve daha bir çok sitenin forumlarını okuduktan sonra bütün cesaretimi toplayıp gittim yaptırdım.
Toplam 1.5 saat süren bir işlem , saçlarını sarıp , belli bir zaman sonra 2-3 değişik ilacı kısa sürelerle saçınıza sürüp bekletiyorlar.Sonuç; ben çok beğendim.
Hep düz saçlıydım ve değişiklik istiyordum ama uğraştırmayan cinsten.Şimdi duştan çıkınca elime biraz köpük biraz jöle ile saçlarım nemliyken sürüp kafamı yere eğip kurutuyorum , üstelik özel fön başlığıyla filan değil.Sonuçta saçlarım tam istediğim gibi oluyor.
Daha havalı , yüzüme daha çok yakıştığını hissediyorum.
Ayrıca şunu farkettim , bukleli saçlar insanı çok daha genç gösteriyor.
Dezavantajı var tabi.Saçlarım çok dökülüyor , yapısı değişti , ilaçlar yıpratıyor haliyle.Ama düzken de her gün fön çekerdim , aynı miktarda dökülme yine olurdu.
Saçlarımın rengi açıldı ama tamamen tesadüfi tam istediğim renk oldular.
Bundan sonra için ınşallah bir süre saçlarımı dinlendiririm , arada kıvırcık istediğim zamanlarda sosisle sararım , uğraştırıcı olursa yine yaptırırım su dalgası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?