- 31 Mart 2019
- 1.194
- 3.875
- 133
- Konu Sahibi Facelesswitch
Nasıl yasak ben hamileyken 6lt su içiyordum neredeyseYasak mıymış hamileyken o kadar su içmek?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yasak ben hamileyken 6lt su içiyordum neredeyseYasak mıymış hamileyken o kadar su içmek?
Yasak demedim. Diyetisyen şaşırmış ya, şaşırmasına şaşırdım. Yasak mıymuş dedim.Nasıl yasak ben hamileyken 6lt su içiyordum neredeyse![]()
Bende sizin gibiydim su içme programi kurmuştum her saat başı alarm çalışıyordu öyle öyle alıştımMerhaba kızlar benim derdim su içememek... Bu sebepten böbrek, idrar yolu enfeksiyonu oluyorum sık sık ama o kadar acıya ağrıya rağmen yine günde 2 3 bardaktan fazla içemiyorum. 3 gün içmesem aramam o dereceyim yani, içerkende canım hiç istemiyor resmen bardak gözümde büyüyor bitene kadar benim gibi olup çözüm bulan var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yasak mıymış hamileyken o kadar su içmek?
Çay meyve suyu diüretiktir, yani vücudunuzda bulunan suyu da attırır. Ayranı da bir güzel tuzlarsanız içindeki su hiç bir işe yaramaz. Hiçbir içecek suyun yerini almaz.Çay meyve suyu ayran gibi şeylerle sıvı ihtiyacınız birazını karşılayabilirsiniz. Ya da bir litrelik su şişesini yanınızda tutun az az yudum yudum için. Su hayattır. Allah korusun böbrekleriniz zarar görebilir. Yetişkin bir birey günde en az 2 lt su içmeli. Çok güzel su şişeleri var belki heveslendirir ( ben seviyorum o yüzden dedim simli şişeler falan) bu
Birden bir bardak dolusu içmeyin, kısa aralıklarla yudum yudum için vey suya aroma verecek bir iki yaprak nane ve bir dilim limon ekleyin içimi daha rahat olacaktır.Merhaba kızlar benim derdim su içememek... Bu sebepten böbrek, idrar yolu enfeksiyonu oluyorum sık sık ama o kadar acıya ağrıya rağmen yine günde 2 3 bardaktan fazla içemiyorum. 3 gün içmesem aramam o dereceyim yani, içerkende canım hiç istemiyor resmen bardak gözümde büyüyor bitene kadar benim gibi olup çözüm bulan var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
Benim de çok su içme derdim varMerhaba kızlar benim derdim su içememek... Bu sebepten böbrek, idrar yolu enfeksiyonu oluyorum sık sık ama o kadar acıya ağrıya rağmen yine günde 2 3 bardaktan fazla içemiyorum. 3 gün içmesem aramam o dereceyim yani, içerkende canım hiç istemiyor resmen bardak gözümde büyüyor bitene kadar benim gibi olup çözüm bulan var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben de çok su icemiyorum.Aha o maden suyu içen benim. Asitli içecek ya da ice Tea falan içmediğim için günde 2 tane sade maden suyuna dadandımbir süre sonra insanın genzini yakan o his zevk bile veriyor
BEN de öyleydim hatta çocukluğumdan beri kronik benim enfeksiyonum doktorlar hiçbir şey bulamadılar ama sebebi gerçekten suymuş ben de hiç içemezdim su çareyi şöyle buldum bir tane yarım litrelik suluk aldım ve bir su takip programı indirdim telefonuma sabah kalkar kalkmaz içmeye başladım ki sabahları hiç içemezdim midem bulanırdı ama emin ol bir alışma süresi var ilk hafta zorlanıyorsun sonra bedenin o su miktarına alıştıkça daha çok istiyor 2 bardak suyu zor içen ben artık günde 3 litreye yakın içiyorum ve sürekli susuyorum artık dene bence çünkü enfeksiyon çekilecek dert değil şu an enfeksiyonum kesildiMerhaba kızlar benim derdim su içememek... Bu sebepten böbrek, idrar yolu enfeksiyonu oluyorum sık sık ama o kadar acıya ağrıya rağmen yine günde 2 3 bardaktan fazla içemiyorum. 3 gün içmesem aramam o dereceyim yani, içerkende canım hiç istemiyor resmen bardak gözümde büyüyor bitene kadar benim gibi olup çözüm bulan var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
Aliskanlik yapmaniz lazim, ben de de oluyordu artik olmuyor. Ben sabah ac karnina bile su iciyorum artik. Gun icerisinde de iciyorum, kararli olunca oluyor.Merhaba kızlar benim derdim su içememek... Bu sebepten böbrek, idrar yolu enfeksiyonu oluyorum sık sık ama o kadar acıya ağrıya rağmen yine günde 2 3 bardaktan fazla içemiyorum. 3 gün içmesem aramam o dereceyim yani, içerkende canım hiç istemiyor resmen bardak gözümde büyüyor bitene kadar benim gibi olup çözüm bulan var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
1.5 litre tüketmeye başladım 2 gündür bakalım inş devam ederAliskanlik yapmaniz lazim, ben de de oluyordu artik olmuyor. Ben sabah ac karnina bile su iciyorum artik. Gun icerisinde de iciyorum, kararli olunca oluyor.
Aynen bende indirdim 1.5 lt tüketiyorum 2 gündür bakalım devam eder inşBEN de öyleydim hatta çocukluğumdan beri kronik benim enfeksiyonum doktorlar hiçbir şey bulamadılar ama sebebi gerçekten suymuş ben de hiç içemezdim su çareyi şöyle buldum bir tane yarım litrelik suluk aldım ve bir su takip programı indirdim telefonuma sabah kalkar kalkmaz içmeye başladım ki sabahları hiç içemezdim midem bulanırdı ama emin ol bir alışma süresi var ilk hafta zorlanıyorsun sonra bedenin o su miktarına alıştıkça daha çok istiyor 2 bardak suyu zor içen ben artık günde 3 litreye yakın içiyorum ve sürekli susuyorum artık dene bence çünkü enfeksiyon çekilecek dert değil şu an enfeksiyonum kesildi
içine limon salatalık vs at.gözünün önünde olsunMerhaba kızlar benim derdim su içememek... Bu sebepten böbrek, idrar yolu enfeksiyonu oluyorum sık sık ama o kadar acıya ağrıya rağmen yine günde 2 3 bardaktan fazla içemiyorum. 3 gün içmesem aramam o dereceyim yani, içerkende canım hiç istemiyor resmen bardak gözümde büyüyor bitene kadar benim gibi olup çözüm bulan var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
Pipetli güzel bir suluk yada güzel bir su sisesi alıp kendinizi motive edebilirsiniz. Bir de suyun icine bir kaç dilim sevdiğiniz meyvelerden doğrayıp aromalı su icebilirsinizMerhaba kızlar benim derdim su içememek... Bu sebepten böbrek, idrar yolu enfeksiyonu oluyorum sık sık ama o kadar acıya ağrıya rağmen yine günde 2 3 bardaktan fazla içemiyorum. 3 gün içmesem aramam o dereceyim yani, içerkende canım hiç istemiyor resmen bardak gözümde büyüyor bitene kadar benim gibi olup çözüm bulan var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.